Şimdi Ara

AMAN TTN M6 DAN UZAK DURUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.KONUYU AÇMAMDAKİ TEK AMACIM TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜPTE TTN M6 ALMAYI AKLINDAN GEÇİRENLERE BU DÜŞÜNCENİN NE KADAR YANLIŞ OLDUĞUNU ANLATMAKTAN İBARETTİR.
    TTN M6 MARKA VE MODELDE ALMIŞ OLDUĞUM CİHAZ TAMAMEN FİYASKODUR KESİNLİKLE ALMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NEDENLERİ:
    1-TELEVİZYON ÖZELLİĞİ MUADİL TELEFONLARA GÖRE ÇOK KÖTÜ
    2-İÇİNDEN ÇIKAN KULLANMA KLAVUZU BERBAT DÜZEYDE ÇOK YETERSİZ NE DEDİĞİ ANLAŞILMIYOR(ORJINAL HALİ OLAN ÇİNCE İNANIN DAHA ANLAŞILIR DURUMDA
    3-GEREK TTN MOBİLENİN KENDİ RESMİ SİTESİNDEKİ M6 HAKKINDAKİ ÖZELLİK AÇIKLAMALARI GEREKSE KULLANMA KLAVUZUNDA YAZAN BİRÇOK ÖZELLİK TELEFONDA YOK.
    4-BU ÖZELLİKLER KISACA ŞU ŞEKİLDE
    A)MPEG4 FORMATINDA VİDEO OYNATA BİLİR DİYOR İNANIN YALAN
    B)E-BOOK ÖZELLİĞİ VAR DENİYOR BEN BULAMADIM OLDUĞUNUDA SANMIYORUM
    C)EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE MULTİMEDİA BERBAT DURUMDA
    D)UÇAK MODU VAR DENİYOR KESİNLİKLE YOK
    E)WAW FORMATINDA SES DOSYALARINI BİLE AÇMIYOR
    F)TEKNİK SERVİS VE RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ TEL NUMARASI DAHİL HİÇBİR ŞEKİLDE ULAŞILAMIYOR ULAŞILSA BİLE BİZ SİZE TEKRAR DÖNECEĞİZ DENİYOR VE HİÇBİR ŞEKİLDE DÖNÜLMÜYOR
    G)ÇEKMİŞ OLDUĞU VİDEO BERBAT. 2 FPS İLE ÇEKİM YAPIYOR ABARTISIZ. YANİ BERBAT ÖTESİ.BİRDE UTANMADAN ÜZERİNE 3 MEGA PİXEL CAMERA YAZMIŞLAR KEZA FOTOLARDA BERBAT ÖTESİ
    Ğ)TV DEN KAYIT ÖZELLİĞİ VAR DENİYOR. DOĞRUDUR VAR KAYIT YAPIYOR AMA YAPMASA ONDAN İYİ OLRDU, O KAYDIDA 2 FPS İLE YAPIYOR YANİ ODA BERBAT.
    H)MP3 ÇALAR VASAT DERECEDE PLAYİST OLUŞTURMA FALAN YOK KARA DÜZEN BİR MP3 ÇALAR
    I)İKİ HATLI DENİYOR AMA TEK İŞLEMCİLİ BUDA HALİYLE İKİNCİ HATTAN ÇAĞRI GELDİĞİNDE MEŞGUL TONU VERİYOR VE BİRİNCİ HATTA SES PROBLEMİ VAR (SESİN DERİNDEN VE AZ GELDİĞİNİ SÖYLÜYOR KONUŞTUĞUM KARŞI TARAF)

AMACIM KİMSEYİ KARALAMAK KİMSENİN ÜRÜNÜNÜ KÖTÜLEMEK DEĞİL.BEN BU TTN M6 MARKA VE MODELDE CİHAZI FATURALI VE SÖZDE ÖMÜRBOYU GARANTİLİ OLARAK ALDIM.VERDİĞİM PARANIN HAKKINI KESİNLİKLE ALAMADIM.KURUŞUNA KADAR PARAM TÜRKİYEMDE TÜRKİYEMİN GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARINDA KALSIN DEDİM.GALİBA HATA YAPTIM.BASİT BİR PROBLEMDE, SADECE BANA TELEFONDA İZAH ETMEK SURETİYLE ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK BİR DURUMDA BİLE BENİ BAŞLARINDAN YOLLADILAR KALDIKİ ÖMÜR BOYU GARANTİYİ DÜŞÜNEMİYORUM.KISACASI ARKADAŞLAR BEN YANDIM SİZ YANMAYIN(HAA BU ARADA TELEFON TÜRK MALI FALAN DEĞİL ÇİN ÜRETİM AMA BU ÜRETİMİ ÇİNDE YAPTIRTIP TÜRKİYEDE SATIŞA SUNAN TÜR FİRMASI. BAZI YERLERDE TÜRKMALI DENİYOR SAKIN ALDANMAYIN ORJİNAL ÇİN)

• Sonunda biri yazabildi bazı şeyleri, umarım hemen silinmez konu, ibret-i alem niyetine kalır.

