Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Slm dostum. Almak istediğin ürünüwww.amerikapostam.com üzerinden getirt gümrük ödemezsin.Sunu unutma kardeşim hiçbir zaman alışveriş yaptığın site üzerinden ülkeye gönderim yapma kargo sirketleri var bunu yapan.Benim dilim yandı sizinde yanmasın.www.amerikapostam.com bunu ziyaret et adamlarla konuş pişman olmayacaksın. Ben bu siteyi öğrendim öğreneli Türkiye den alışveriş yapmıyorum.

• atamerdiven A kullanıcısına yanıt
    Gümrük nasil ödemiyoruz?
    Kacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    hayır tabiki kaçak değil hiçbir ürünün ülkeye faturasız girişi sağlanmaz.Ama senin istediğin ürünün vergisi yok.
  • atamerdiven A kullanıcısına yanıt
    Ben 500 dooarlik urun alacagim onu vergisiz giris yaptiriyor mu
    Bana masrafi ne kadar olur
    1 kg falan

• Standar kargonun elinize ulaşması 15 ila 25 gün sürmektedir...
  • Kasap19 K kullanıcısına yanıt
    - Kartından para çekilecektir. Bu durum bankadan bankaya yada amazon işlem sırasına göre değişmektedir. Sana kargo numarası verildiyse bilki kargolanacaktır. İçin rahat olsun...
    - Satandar kargo 15 ila 25 gün arasında elinize ulaşacaktır. Verdiğiniz adres hangisiyse o adrese yurtiçi kargo getirip teslim edecek. Bilginiz olsun. Kargo nosundan hareketleri kontrol edin. TR ye girdiğindehttp://www.pts.net/ptstrack.php bu adresten o kodu girip yeni verilecek yurtiçi kargo numarasını görebilirsiniz....
  • MaGaRaS M kullanıcısına yanıt
    cevaplar için teşekkürler, kartımdan para bugün itibariyle çekildi yanlız bana kargo takip numarası verilmemiş ben yanlış anlamışım. Sanırım standart kargoda takip diye birşey olmuyor.

Bu arada 94 dolarlık ürünün nasıl vergisi çıkmaz ? 75 euro yu her türlü geçiyor, amazonda bu yüzden benden direk ürünü alışım esnasında 53 liralık bir kesinti yaptı. bundan sonraki siparişlerin Vergisiz gelmesi için yapılacak birşey varmı ? birde arkadaşlar bu amazon benden durup dururken 1 dolar kesmiş, amazon prime membership yazıyor açıklama olarakta. Ben primenin 1 aylık ücretsiz olanını denemek istemiştim ama yinede 1 dolar kesmişler sanırım.

Son olarak prime ve bu vergi olayıyla ilgili beni ayrıntılı bir şekilde aydınlatabilecek olan birisi varsa çok minnettar kalırım. Yardımlarınız için sağolun
  • Şu soruma bir cevap verebilen yok mu kardeşler
    Yurtdışından alışveriş yaparken dolar kuruyla alışveriş dahi yapsanız, banka merkez bankası dolar kurunu kullanmak yerine
    kendi faiz koyduğu dolar kuruyla işlem yapıp türk lirasına çeviriyor.Bu da ekstrelerde fazladan para ödememize sebep oluyor.Bu durumdan kurtulabilmek için ne yapmak gerekiyor?
    Tek çare Dolar hesabı açıp onunla mı alışveriş yapmak?
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Yani şöyle düşün sen X bankasının kartını kullanıyorsun. Döviz alışı 1.68 satışı: 1.75 Bu oranda senin adına dolar alıp karşıya yolluyor. Alışı da 1.78 den yapıyor haliyle. Ayrıca merkez bankası kurundan nereden alabiliyorsun? Ziraat bankasından mesela alabiliyormusun. Yani amazonda kuru benim bankamdan olsun seçeneği dışında başka birşey yapamazsın... eskiden HSBC avantajdı ama her yerde değil...
  • dolar hesabı açsak çözüm olmaz mı hocam?sonuçta yüklü miktarda alışveriş yaptığınızda 30 liraya kadar belki fark çıkıyor.bunu bankaya kaptırmanın bir anlamı yok.
    biz dolar alsak da bunu hesabımıza yatırsak amazondan hesap kartıyla işlem yapılmıyor muydu
    Yani o kadar 30 lira gitmesin diye dolar hesabı açsanda bir şekilde alırlar. Bence böyle devam etmek gerek. Ben çok ihtiyaç olduğunda amazından birşey alıyorum. Yani çok özel yada iyi bir promosyon varsa ihtiyacım olan üründe belki. Sonuçta piyasalar biraz kötü. Devamı gelecek diye korkularım yok değil. Dikkatli alışveriş yapıp harcamalarına dikkat etsen iyi olur hocam. Çok avantajı yoksa bence ertele. Yurt dışı bu aralar indirim yapıyor az çok....
  • Dolar tabi malum su ara.yeni yeni dusmeye basladi ama alacagim urunun fiyati genelde burada cok pahali oluyor.kuveyt turk deneriz adamlar hesap isletim ucreti almiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doların düştüğünü kim söyledi :/ malesef kademe kademe artacak...
  • Beyler, Amazon standart global shipping ile tek seferde Max kaç ürün alabiliriz, siz kaç tane alıyorsunuz? Sınır var mı?

Yukarılarda bir link paylaşılmış, vergisiz filan getiriyorlar diye, nasıl oluyor o iş, 75€ üzeri vergi var, faturayı mi düşük gösteriyorlar, ne ayak orası açıklama yapabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan alisveris yaparken urunun kullanilmis olmasi gibi durumlar olmuyor dimi? Yani orada satici olarak amazonu gordugumde tereddutsuz alabilir miyim. Bir de urune bakinca Turkiyeye gonderilip gonderilmedigi yaziyor. Klavye, monitor ve headset icin gonderiliyor yaziyor ama elektronik alet oldugu icin sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan 40 dolarlık ufacık bir bluetooth hoparlör almak istiyorum. Çıldırmak üzereyim yardımcı olacak bir Allah'ın kulu yokmu ???
    http://www.amazon.com/Portable-Wireless-Bluetooth-Rechargeable-High-Def/dp/B00GX9A06Q

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Tr ye gonderimi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Tr ye gonderimi yok

Biliyorum, ben de o yüzden yardımcı olacak birisini arıyorum.
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Borderlinx ... kullanabilirsiniz
    Ve baska seceneginiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Mayıs 2015; 10:47:12 >
  • arkadaşlar international de set nedir?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.