Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar asagıdaki webcam ı alacam, kargo hangisini seçiyim, okudugum kadarıyla tc kimlik no felan istiyorlarmıs, e-bayden onlarca ürün aldıgımda hiç böyle birşeyle karşılarmadım. tc kimlik no felan göndermek zorun olmadıgım seçeneği seçmek istiyorum. 2 tane bedava kargo seçeneği var

www.amazon.com
    Amazon.com: Microsoft Q2F-00013 MAIN-31891 LifeCam Studio: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/gp/product/B0096KSBB0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

birde bu amzon store card olayı nedir %20 indirim yapıyor ama bana belirli bir alışveriş limiti lazımmış gibi geldi.

bu konuda tecrübeli arkadaslar yardım ederse sevinirim.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dildOsman

arkadaslar asagıdaki webcam ı alacam, kargo hangisini seçiyim, okudugum kadarıyla tc kimlik no felan istiyorlarmıs, e-bayden onlarca ürün aldıgımda hiç böyle birşeyle karşılarmadım. tc kimlik no felan göndermek zorun olmadıgım seçeneği seçmek istiyorum. 2 tane bedava kargo seçeneği var

http://www.amazon.com/gp/product/B0096KSBB0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

birde bu amzon store card olayı nedir %20 indirim yapıyor ama bana belirli bir alışveriş limiti lazımmış gibi geldi.

bu konuda tecrübeli arkadaslar yardım ederse sevinirim.

teşekkürler

Kimlik no ? ben hiç karşılaşmadım benden kimsede kimlik no istemedi ben standart shipping ile istettim ürünü o şekilde teslim aldım

• öncelikle cevap yazdıgınıziçin teşekkür ederim.

kaç günde geldi ve sanırım ptt ile geldi değil mi? bir iki sayfa öncesine baktıgımızda arkadaslara yurtiçi kargo ile ortalama 1 hafta civarında teslim edilmiş ürünleri, fakat tc kimlik no istemişler sanırım o yüzden sordum. ptt de bu aralar grev felan vardı bitti mi bilmiyorum gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dildOsman

öncelikle cevap yazdıgınıziçin teşekkür ederim.

kaç günde geldi ve sanırım ptt ile geldi değil mi? bir iki sayfa öncesine baktıgımızda arkadaslara yurtiçi kargo ile ortalama 1 hafta civarında teslim edilmiş ürünleri, fakat tc kimlik no istemişler sanırım o yüzden sordum. ptt de bu aralar grev felan vardı bitti mi bilmiyorum gerçi.

Benimki günü gününe tam 1 ay sürdü
  • Beyler ben amazon.co.uk'tan oyun satın aldım 4 pound kargo parası aldılar şimdi ben sadece Royal Mail'in mi kargo ücretini ödedim yani kapıma kargo gelince yine para alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

Beyler ben amazon.co.uk'tan oyun satın aldım 4 pound kargo parası aldılar şimdi ben sadece Royal Mail'in mi kargo ücretini ödedim yani kapıma kargo gelince yine para alınır mı?

Almazlar alışverişte kargo ücretini ödüyorsun zaten royalmail'de normal Türkiyedeki ptt gibi bir sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

Beyler ben amazon.co.uk'tan oyun satın aldım 4 pound kargo parası aldılar şimdi ben sadece Royal Mail'in mi kargo ücretini ödedim yani kapıma kargo gelince yine para alınır mı?

Almazlar alışverişte kargo ücretini ödüyorsun zaten royalmail'de normal Türkiyedeki ptt gibi bir sistem

Peki, sağolun.
  • arkadaşlar amazondan annem şu ürünü beğendi ve bende almak istiyorum:D
    www.amazon.com
    Amazon.com: Cook N Home 15-Piece Nonstick Stay Cool Handle Cookware Set, Black: Pots And Pans: Kitchen & Dining
    http://www.amazon.com/Cook-Home-Piece-handle-Cookware/dp/B003IKMSFE/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1372357662&sr=8-35&keywords=tefal
    komik gelebilir ama. ben herzaman ebayden alış-v. yapardım dolayısıyla kargo ücretini falan bilemiyorum. birde kutu büyük olacağından nasıl olur. yardım edebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefali98

arkadaşlar amazondan annem şu ürünü beğendi ve bende almak istiyorum:Dhttp://www.amazon.com/Cook-Home-Piece-handle-Cookware/dp/B003IKMSFE/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1372357662&sr=8-35&keywords=tefal komik gelebilir ama. ben herzaman ebayden alış-v. yapardım dolayısıyla kargo ücretini falan bilemiyorum. birde kutu büyük olacağından nasıl olur. yardım edebilirmisiniz?

Türkiye'ye kargo yapıcaklarını sanmıyorum yapsalar bile 100 dolardan aşağı olmaz gercekten komik :) buradan alın tencerenizi tavanızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar amazondan annem şu ürünü beğendi ve bende almak istiyorum:Dhttp://www.amazon.com/Cook-Home-Piece-handle-Cookware/dp/B003IKMSFE/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1372357662&sr=8-35&keywords=tefal komik gelebilir ama. ben herzaman ebayden alış-v. yapardım dolayısıyla kargo ücretini falan bilemiyorum. birde kutu büyük olacağından nasıl olur. yardım edebilirmisiniz?

Uluslararası kargo var diyor.

Üye olup bi bakın buraya geliyor mu diye.

Geliyorsa ucuz olan kargoyu seçin.

Fiyat 100'den aşağı bi sorun çıkmaması lazım.

• quote:

Kargo ücreti ödeme bölümünde yer alır zaten uyfun bulursan siparişi tammalarsın alacağınız ürün gümrükte takılmaz merak etmeyin çünkü fiyatı 75 euronun altında

• Benim anlamadığım bir konu var.ebay ,amazon vs. sitelerden fiyat olarak yasal sınırlar içinde ama ebat olarak büyük ürünler kargoya takılıyor mu? Mesela pc kasası aldık fiyat 95 dolar kargo hariç,bu ürün gümrüğe takılır mı,takılsa bile vergi ödermiyiz? Sorunsuz elimize ulaşır mı?
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    75 euro'yu geçmediği sürece gümrüğe takılmaz.Sadece kargo ücreti fazla çıkabilir.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Ya bu altında yazan kargo fiyatları doğru mu?Ürün 65 euro kargo 114 euro böyle doğruysa hiç gereği yok boşa zaman harcamayalım

Edit: birde şu detaylı arama yapmayı güncel yazabilecek arkadaşlar yok mu? Mesela hangisi Türkiyeye kargo yolluyor ona göre filtreleme yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 4 Temmuz 2013; 4:52:44 >
  • ben yurt dışından klorofil tablet aldım. Adanaya geldi ancak PTT kargoda " vitamin reçete ile alınacak" dediler. Halbuki vitamin değil. değeri 40 dolar falan. "Özel hastane reçetesi de olmaz" dediler. Ürünü nasıl alabilirim? Doktorlar bu bitkisel ilacı reçeteye yazarlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benn07

ben yurt dışından klorofil tablet aldım. Adanaya geldi ancak PTT kargoda " vitamin reçete ile alınacak" dediler. Halbuki vitamin değil. değeri 40 dolar falan. "Özel hastane reçetesi de olmaz" dediler. Ürünü nasıl alabilirim? Doktorlar bu bitkisel ilacı reçeteye yazarlar mı?

Reçetede değilde aslında doktorun onaylı kaşesi ile bu ilacı kullanması gereklidir gibisinden bir yazı yazmalı reçete yazması için sisteme girmesi lazım
  • quote:

quote:

ben yurt dışından klorofil tablet aldım. Adanaya geldi ancak PTT kargoda " vitamin reçete ile alınacak" dediler. Halbuki vitamin değil. değeri 40 dolar falan. "Özel hastane reçetesi de olmaz" dediler. Ürünü nasıl alabilirim? Doktorlar bu bitkisel ilacı reçeteye yazarlar mı?

Reçetede değilde aslında doktorun onaylı kaşesi ile bu ilacı kullanması gereklidir gibisinden bir yazı yazmalı reçete yazması için sisteme girmesi lazım

gümrükteki memur, kayıt nosu bilmem ne de isterim dedi. Sadece kaşeyle olmaz sanırım. Bodyciler supplement falan alırken nasıl alıyorlar onu anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

gümrükteki memur, kayıt nosu bilmem ne de isterim dedi. Sadece kaşeyle olmaz sanırım. Bodyciler supplement falan alırken nasıl alıyorlar onu anlamadım.

Onlarda doktordan bu ürünü kullana bilir diye kağıt alıyorlar en azından benim spor yaptığım yerde birisi o şekilde almış

• Arkadaşlar Benim kafam yıllık 5 tane sınırına takıldı, bu sınırı nasıl takip ediyorlar ? isim ilemi, yoksa adres ilemi ? ben ucuz olması sebebi ile defalarca alışveriş yapmaya niyetliyim, acaba aynı adrese farklı isimler ile alışveriş yaparsam sorun yaşarmıyım ?
    örneğin aynı ay örneğin 4-5 sipariş versem, ilk 1-2 ürünü kendi ismime, sonrakini babamın adına getirtsem, sonrakini annemin adına getirtsem sorun yaşarmıyım, bu konuda tecrübesi olan yazarsa sevinirim.
    şayet adres ile olursa sorun olur, çünkü, örneğin aynı apartmanda yaşayan farklı kişiler farklı ürünler almak isteyebilirler, veya aynı evden ayrı aile bireyleri kendilerine göre alışveriş yapabilirler, bu durumda adrese bir kısıtlama getirilse alışveriş kısıtlamasından komple bir aile etkilenmiş olacak. ?
    örneğin ben kendime fotoğraf makinası aldım, abim kıskandı o da bir tane farklı modelini, veya aynısından bir ürün almak istedi, veya oda gitti kamera almak istedi, bu durumda bir kıstlama olursa doğru olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat333 -- 22 Temmuz 2013; 2:54:46 >

• polat333 kullanıcısına yanıt
    Gümrük senin abinin kıskanıp kıskanmamasına bakmaz dur şu adamın abisi kıskanmış ona ayrıcalık tanıyalım demez belirli kanunlar çerçevesinde çalışırlar ayrıca adrese değil isim ve soyisme göre kayıt yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.