Geçmiş olsun lord of law
  • sevgili gece bekcisi.Konunun silinmesi bana şu aşamada birşey kaybettirmez ben zaten bu ürünü alarak belli notkada kayba uğradım amaç başkalarının hata yapmaması.silebilirler olamayacak birşey değil ama silinmemesi bu sitenin gerçek amacına ulaşması açısından yerinde olur.zaten silinirsede sitenin amaç ve hedeflerinden saptığının en bariz örneğide böylelikle ortaya çıkar.tekrar yineliyorum amacım kimsenin ürününü karalamak değil,rakip firmalar adına bu tür sitelere girip başka firma ürünlerini karalayan biride değilim benim tek amacım uğramış olduum haksızlık ve tabiri caizse saflığın başkalarınında yaşamaması adına görüş bildirmekten ibarettir. fikirlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum
  • İŞTE BEN VE BENİM GİBİ 5-6 KİŞİ SÜREKLİ OLARAK BUNLARI YAZIYORLARDI. GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ. ALACAKLARA AÇIK BİR REHBER OLMUŞ..TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...İŞALLAH BU MAKİNANIN İTHALATCILARI BU YAZIYI ŞİKAYET EDİP SİLDİRMEZLER...
    UCUZ ETİN YAHNİSİ KÖTÜ OLU...DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER...
    BU TELEFONLARI 2000 YILINDA ÇIKAN TANINMIŞ MARKALARININ TELEFONLARINDAN BİLE KÖTÜ..YANLIZCA BİR TV TUNER EKLEMİŞLER....YURDUM İNSANIDA BUNA TAV OLUYOR......BU TELEFONLARI TANINMIŞ BİR MARKA ÇIKARSA VE PİYASAYA SÜRSE...REZİL RÜSFA OLUR...NETSE GEÇMİŞ OLSUN.....İŞALLAH YURDUM İNSANI YAZDIĞIN BU GERCEKLERİ GÖRÜRDE BU TELEFONLARI ALIRKEN BİR DEĞİL ÜÇ KEZ DÜŞÜNÜR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 18 Şubat 2009; 0:08:54 >
  • sevgili arıkan bu ürün öyle ucuz bir üründe değil.bu ürünün piyasadaki mevcut fiyatına başka telefonlar hatta gayet iyi telefonlar alına bilir.buna dikkat çekmek isterim.umarım sesimizi duyururuz.desteğiniz için teşekkür ederim
  • Bu marka hakkında yeterince fikir sahibi oldum sayende. Uyarın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

İŞTE BEN VE BENİM GİBİ 5-6 KİŞİ SÜREKLİ OLARAK BUNLARI YAZIYORLARDI. GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ. ALACAKLARA AÇIK BİR REHBER OLMUŞ..TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...İŞALLAH BU MAKİNANIN İTHALATCILARI BU YAZIYI ŞİKAYET EDİP SİLDİRMEZLER...
    UCUZ ETİN YAHNİSİ KÖTÜ OLU...DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER...
    BU TELEFONLARI 2000 YILINDA ÇIKAN TANINMIŞ MARKALARININ TELEFONLARINDAN BİLE KÖTÜ..YANLIZCA BİR TV TUNER EKLEMİŞLER....YURDUM İNSANIDA BUNA TAV OLUYOR......BU TELEFONLARI TANINMIŞ BİR MARKA ÇIKARSA VE PİYASAYA SÜRSE...REZİL RÜSFA OLUR...NETSE GEÇMİŞ OLSUN.....İŞALLAH YURDUM İNSANI YAZDIĞIN BU GERCEKLERİ GÖRÜRDE BU TELEFONLARI ALIRKEN BİR DEĞİL ÜÇ KEZ DÜŞÜNÜR....

