Şimdi Ara

ALÜMİNYUM NASIL PARLATILIR YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
22.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER EVDEKİ COK SEVDİĞİM DEMLİĞİM KaraRDI KENDİ YÖNTEMLERİMLE NASIL PARLATABİLİRİM ÖNERİSİ OLAN VARMI. CİDDİ CEVAPLAR GELİRSE SEVİNİRİM

• Araba cila pastası ile parlatabilirsin,kalaylatmazsan zehirlenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 19 Ekim 2010; 19:03:29 >
  • pazarlarda çaydanlıkçılar olur onlar yapıyor bu işleri.
  • basaka önerisi olan varmı beyler
  • cif bide marketlerde demirden sünger gibi bisey var onla ov
  • viledanın çelik diye bir ürünü var. bununla ovabilirsin.
  • tuz ruhu bulunan bi kaba koyarsan anlık öyle bi parlarki anlatamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

tuz ruhu bulunan bi kaba koyarsan anlık öyle bi parlarki anlatamam.

hocam tuz ruhu içindeki kireci söker diye biliyorum parlatırmıki dış yüzeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

tuz ruhu bulunan bi kaba koyarsan anlık öyle bi parlarki anlatamam.

hocam tuz ruhu içindeki kireci söker diye biliyorum parlatırmıki dış yüzeyi

yok be dostum tuz ruhu ile folyo dışındaki sert alüminyom biraraya gelirse bomba etkisi yapar.esprisine söledim onu.
  • demliğin alüminyum olduğuna emin misin?benim tahminim çeliktir.alüminyum kararma yapmaz.korozyona oksidasyona dirençlidir.paslanmaz çelik değilse demliğin kararabilir.polisaj(parlatma) yapılması gerekir.
  • kendi yöntemlerimle parlatmak istiyorum cok eski bir demlik bende hatıra sı var ayrıca üzerinde bir cizikler var bu cizikleri neyle yok edebilirim
  • ince zımpara + metal parlatıcılar yada pasta cila...

derin çizikler varsa 800 numara zımparayla, çizikleri giderdikten sonra ise daha büyük numaralarla zımparalayın.
  • etkili ve ucuz bir yöntem söyleyeyim
    sigara paketlerinin içinde dışı parlak alüminyum rengindeki kağıtlardan kullan. kağıda tükür ve parlatmak istediğin yüzeye sürt. şaka yaptığım sanılmasın gerçekten parlatıyor.
    arkadaşım motorsikletinin jant ve çamurluklarını bu sayede senelerce parlak tuttu..
  • Alüminyumun korozyona uğramamasının sebebi kararmasıdır diyebiliriz. Bu kararma yüzeyde oluşan oksit filmidir. Bunu bir şekilde kaldırsanız da kendiliğinden tekrar oluşacaktır. O yüzden fazla kasma derim. Ancak çizikleri gidermek istiyorsan oto boyacılarına gidip 600,800,1000 numara zımpara alıp saatlerce uğraşarak parlatabilirsin. Tam bir eziyet olacaktır benden söylemesi.
  • Git sanayi ye elektrostatic boya attır asırlık bi demliğin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.