Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak "Domestic shipping rates" olanlar türkiyeye gönderilmiyor kanısı var fakat ben satıcılar kısmından amazonun kendisini seçtim ve oda Domestic shipping rates'ti sepete ekledikten sonra sizin ülkenize gönderilemez gibi bir hata olmadı ve kargo parasıda gayet cuzi bir rakama kargoya vermişler.
    Diğer international & domestic shipping rates'li bir mağazadan eklediğimde 50dolara yakın kargo ücreti çıkarmıştı.
    Sonuç olarak domestic'te olsa sepetinize eklediğinizde ülkenize gönderilemiyor gibi bir hata almazsanız o ürünü gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 21 Mayıs 2013; 22:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar genel olarak "Domestic shipping rates" olanlar türkiyeye gönderilmiyor kanısı var fakat ben satıcılar kısmından amazonun kendisini seçtim ve oda Domestic shipping rates'ti sepete ekledikten sonra sizin ülkenize gönderilemez gibi bir hata olmadı ve kargo parasıda gayet cuzi bir rakama kargoya vermişler.
    Diğer international & domestic shipping rates'li bir mağazadan eklediğimde 50dolara yakın kargo ücreti çıkarmıştı.
    Sonuç olarak domestic'te olsa sepetinize eklediğinizde ülkenize gönderilemiyor gibi bir hata almazsanız o ürünü gönderiyorlar.

Amazonun kendisinde sadece ürün grubu bazında kısıtlama var. Fakat aracılık yaptıkları için geçerli olabiliyor. Ben ürünü sepete atıp sonra bakıyorum gönderiyor mu, kaç lira tuttu diye. Fakat kargo amazonda olsa çok geliyor. 75 avro sınırı olmasa kurtarır ama ancak denk geldiği çok oluyor.

• "Domestic shipping rates" olan ürünler Amerika ve belirtilen ülkeler dışına yollanmaz.Siz AMAZON'dan aldınız aslında ürünü.AMAZON gönderim yaptığı için "Domestic shipping rates" yazan üründe sorun çıkmadı yani size ürünü AMAZON.Com yolluyor.Eğer sizin dediğiniz gibi olsa ben bir senedir bir ürün alıcam alamıyorum göndermiyor çünkü AMAZON.Com diğer firmalardan almakta işime gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

"Domestic shipping rates" olan ürünler Amerika ve belirtilen ülkeler dışına yollanmaz.Siz AMAZON'dan aldınız aslında ürünü.AMAZON gönderim yaptığı için "Domestic shipping rates" yazan üründe sorun çıkmadı yani size ürünü AMAZON.Com yolluyor.Eğer sizin dediğiniz gibi olsa ben bir senedir bir ürün alıcam alamıyorum göndermiyor çünkü AMAZON.Com diğer firmalardan almakta işime gelmiyor.

Çok güzel açıklamışsınız.

Ben de bekliyorum bir iki ürünü ama amazon gönderimi olmadığı için alamıyorum. Bazı firmalar gönderim yapıyor ama ürünün neredeyse 10 katı kargo bedeli ile. Amazon gönderimi olursa hem kargo düşüyor hem de sepete eklenen ek ürünler ya aynı fiyata ya da küçük eklemelerle gönderiliyor.

• merhaba,
    Amerika da yasayan ve tr ye gelecek olan arkadasimdan onun hesabı uzerinden 2 ayrı kullanıcıdan sipariş verdim.o adresten ayrılacagım için 2 gün içerisinde gonderilsin sıkkını isaretledim.dolayısıyla gondrim bedeli bir hayli arttı.bir satıcı zamanında yoladı fakat digeri 4 gün sonra yolladı.dolayısıyla ürün arkadasımın eline ulasmadı.su an ürün post ofiste.arkadasımın oradan almasi gerekiyormus.bu durumda ne yapmalıyım??ürünü alıp fazladan odediğimiz shipping bedelini talep edebilirmiyim?ya da ürünü tamamen iptal mi etmem gerek?kullanıcıyı sikayet mi etmeliyim?arkadasım haziranın ilk haftası buraya donuyor.bu durumu yasayıp ugrasmamak için faladan shipping odeyip yine ugrasmak açıkçası çok rahatsiz etti beni.ne yapmalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceeece

merhaba,
    Amerika da yasayan ve tr ye gelecek olan arkadasimdan onun hesabı uzerinden 2 ayrı kullanıcıdan sipariş verdim.o adresten ayrılacagım için 2 gün içerisinde gonderilsin sıkkını isaretledim.dolayısıyla gondrim bedeli bir hayli arttı.bir satıcı zamanında yoladı fakat digeri 4 gün sonra yolladı.dolayısıyla ürün arkadasımın eline ulasmadı.su an ürün post ofiste.arkadasımın oradan almasi gerekiyormus.bu durumda ne yapmalıyım??ürünü alıp fazladan odediğimiz shipping bedelini talep edebilirmiyim?ya da ürünü tamamen iptal mi etmem gerek?kullanıcıyı sikayet mi etmeliyim?arkadasım haziranın ilk haftası buraya donuyor.bu durumu yasayıp ugrasmamak için faladan shipping odeyip yine ugrasmak açıkçası çok rahatsiz etti beni.ne yapmalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşınız ürünü alsın. Amazonla Help bölümünden iletişime geçin, amazon satıcıdan satılan ürünlerle de ilgilenmekte. Amazon satıcının size büyük olasılıkla belirli bir miktar ücret iadesi yapmasını (refund) sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danjamem -- 24 Mayıs 2013; 17:41:24 >

• Merhaba, ben ilk defa alışveriş yapmak istiyorum. BUNU ALMAK İSTİYORUM. aNCAK aDRES BİLGİLERİMİ GİRDİM. free shıppıng DİYOR. gET SHİPPİNG RATES TE POSTA KODUMU YAZIYORUM fLORİDA VS ÇIKIYOR. şİMİ BU ÜRÜNÜ ALSAM SIKINTI OLUR MU? %40 KARGO ÜCRETİ VS NERDE EKLENİYOR? TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Merhaba, ben ilk defa alışveriş yapmak istiyorum. BUNU ALMAK İSTİYORUM. aNCAK aDRES BİLGİLERİMİ GİRDİM. free shıppıng DİYOR. gET SHİPPİNG RATES TE POSTA KODUMU YAZIYORUM fLORİDA VS ÇIKIYOR. şİMİ BU ÜRÜNÜ ALSAM SIKINTI OLUR MU? %40 KARGO ÜCRETİ VS NERDE EKLENİYOR? TEŞEKKÜRLER

ürünün altında açıklamada
    Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S.
    yani sadece amerikaya gönderiyorlar ürünü Türkiye'ye göndermez satıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Merhaba, ben ilk defa alışveriş yapmak istiyorum. BUNU ALMAK İSTİYORUM. aNCAK aDRES BİLGİLERİMİ GİRDİM. free shıppıng DİYOR. gET SHİPPİNG RATES TE POSTA KODUMU YAZIYORUM fLORİDA VS ÇIKIYOR. şİMİ BU ÜRÜNÜ ALSAM SIKINTI OLUR MU? %40 KARGO ÜCRETİ VS NERDE EKLENİYOR? TEŞEKKÜRLER

Peki TR ye göndereni nasıl bulacağız? e bay çok güzel bu konuda. tüyo verebilecek var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Peki TR ye göndereni nasıl bulacağız? e bay çok güzel bu konuda. tüyo verebilecek var mı?

ürünü arattığınızda international&domestic yazanlar tüm dünyaya gönderiyor. sadece domestic yazanlar kendi ülkesine gönderiyorlar. zaten kendi ülkesine gönderenleri alamazsınız adresi değiştirin bu adrese ürün göndermiyor uyarısı alırsınız.