Çin ler her zaman düşmanımızdı ve öyle kalacak gençlerin cebindeki 3 kuruş parayı sömürerek zengin oluyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of law

sevgili arıkan bu ürün öyle ucuz bir üründe değil.bu ürünün piyasadaki mevcut fiyatına başka telefonlar hatta gayet iyi telefonlar alına bilir.buna dikkat çekmek isterim.umarım sesimizi duyururuz.desteğiniz için teşekkür ederim

İşte biz insanlara bunu açıklamaya çalıştığımızda bu fiyata yok dokunmatikli, yok televizyonlu tel nereden bulunur, Nokia yapsa 1000 lira olur gibi cevaplar almıştık.

Geçmiş olsun, malesef biz Türk insanları olarak musibet gelmeden başımıza ders almıyoruz. Yanlış anlama buna ATAKAN'da, BENDE DAHİL. Ama işte bu musibetleri yaşayanların söylediklerinin dikkate alınması önemli olan...

• bende ttn mobile zedesiyim 249 liraya d550 aldım evet aldım yaptım bunu

neyse kandimi ömür boyu garanti ve bir yıl sigortayla avuttum

telefonu aldıgım gün şarj a taktım sonra şarj aletini telefondan bir çıkarttım jak telefonda kablo elimde kaldı sonra kulaklıgı taktım aynı şekilde neyse bir süre pc den şarj ettim şimdi garantisine götürmek istiyorum fakat istanbulda servis adresini bulamadım
    sadece antalya ankara izmir sanırım birde sivas var

internet sitesinde bize ulasın formlrı çalısmıyor ,

yani ttn telefonu sattıktan sonra işi bitiyor farklıfaal a güvenmistim ama yalanmıs

nekadar banlasam azdır bu insanları magdur ediyorlar

• Yazılanlara KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE katılıyorum. TTN M6 yı fazla kurcalayamamıştım ama arkadaşımda görünce çok ilgimi çekmişti. Onun yapma etme demesine aldırmadan (hem bir üst modeli old. için) gidip M6i aldım. Arkadaşın yazdıklarına ek olarak:

- Mesaj kısmında tuşların dizilişi şu şekilde:

1 2 3 4 5 6
    7 8 9 0 *

buşekilde yazabilecek kadar deliyseniz yazabilirsiniz. Klavye fonksiyonu ise dalga geçer gibi F KLAVYE!!!

- Dokunmatik ekran kesinlikle kaliteli markalarınki gibi hassas değil. Kamerayı açayım derken alarma girebilirsiniz.

- Bataryanın üzerinde koskoca bir Made in China yazısı var daha ne olsun. Zaten kısa süre önce Wennto, App, Digiphone ve daha adını bilmediğin onlarca Çin markası TTN M6 ve M6i nin birebir aynısını piaysaya sürdü. Neden? Hepsi Çin'de aynı fabrikadan alıyor telefonları. TTN in tek farkı üzerine TTN yazdırılmış olması :(

- Kamerayı karşılaştırmak için 5 sene önce kullandığım VGA kameralı Siemens SX1 ile karşılaştırdım. SX1 ile çekilenler profesyonel çekim gibi kalır bu modelin yanında. 3MP yazısına güvenmeyin, kamera kamera değil!!!

- Batarya bir anda bitebiliyor.

- Tv özelliksiz, hiçbir yerde tam olarak çekmiyor. Tv anteni birkaç defa çıkarılınca laçka olup zırt pırt çıkmaya başlıyor. Antenin telefonun alt kısmında olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum.

- Telefonun çeşitli sitelerde ve kendi kutusunun kapağında bir Iphone menüsü var. Menünün bununla uzaktan yakından alakası yok!

- Müşteri hizmetleri mail atın dedikten sonra mail gönderdim. En azından yazılım güncellemesi ile şu klavye sorunu çözülsün diye. Karşılık olarak TTN in yeni modellerini Spam şeklinde yağdırmaya başladılar. Hergün mailbox ımda 4-5 tane spam TTN emaili oluyor. Ama cevap falan yok!

- Şarj cihazının telefona takılan kısmı her an kırılabilir, o kadar adi bir malzeme. Kırılırsa da artık nereden bulunur şarj cihazı bilemiyorum.

- Sar değerleri eğer diğer Çin cihazları ile aynı ise Çok Yüksek! Ama TTN Türkiye'deki en düşük Sar değerine ulaştığını iddia ediyor.

- Mp3 player denen şey ilk dönem çıkan tek satır ekranlı playerlardan farksız, hatta daha ilkel.

