Şimdi Ara

Altyapısız Internet Seçenekleri Neler? (Beylikdüzü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Istanbul / Beylikdüzü/ Dereağzı mahallesinde ikamet ediyorum. Geçen yaza kadar evde fiber Internet kullanılıyordu. Iptal ettirip, 6 ay kadar önce tekrar başvuru yaptım ve boş port sorunundan dolayı tekrar hizmet alamıyorum.
    Türk telekom bölge müdürlüğüne ilk başvurumun ardından 2,5 ay sonra tekrar gittiğimde başvuru alan arkadaşın hatalı işleminden dolayı başvurumun tekrar alınması gerektiği söylendi ve ocak ayının ilk haftasında tekrar başvuru yaptım lakin yine ses seda yok. 180 gün süre verip olumlu yada olumsuz haber verileceği yada bu süreçte port boşalırsa da hizmet vereceklerini söylediler lakin sonuç malesef yok.
    Süperbox ı sinyal kalitesizliği sebebiyle alamıyorum.
    Bu bölgede uydu net haricinde alternatif bir hizmet sağlayıcı kullanan mevcut mudur?
    Internet kutusu adlı bir iss yi gördüm forumda lakin hatalı yüklenen bir Internet siteleri var ve pek güvenemedim. Uzunca bir süredir de forumda aktif olmamışlar zaten.
    Tavsiye de bulunabilecek bir arkadaş var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhrider -- 19 Mart 2020; 1:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://atlantisnet.com.tr/bireysel/ kısmen daha ucuz tarifleri var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim.
    Bugün tekrar bölge müdürlüğüne gidip duruma bakmak istedim. Ilgilenen arkadaş boş portun halen aktif olmadığını iletti. Brn yine de teknik ekip ile görüşmek istediğimi söyleyince birde garip bi tepki aldım kendilerinden. Teknik ekipteki arkadaşın kontrolü sonucunda boş port olduğu bilgisini aldım. Evet şaka gibi ama birbirlerinden haberleri bile yok. Işleyişleri çok garip.
    Oradan ayrılarak türknet - millenicom ve süper on. Ile görüştüm. Sağolsun tt hiçbirine vermiyor portu. Sistemlerinde görünmüyor. Mecburen tt den aldım. Ülkenin bütün internet ağını bunlara bırakan güruha da artık hiç birşey demek istemiyorum. Selamet ile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.