|
Am4 e Am3 soğutu taktım Sunbeam Core Contact Freezer
-
-
-
Klipslileri takmakta mevzuu yok ki. Asıl mevzu vidalılarda. -
Vida filan takmiyorsunuz anakartin uzerinde stok olarak gelen ayaklar onlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
r2 ryzen 1600 (2600)
B350M Bazooka
cpu soğutucu sunbeam core contack freezer
termal macun mx2
2*8 gb 3200 mhz corsair lpm
Fsp hydro g 850w
Kasa corsair 400C 2 egzoz 2 de ön fan var
işlemci 1.3 V ile 4 ghz de stabil sıcaklık değerleride aşağıdaki gibi fakat şunuda belirteyim testin yapıldığı odada sıcaklık 16 derece idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 27 Ocak 2020; 8:0:23 >
-
Aynı soğutucuyu kullanıyoruz. Yıllardır LGA775, 1151, 1156 ve şimdi de AM4'te kullanıyorum. En uzun süre kullandığım ürünlerden birisi oldu. Silverstone FM22 ile birlikte mükemmele yakın bir soğutma sunuyor(du) ama AM4 için çok iyi performnansı var diyemem. 2700X+CH7'de benchstationda Yükte 80 derecelerde zor tutuyor. AM4 water block gelene kadar idareten kullanıyorum stok soğutucuda kutusunda duruyor. -
İkinci jenerasyon r5 1600 4.0 ghz de 61 dereceyi gecmiyor yarim saat stres testinde ki normal kullanimda oyunlarda vs bu sicakliklari gormesi mumkun degil ama sunuda unutmamak lazim pc soguk bir odadayken testi yaptim oda ort 16 dereceydi 22 25 derece olsaydi islemci sicakligida 69 70 derece olurdu sanirim benim islemcim icin fazlasiyla yeterli son olarak termal macun articx mx2
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
AM4 anakartlar ile hangi montaj kitini kullanıyorsunuz? Ben bu soğutucuyu halen daha Sandy Bridge işlemcimle kullanıyorum, fakat diğer montaj kitlerinin elimde olduğunu sanmıyorum. LGA1155 kitiyle AM4 anakarta monte edebilir miyim dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmighty -- 6 Nisan 2020; 1:39:29 > -
Am4 anakartın üzerinde hazır gelen aparat var zaten. Ona takacaksın. Videoda stok fan takacağı için aparatı çıkarıyor. Technopatyoutube6000 TL Altı Sistem Toplama Rehberi 2019https://www.youtube.com/watch?v=ZkOBr-585kQ&t=738s
-
pwm özellikli uygun fiyatlı bi fanla değiştiremez miyiz artık üzerinde bulunan fanı? :) -
Değişir. -
bende de ta eski q6600 da kullandığım sunbeam core contact freezer var. Yeni ryzen 5 5600x aldım. İşlemci geldi ama henüz anakart gelmedi (Asus Tuf Gaming x570 plus wifi) bu soğtucuyu nasıl takarım buna ?
Yardımcı olursanız çok duacınız olurum.
-
Hocam konu basindaki mesaji okuyuo resimleri inceleseniz bu soruyu sormazsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: FranticTrbende de ta eski q6600 da kullandığım sunbeam core contact freezer var. Yeni ryzen 5 5600x aldım. İşlemci geldi ama henüz anakart gelmedi (Asus Tuf Gaming x570 plus wifi) bu soğtucuyu nasıl takarım buna ?
Yardımcı olursanız çok duacınız olurum.
Anakart geldiğinde soğutucuyla anakrtı koy önüne biraz sağına soluna bak zaten nasıl takabileceğini anlarsın.
-
baya basitti neyse bende ekstra bişey var sanmıştım. Hala 10 senelik soğutucunun olması amd eyv.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FranticTrbaya basitti neyse bende ekstra bişey var sanmıştım. Hala 10 senelik soğutucunun olması amd eyv.
-
Klipsli olduğu için olmuş. Ben de Am4 e 2008 den kalma zherotherm nirvana takmıştım. Ama çok iyi basmıyor gibi geldi. Sıcaklıklar da olması gerekenden biraz daha yüksekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş uzunca yılların en fp ürünlerindendir güle güle kullanın
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- 4060 ti için işlemci
- matlab sistem gereksinimleri
- vt-d nedir
- ryzen ne demek
- i7 860 kaçıncı nesil
- amd en iyi işlemci
- apu sistem nedir
- intel core ultra 9 285k
- ryzen ai 9 hx 370
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X