Şimdi Ara

Amasya'da Türk Telekom'a geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben Amasya'da oturyorum kullananlar memnun mu?

• Amasyada oturan forum kullanıcılarından cevapları beklıyoruz.
  • Lütfen hat değiştireceğim
  • Amasya merkezde oturuyorum turk Telekom Vodafone dan daha iyi İnternet bakımından eşim turk telekomlu hiç sorun yaşamadı ama turkcell amasyada bir başka 150 200 megabit alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 26 Ekim 2019; 4:26:4 >
  • Denemekten ne kaybetmezsin ki?
    beğenmezsen diğerlerine geri dönersin
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Vodafone'na tövbe bir daha
  • Amasyada askerlik yaptim. 2 dis turk telekom cekiyordu. Vodafonedan memnun degilsen turkcell e gec derim
  • Bunu o bölgede oturan/yaşayan insanlara sorarak öğrenebilirsiniz. En net ve kesin bilgiyi size onlar verebilirler.
  • Bana kalırsa turk Telekom ve Turkcell arasında seçim yap ikiside iyi merkezde turkcell hız konusunda baya iyi tt ise 50 megabit filan alıyor
  • burak550 B kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle türk telekomda 29 TL 10 GB Turkcell'de 39tl 9 GB hangisini seçiyim
  • Amasyaicin A kullanıcısına yanıt
    Turkcell her sene o tarafa gelirim. Turkcell hattim ile fizy dinliyorum yolculuk esnasinda 1 kere takildigi gormedim. Yolculuklarda genelde 4.5g ara sira 3g gordum. En son telekom kullandigimda amasya otogarda 2g cekiyordu. 3g yoktu o tarafta. Turkcell ve Vodafone 4.5g cektigi zamanlarda. Simdi nasildir bilmiyorum. Ben turkcell alirdim. Telekom riskine girmezdim.
  • Ben bu arada Hacılar meydanında oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amasyaicin

Ben bu arada Hacılar meydanında oturuyorum
    Sorun yok merkezde hacılar meydanında da aynı şekilde otogarda halen 2g çekiyor ben turkcell tercih ederim her zaman 9 GB ama en az 20 GB kullanırsın hediyelerle turk Telekom da iyi ama amasyada Vodafone sakın tercih etme hızlar sürünüyor
    Al Amasya'da Türk Telekom'a geçilir mi
    Hız böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amasyaicin

Al Amasya'da Türk Telekom'a geçilir mi
    Hız böyle
    Hangi operatör
    Vodafone normalde daha yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amasyaicin -- 27 Ekim 2019; 19:37:22 >
  • Amasyaicin A kullanıcısına yanıt
    O 10 liralık fark ne içeriyor, ne farklılığı olacak yazayım.

Öncelikle şebeke sinyalinin zayıf olduğu yerlerde wifi varsa vowifi kullanabileceksin.

Şebeke içi hrm 3G hemde 4G aramalarında kusursuz sesli aramaların olacak.

Arada bir aranıp halin hatrın sorulacak ve hediye verilecek, doğum gününde dâhi hediye alacaksın. Yani ADAM yerine konacaksın.

Sen 39 lira öderken başka biriside 39 ödeyecek. Dandik TT'de sen 29 ödersin başkası 19 öder, yani kazıklayabildiğini kazıklar.

Hız konusunda çok çok daha fazla yerde çok daha iyi performansı alacaksın.

Keza çekimde de öyle, Turkcell'in daha çok istasyonu olduğu için daha iyi kapsaman olacak.

Sağdan soldan, oturduğun yerden günü birlik hediye kazanabileceksin.

TV izleyebileceğin ekstra 5GB'ın olacak, Lifebox'a özel alanın ve buna özel kotan olacak, BiP ile kota derdi yaşamadan mesajlaşabileceksin.

Ve daha aklıma gelmeyen birçok sebep. İstanbul depreminde tüm Türkiye'de TT'nin çöktüğünüde hatırlatırım.

İşte o aradaki 10 lira fark bu anlama geliyor.

10 lira fazla ver adam gibi hizmet al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.