www.amazon.com.tr Amazon Sign-In https://www.amazon.com.tr/yourpromotions/1aedd13c-249f-4d3c-9c17-e23fb32683ceBu sefer bende de geçerliymiş şaşırdım :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 24 Şubat 2024; 0:22:10 > |
Amazon 400/150 kampanyası
-
-
Mobilden alışveriş ilk defa yapacaklara özlemiş enteresan bir durum alışveriş yapmayan kaldimi hala😁 -
Mobili yıllardır kullanıyorum aslında ben de ilk defa yazısını görünce geçerli olmaz sanmıştım. Bir deneyin bence
-
REZERVED
-
Teklif için uygun değilsiniz. Aşağıdaki hüküm ve koşullara bakın.
şaşırmadım
-
Allah allah ben de uygunmuşum en son ocak ayında alışveriş yapmıştım :)
-
tüm kampanya ve fırsatlar sadık müşteriyi cezalandırmaya yönelik
-
kampanyayı aktif ettikten 7 gün sonra iptal oluyo, ona göre kullanın. ben o detayı atlamışım mundar olmuş indirimim.
-
Hocam promosyonu uygula butonuna ne zaman bastığımı hatırlamıyorum ama kampanya sayfasında bu teklif 1 mart’a kadar kullanılabilir yazıyor. 1 marttan önce yanma ihtimali olur mu sence
-
hocam şartlarda yazıyor, amazon ana konusuna yazmıştım kampanyayı. 17 şubatta yazmışım, muhtemelen o gün etkinleştirdim. dün kedi maması alayım dedim kupon yalan olmuş.
• İndirim promosyonu etkinleştirdikten sonra 7 gün boyunca geçerli olacaktır ve 400 TL’lik minimum uygun toplam tutar için siparişinizin özet sayfasında görünecektir.
-
Haber verdiğiniz için teşekkürler nasıl olduysa uygunsunuz dedi. -
200/80 vermiş Omo sıvı deterjan aldım
Zannediyor ki ben gereksiz pahalı bişi alırım ordan kar eder -
Kullanmışım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tüm kampanya ve fırsatlar sadık müşteriyi cezalandırmaya yönelik |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X