Şimdi Ara

AM4 Anakartlar Konusu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
104
Favori
50.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hdmaniac

hayır düşünmüyorum
    o zaman anakartta dp girişi olmasının bir önemi yok. amd apular dışında işlemciden görüntü alamazsın. o yüzden anakartta dp girişine ihtiyacın olmayacaktır. ekran kartında dp girişi olup olmamasına bakman lazım.
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    b450 pro gaming modelini sipariş verdim
  • MSI b450 Tomahawk gibi vrm leri guclu olan bir Mini itx B450 söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

MSI b450 Tomahawk gibi vrm leri guclu olan bir Mini itx B450 söyleyebilir misiniz ?
    Mini ITX için x570lere göz atın bence. Onların bazıların da güçlü VRM var.

Burada tam liste var:https://i.redd.it/v41vtfrvxkk31.png
  • Arkadaşlar iyi günler hepinize

ryzen 1600 af işlemci var elimde (yeni tip)

bu işlemciye a320 veya b450 chipsetli bir anakart alıcam overclock falan düşünmüyorum takıp kullanıcam sadece.
    sorum şu
    ram uyum problemi yaşayan insanlar varmış

bana bu işlemciyle uyumlu çalışacak ram (8 gb) ve anakart tavsiyesi yapabilir misiniz.

mümkünse msi olmasın anakart markası.

teşekkür ederim şimdiden
    iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Mini ITX için x570lere göz atın bence. Onların bazıların da güçlü VRM var.

Burada tam liste var:https://i.redd.it/v41vtfrvxkk31.png

Alıntıları Göster
    Fiyatlar +200 euroyu gecince zaten kafamdaki kart ASRock X57​0 Phantom ​GAMING-ITX​/TB3

Lakin en baba b450 max 150€ civarinda

Masraftan kismalik ve ileride upgrade e acik bir mini itx kart ariyorum

• huso kullanıcısına yanıt
    Üstad futbol bölümüne neden gelmiyorsun yav biz çok eğleniyoruz. Futbola mı küstünüz yoksa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyatlar +200 euroyu gecince zaten kafamdaki kart ASRock X57​0 Phantom ​GAMING-ITX​/TB3

Lakin en baba b450 max 150€ civarinda

Masraftan kismalik ve ileride upgrade e acik bir mini itx kart ariyorum

Alıntıları Göster
    B450'de pek geleceğe yönelik bir VRM'i olan yok MiniITX konusunda. X570 anakartlar bu konuda daha güçlü.

Ama Ryzen 4000 masaüstü serisinde eğer watt değerleri düşerse, enerji verimliliği artarsa bu o kadar büyük bir problem olmayabilir.
  • quote:

MSI b450 Tomahawk gibi vrm leri guclu olan bir Mini itx B450 söyleyebilir misiniz ?
    Mini-ITX tarafında bu anaakrtı alabilirsin hocam. 6 adet VRM'ye sahip ve soğutması iyi.

www.hepsiburada.com
    MSI B450I Gaming Plus AC AMD B450 3466MHz DDR4 AM4 Anakart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-b450i-gaming-plus-ac-amd-b450-3466mhz-ddr4-am4-anakart-p-HBV00000Q4AS5

• Gigabyte X570 Aorus Elite kral
  • Ryzen 7 3700X veya Ryzen 7 3800X için kaliteli/sağlam bir anakart arıyorum AMA hız aşırtma ile uğraşmayacağım.
    Pahallı birşey olmasın, ama çok ucuz peşinde de değilim. Fayda/Maliyet değeri yüksek ürün arıyorum.
  • arkadaşlar msi b450 gaming plus max anakart alacağım ama bazı sitelerde 4133 muz (oc) yazıyor bazılarında 3466 (oc) yazıyor. bu anakartlar farklı mı acaba?
  • asrock b450m pro4 kullanan var mı araştırdığım kadarıyla kartta mosfet-vrm sensor yok ve sıcaklıklar ben de bu şekilde arada bi kafasına göre 78 iniyor 95 çıkıyor.

AM4 Anakartlar Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip3r -- 5 Mart 2020; 15:24:41 >
  • loses kullanıcısına yanıt
    B450 ITX anakartların VRM durumuna göre sıralamasında MSI B450I modeli en önde gelir. Ondan sonra Asus B450-I Strix ve daha altta Gigabyte ile Asrock modelleri gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Mart 2020; 16:8:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

arkadaşlar msi b450 gaming plus max anakart alacağım ama bazı sitelerde 4133 muz (oc) yazıyor bazılarında 3466 (oc) yazıyor. bu anakartlar farklı mı acaba?
    Supports 2667/ 2800/ 2933/ 3000/ 3066/ 3200/ 3466/ 3733/ 3866/ 4000/4133 MHz (by A-XMP OC MODE)

B450 Gaming Plus Max'in 4133MHz'e kadar bellek desteği var.

Sitesinden bilgilere ulaşabilirsin hocam:

www.msi.com
    B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/B450-GAMING-PLUS-MAX/Specification

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

asrock b450m pro4 kullanan var mı araştırdığım kadarıyla kartta mosfet-vrm sensor yok ve sıcaklıklar ben de bu şekilde arada bi kafasına göre 78 iniyor 95 çıkıyor.

Allah Allah b450m pro4 ü vrm konusunda övüyorlardı halbuki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gigabyte B450 Gaming X hakkında bilgisi olan var mı tipi vs baya hoşuma gitti serin olduğunuda duydum ATX ve eli yüzü düzgün böyle bir kart nasıl 617 tl ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatalı galiba hocam o sıcaklıklar sinir bozucu ya
  • arkadaşlar merhaba,

taze bir am4 kullanıcısı olarak kafama takılan bir şey var onu sormak istiyorum.

asus e gaming x570 anakart, 3950x işlemci ve 1000watt ocz powerım var.

işlemci için gerekli olan power soketinin yanında extra 4pinli boş bir yuva daha var.

Tam olarak ne zaman için lazım olur kendileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Gigabyte B450 Gaming X hakkında bilgisi olan var mı tipi vs baya hoşuma gitti serin olduğunuda duydum ATX ve eli yüzü düzgün böyle bir kart nasıl 617 tl ?
    Bütçeyi biraz zorlayıp bu anakartı da alabilirsin.

inventus
    MSI B450 GAMING PLUS MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI-D, HDMI ATX Anakart - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10415

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.