Kimsenin ürününü kötülemek ya da yaftalamak istemem. Ama konuyu açan arkadaş gibi ben de mağdur edildim, bu ilkel cihaza 330,00 TL civarı para ödedim. Karşılığında en azından müşteri hizmetlerinden bir karşılık beklemek hakkımız değil midir? Bir de ömür boyu garantiliymiş telefonlar, daha neler...

Aman arkadaşlar bu tarz sahtekarlıklara karşı dikkatli olun, kanmayın lütfen. Tüketici olarak enayi yerine konuyoruz. Sadece bazı özellikler eksik olsa bu kadar sert konuşmazdım ama ürünün bizzat kendi kutusuna Iphone fotoğrafı koyup, Iphone menüsü varmış gibi reklam yapmak nedir yahu? Birisi açıklasın...

• Daha yeni duyuyorum bu markayı
  • VERDİĞİN BİLGİLERE TEŞEKKÜR EDERİM.İŞALLAH YURDUM İNSANI OKUR DA BU TELEFONLARDAN UZAK DURUR..DİLEYİMDİR
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzlegrand

Yazılanlara KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE katılıyorum. TTN M6 yı fazla kurcalayamamıştım ama arkadaşımda görünce çok ilgimi çekmişti. Onun yapma etme demesine aldırmadan (hem bir üst modeli old. için) gidip M6i aldım. Arkadaşın yazdıklarına ek olarak:

- Mesaj kısmında tuşların dizilişi şu şekilde:

1 2 3 4 5 6
    7 8 9 0 *

buşekilde yazabilecek kadar deliyseniz yazabilirsiniz. Klavye fonksiyonu ise dalga geçer gibi F KLAVYE!!!

- Dokunmatik ekran kesinlikle kaliteli markalarınki gibi hassas değil. Kamerayı açayım derken alarma girebilirsiniz.

- Bataryanın üzerinde koskoca bir Made in China yazısı var daha ne olsun. Zaten kısa süre önce Wennto, App, Digiphone ve daha adını bilmediğin onlarca Çin markası TTN M6 ve M6i nin birebir aynısını piaysaya sürdü. Neden? Hepsi Çin'de aynı fabrikadan alıyor telefonları. TTN in tek farkı üzerine TTN yazdırılmış olması :(

- Kamerayı karşılaştırmak için 5 sene önce kullandığım VGA kameralı Siemens SX1 ile karşılaştırdım. SX1 ile çekilenler profesyonel çekim gibi kalır bu modelin yanında. 3MP yazısına güvenmeyin, kamera kamera değil!!!

- Batarya bir anda bitebiliyor.

- Tv özelliksiz, hiçbir yerde tam olarak çekmiyor. Tv anteni birkaç defa çıkarılınca laçka olup zırt pırt çıkmaya başlıyor. Antenin telefonun alt kısmında olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum.

- Telefonun çeşitli sitelerde ve kendi kutusunun kapağında bir Iphone menüsü var. Menünün bununla uzaktan yakından alakası yok!

- Müşteri hizmetleri mail atın dedikten sonra mail gönderdim. En azından yazılım güncellemesi ile şu klavye sorunu çözülsün diye. Karşılık olarak TTN in yeni modellerini Spam şeklinde yağdırmaya başladılar. Hergün mailbox ımda 4-5 tane spam TTN emaili oluyor. Ama cevap falan yok!

- Şarj cihazının telefona takılan kısmı her an kırılabilir, o kadar adi bir malzeme. Kırılırsa da artık nereden bulunur şarj cihazı bilemiyorum.

- Sar değerleri eğer diğer Çin cihazları ile aynı ise Çok Yüksek! Ama TTN Türkiye'deki en düşük Sar değerine ulaştığını iddia ediyor.

- Mp3 player denen şey ilk dönem çıkan tek satır ekranlı playerlardan farksız, hatta daha ilkel.

Kimsenin ürününü kötülemek ya da yaftalamak istemem. Ama konuyu açan arkadaş gibi ben de mağdur edildim, bu ilkel cihaza 330,00 TL civarı para ödedim. Karşılığında en azından müşteri hizmetlerinden bir karşılık beklemek hakkımız değil midir? Bir de ömür boyu garantiliymiş telefonlar, daha neler...

Aman arkadaşlar bu tarz sahtekarlıklara karşı dikkatli olun, kanmayın lütfen. Tüketici olarak enayi yerine konuyoruz. Sadece bazı özellikler eksik olsa bu kadar sert konuşmazdım ama ürünün bizzat kendi kutusuna Iphone fotoğrafı koyup, Iphone menüsü varmış gibi reklam yapmak nedir yahu? Birisi açıklasın...