• S.a. arkadaşlar amazondan alışveriş yapmak için bir aydır araştırıyordum ve korkunun ecele faydası yok deyip kafamdaki bazı soru işaretleri olduğu halde biraz önce ilk alışverişimi yaptım. İnşallah yapabilmişimdir her adımı sadece yes-no dan başka olmayan ingilizcem yüzünden translate.google da çeviri yapıp tamamladım. Gerçektende işe yaradı.
    forumda '''ürünü arattığınızda international&domestic yazanlar tüm dünyaya gönderiyor.''' diye yazıyorsunuz ama ben neden göremiyorum international&domestic acaba hangi aşamada çıkıyor bu yazı
    ben sol trafta yazan International Shipping işaretlediğim zaman çıkanlar yurt dışına kargo var olarak görüyorum

arkadaşlar amazondan en düşük kargo ücreti ne kadardan başlıyor

bir de kaç gün sonra kargomu takip etmeye başlamalıyım

burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler

• 30 mayısta aldığım ürünüm 6 gün sonra 5 haziranda elime ulaştı arkadaşlar.

tecrübeli arkadaşlara bir sorum var Türkiye'de ürün elimize geçtiğinde onay yapıyoruz amazonda da böyle birşey var mı ? benim paketim sorunsuz olarak elime geçti yapmam gereken birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncfth

30 mayısta aldığım ürünüm 6 gün sonra 5 haziranda elime ulaştı arkadaşlar.

tecrübeli arkadaşlara bir sorum var Türkiye'de ürün elimize geçtiğinde onay yapıyoruz amazonda da böyle birşey var mı ? benim paketim sorunsuz olarak elime geçti yapmam gereken birşey var mı?

Zorunlu olarak yapmanız gereken bir şey yok fakat, isterseniz ürünün paketlemesiyle ilgili olarak siparişleriniz bölümünde değerlendirme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danjamem

quote:

Orijinalden alıntı: gncfth

30 mayısta aldığım ürünüm 6 gün sonra 5 haziranda elime ulaştı arkadaşlar.

Zorunlu olarak yapmanız gereken bir şey yok fakat, isterseniz ürünün paketlemesiyle ilgili olarak siparişleriniz bölümünde değerlendirme yapabilirsiniz.

Teşekkürler danjamem

Değerlendirmeyi yaptım tüm aşışverişlerdede yaparım ve herkesinde muhakkak yapmasının gerektiğiniolumlu olumsuz tüm yönleri belirtmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Almanya Amazondan, arkadaşım telefon alsa; Türkiye'ye gelirken yanında getirse sorun olmaz di mi? İmei pasaport kaydı yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svastika94

Almanya Amazondan, arkadaşım telefon alsa; Türkiye'ye gelirken yanında getirse sorun olmaz di mi? İmei pasaport kaydı yapsak?

Ondan birşey olmaz ama direk telefonu alıpta Türkiyye göndermenizde gümrükte sorun çıkartıyorlar arkadaşınız kendisine alsın gelirken getirsin bir sorun çıkmaz telefonu burda üstünüze kayıt eder rahat rahat kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: svastika94

Almanya Amazondan, arkadaşım telefon alsa; Türkiye'ye gelirken yanında getirse sorun olmaz di mi? İmei pasaport kaydı yapsak?

Ondan birşey olmaz ama direk telefonu alıpta Türkiyye göndermenizde gümrükte sorun çıkartıyorlar arkadaşınız kendisine alsın gelirken getirsin bir sorun çıkmaz telefonu burda üstünüze kayıt eder rahat rahat kullanırsınız

Çok teşekkür ederim bilgi
  • Arkadaşım şuan work and travel için amerikada,ben burdan ödemeyi paypal ile yapıp adreside onun konakladığı yeri göstersem bir sorun çıkarmı arkadaşlar.
  • inquistion kullanıcısına yanıt
    Konakladığı yerde çok kısa kalmadığı sürece sorun olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inquistion

Arkadaşım şuan work and travel için amerikada,ben burdan ödemeyi paypal ile yapıp adreside onun konakladığı yeri göstersem bir sorun çıkarmı arkadaşlar.

Birşey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.