Şimdi Ara

ALTYAZI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar filmleri torrentten indiriyorum daha sonra internetten altyazilari indirip filme ekliyemiyorum bu sorunu nasil cozerim lutfen yardim edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: awesome1905

Arkadaslar filmleri torrentten indiriyorum daha sonra internetten altyazilari indirip filme ekliyemiyorum bu sorunu nasil cozerim lutfen yardim edin.

filmle altyazı ismini aynı yaparsanız olması lazım.
  • Hangi programla izliyorun filimleri ?
    ben vlc ile izliyorum ve alt yazıları rahat rahat yükleyebiliyorum.
  • Vlc ile izliyorum artik sorun cozuldu ,turkce karakter sorunu yasayan arkadaslarda tercihlerden altyazi sekmesine gelip turkish iso yu secerse sorunlari tamamen cozulur.bu altyazi olayi hakkinda.yardim almak istiyen mesaj atabilir yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mac os un kendi video oynatıcısı alt yazıları destekliyor mu
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Quicktime'ı kastediyorsanız, desteklemiyor demek daha doğru. Yöntemi var ama o kadar uğraşmaya değmez bence.

Bu arada film izlemeyi seven arkadaşlarawww.popcorntime.io adresinden popcorntime'ı indirmelerini öneririm. Torrent üzerinden altyazı aramakla falan uğraşmadan direkt filminizi izleyebilir, isterseniz arşivinize de atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Quicktime'ı kastediyorsanız, desteklemiyor demek daha doğru. Yöntemi var ama o kadar uğraşmaya değmez bence.

Bu arada film izlemeyi seven arkadaşlarawww.popcorntime.io adresinden popcorntime'ı indirmelerini öneririm. Torrent üzerinden altyazı aramakla falan uğraşmadan direkt filminizi izleyebilir, isterseniz arşivinize de atabilirsiniz.

izlediklerimize nerden ulaşabiliriz?sanırım izleme bittiğinde de tamamen pc üzerinden bu filme/diziye ulaşabilmemiz lazım doğru mu anladım hocam?

• lyldz kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Önbellek Dizini'nde.
    Aynı yerde, uygulamayı kapattıktan sonra geçici dosyaları temizle seçeneğini pasif yapmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.