• MAAŞALLAH HERKES SADECE OKUYOR KİMSE DÜŞÜNCELERİNİ BELİRTMİYOR.BÖYLE DEVAM EDERSEK TTN GİBİ BİRÇOK TELEFON MANTAR GİBİ TÜRER BİZLERDE DÜŞERİZ BU TUZAĞA.NEDE OLSA PARAYI ÇAYDAN TOPLUYORUZ........SADECE OKUYUP GEÇMEYİN ARKADAŞLAR BU KONUDA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR PAYLAŞSIN.PAYLAŞSINKİ BAŞKALARI PARALARIMIZI İNDİRAGANDİ YAPMASIN....
  • bilgilendirdiğiniz için teşekkürler almay düşümüyordum(birkaç dakika önce)
  • Aslında bu ürünün çin malı olduğunu anlamak o kadar da zor değil zira özellikleri belli, standart anycool tarzı p.r.c yontması dandik aletler.. Ama çevreme bakıyorumda hala severek, bilerek, isteyerek kullanan o kadar çok kişi var ki

Bilgilendirme için teşekkürler bu modeli almak isteyenler bir kez daha düşünürler artık........
  • Bende çift hatli bir tel. almayi dusunuyordum fakat bu yazilanalri okudukça sanirim Samsung a kayicam.
    Sonuçta biraz daha pahali ama 1 kez alirim istedigim gibi kullanirim en azindan guvencesi var.
    Iyi bir baslik olmus. Tesekkur ederim.
  • 1 Saat öncesine kadar kısa süreliginede olsa alıp kullanmak istedigim bir telefondu ama artık vazgectim Bilgilendirdigin icin teşekkür ederim arkadasım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: lord of law

sevgili arıkan bu ürün öyle ucuz bir üründe değil.bu ürünün piyasadaki mevcut fiyatına başka telefonlar hatta gayet iyi telefonlar alına bilir.buna dikkat çekmek isterim.umarım sesimizi duyururuz.desteğiniz için teşekkür ederim

İşte biz insanlara bunu açıklamaya çalıştığımızda bu fiyata yok dokunmatikli, yok televizyonlu tel nereden bulunur, Nokia yapsa 1000 lira olur gibi cevaplar almıştık.

Geçmiş olsun, malesef biz Türk insanları olarak musibet gelmeden başımıza ders almıyoruz. Yanlış anlama buna ATAKAN'da, BENDE DAHİL. Ama işte bu musibetleri yaşayanların söylediklerinin dikkate alınması önemli olan...

nasılda sevinmişsin.
    Çok akıllı tek akıllı çok haklı arkadaşım sen o lafları credo tm-83 için söylemiştin bizde dinlememişdik.
    Telefonu alalı 5-6 ay oldu hala batarya bir hafta gidiyor ve yedek bataryayıda hiç kullanmadım. Aldığım üründen de çok memnunum. Sen aldığın o saçma telefona bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlon2800 -- 20 Haziran 2009; 11:15:55 >

• bu adam halen buradamı haha :) bende ademcevahiri dinleyip almıştım bu telefonu ve alalı epey zaman oldu halen ilk günkü gibi ne bataryası problemli nede başka bir sorunu var olan sorunlarda telefonu almadan önce forumdan okuduğum sorunlardı yok efendim videosu kötü - doğrudur net bir foto çekmeniz çok zor, gelen mesajlardaki türkçe karakterler boşluk olarak gösteriliyor - doğrudur , javası yavaş, evet kalkıpta nfs oynanılmıyor satranç okey türü ve küçük oyun ve programlarla ildare ediyoruz. bunların hepsini gözönüne alıp aldım telefonu ve bana önerdikleri için teşekkür ediyorum. nokiaya yüzmilyonlar yatırmaya devam edin aferin size good boys good boys. televizyondan kaydıda olsaydı direk youtube uploadlayacaktım ama :):)
  • ben b cihazlar çıktığından bu yana gittiğim elektronik perakende mağazalarında herkese nasıl cihazlar olduğunu anlattım ama nafile,kimse dinlemedi.. bu insanlara herşey müstehak. Şöyle bişeyde var bütün çin malları kötü değil ki çinin kendi has ürettiği cep telefonları var markası da sangfei ve cect üstelik cift sim kart tv filan da değil ama ülkeme bu cihazlar gelmez,şuan philips in bazı modellerinide bu firma üretiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.