Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 128 gb hafıza kartı almayı düşünüyorum 200 lira para verceğim cihaz sorunlu gelirse üzülürüm ben buradan kartı aldıktan sonra velevki problem çıktı , anlayışlı davranırlar mı ? Kulaklık alanlarda gümrük problemi çok oluyor bunda problem çıkar mı ? Ürünüm kaç günde gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanKSY

Amazondan spigen tough armor kılıf almak istiyorum sorun olur mu ve ne kadar sürede gelir

az once spigen neo hybrid metal case siparis ettim iphone 6 icin. bir de yaninda meelectronics m6 pro kulakligini aldim. 71$ civari tuttu.
    live chat'ten rica ederseniz, siparis sonrasi kargonuzu da sifirliyor. maksimum 15 gun icerisinde geliyor sanirsam urunler.
  • merhaba arkadaşlar amazon.com'dan 5 adet kitap sipariş ettim dün itibariye shipped olmuş yani şu an your orders bölümünde shipped ibaresi var fakat kargoyu takip edemiyorum çünkü Tracking information not available diyor ürünlerin türkiyeye girdiğini falan nasıl anlıcam direk kapıma mı gelecek zaten açık adresimi tamamiyle yazdım sipariş verirken fakat yinede merak ediyorum kargo kapıma gelene kadar ben bu kargoyu takip edemicekmiyim herhangi bi yerden standart shipping seçtim
  • Arkadaşlar bilen var mı amazon.in hindistan abd ye gönderim yapar mı hinditandan telefon alcam ama abd deki arkadasin adresini vercem olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ralphboy R kullanıcısına yanıt
    Gümrükte sıkıntı çıkmaz takılamaz 75 euro altı ürün.

http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=40&From=GBP&To=EUR

Adresini yazarken türkçe karakter kullanma yeterli zaten gümrüksüz olduğundan dikkat etmen gereken çok şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

http://www.amazon.com/ViewSonic-VX2880ml-28-Inch-Monitor-3840x2160/dp/B00LJVMOEY/ref=sr_1_10?s=pc&ie=UTF8&qid=1426464385&sr=1-10 bu monitörü alsam bana gümrükle beraber ne kadara gelir

Items: $499.99
    Shipping & handling: $67.47
    Total before tax: $567.46
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $102.14
    Order total: $669.60

• Şimdi alsam gelirmi bir haftaya veya sorun çıkarmı gümrük geçişte

• quote:

http://www.amazon.com/ViewSonic-VX2880ml-28-Inch-Monitor-3840x2160/dp/B00LJVMOEY/ref=sr_1_10?s=pc&ie=UTF8&qid=1426464385&sr=1-10 bu monitörü alsam bana gümrükle beraber ne kadara gelir

Size eve teslim toplam maliyet: 669,60 dolardır.

İtems $499.99
    Estimated shipping & handling $67.47
    Total before tax $567.46
    Estimated tax to be collected $0.00
    Import Fees Deposit $102.14
    Estimated order total $669.60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 16 Mart 2015; 11:46:29 >

• quote:

http://www.amazon.com/PB287Q-28-Inch-Screen-LED-Lit-Monitor/dp/B00KJGY3TO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1426505622&sr=8-3&keywords=PA328Q bu monitör ne kadara gelir acaba

Eve teslim 792 dolar. Gümrüğü önceden ödediğin için takılma felan olmaz.

Items
    $580.99
    Estimated shipping & handling
    $90.12
    Total before tax
    $671.11
    Estimated tax to be collected
    $0.00
    Import Fees Deposit
    $120.80
    Estimated order total
    $791.91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 16 Mart 2015; 14:52:05 >

• Merhaba arkadaşlar üstadlar. 16 Mart'ta amazondan sanal kart ile 3 tane zippo sipariş ettim fakat sanal kartımda bakiye yoktu. Olmamasına rağmen sipariş onaylandı diye mail geldi. Ardından akşama doğru ödemenin gerçekleşmediğine dair mesaj geldi. Bende ödeme yöntemlerinden sanal kart yerine kredi kartımı tanımladım Bu sefer onaylanmayan siparişimdeki ürünleri sepete ekleyip tekrar sipariş verdim benimle. Ödeme yöntemini değiştirdiğim için sistem onaylanmayan siparişteki ürünleri yeni kartıma göre tekrar sipariş verdi. Yani aynı ürünlerden 2 kez sipariş vermiş oldum. Amazona mail attım durumu izah ettim siparişlerin iptalini istedim. Kabul ettiler. Yanlız para iadesi henüz getçekleşmedi i- şubeden baktığımda sipariş tutarı kadar para açık provizyonda bekliyor. Bu durumda ne yapmam gerekli.

• Güncel

• Arkadaslar ingilizcem yetersiz. Bu urunu turkiyeye yollarlarmi. Nerede yazar bu.

http://www.amazon.com/Black-Decker-BDEDMT-Matrix-Driver/dp/B0094B9BHE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1395492980&sr=8-5&keywords=Drill%2FDriver

• fagala kullanıcısına yanıt
    Yollanıyor

Forumda ana konusu mevcut orada yaziyor hersey omu okumanizi tavsiye ederim
    Muhendis muratin konusu derseniz herkes gosterir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Yollanıyor

Forumda ana konusu mevcut orada yaziyor hersey omu okumanizi tavsiye ederim
    Muhendis muratin konusu derseniz herkes gosterir

Neresinde yaziyor onu merakk ettim.

• fagala kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftaki gibi belirtilmektedir.

Gönderilemez is de şöyle yazar:

This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. Learn more

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskamuhendis -- 24 Mart 2015; 0:40:14 >
  • Nerdeyse aliyordum. Bu matkap 120 voltla calisiyor. Turkiyede 220 volt. Amerikada sebeke gerilimi 120 voltmu acaba.

• Adres girerken cad. sok. gibi türkçe kısaltmalar kullanabiliyomuyuz ondan sorun çıkarmı ?
  • Yazacağın bilgilerde Türkçe karakter (Ö,Ç,İ,Ş vb) olmadığı sürece sorun olmaz ama açık adres yazacak olursan herhangi bir karışıklık olmadan sana ulaşmasını sağlamış olursun..

Ali VELIOGLUGIL 123 sokak no:45 kat:6 daire:7 Yesillik Caddesi Esrefpasa/Konak/Izmir gibi. Hatta posta kodu cep telefonu da ekleniyorsa o bilgileri de yaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 26 Mart 2015; 1:09:44 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.