Merhabalar, Ucuz korku filmi koleksiyonu yapıyorum ve bu türü oldukça seviyorum. Arvişimde çeşitli ülkelerden bir çok film birikti. Bu nedenle; Evil Never Dies adlı 2003 yapımı bir film için altyazı arıyorum günlerce aramama rağmen bulamadım. Filmi bulmak bile yeterince zorlu olmuştu zaten. Sonunda rus sitelerinden filmin adını rusça aratarak bulmuştum. Film Amerika yapımı bir bağımsız film olmasına rağmen, bulabildiğim tek yer rus siteleri oldu. Gariptir ki, digitürk bu filmi bir kaç yıl önce yayınlamış. Bu konu hakkında kendilerine mesaj attım ama geri dönüş yapmadılar. Eğer filmin DVD'si olsaydı onu bile alacaktım. Ama film ne yazık ki rus siteleri haricinde hiç bir yerde yok.
Neyse soruma döneyim. Bu film için ne yazık ki altyazı bulamadım. Ama otomatik olarak altyazı oluşturan bir program var mı merak ediyorum. Altyazının kalitesi önemli değil. Ben uğraşıp düzgün bir hale getiririm altyazıyı. Ama böyle bir program varsa gerçekten çok yardımcı olur.
1.yol Hesabınızı doğrulayıp Youtube'a yükleyin. Biraz zaman geçtikten sonra türkçeye veya ingilizceye çevirebiliyor olmanız lazım. Olmuyorsa nomorecraptions.com veya diycaptions.com buraya youtube'a yüklediğiniz videonun adresini girin. 2.yol MP3 dosyasına çevirdiğiniz filmi metne çevirmesi için Google'a transcribe audio file ya da voice to text audio file yazın. Bununla ilgili yazılımlar/siteler var. 3.yol Filmi bir yere yükleyip rus forumlarında, altyazı forumlarında veya reddit gibi yerlerde ingilizceye çevirmelerini isteyebilirsiniz. Daha sonra gerekirse türkçeye çevrilmesi için de birilerini bulabilirsiniz.
İndirdiğim filmdeki rus dublajının arka planında ana dili olan ingilizce sesler hafifçe geçiyordu belki saydığım bazı yöntemler bu nedenle düzgün sonuç vermeyebilir. Sizdeki versiyonda tamamen tek ses varsa belki daha iyi sonuç verir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme