Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

quote:

Orijinalden alıntı: turconj

quote:

Orijinalden alıntı: samikaan9

Bir sorum olacak.
    http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1429655423&sr=8-2&keywords=g230

Almak istediğim ürün bu 60 dolar diyor.35 dolar üstü ücretsiz dediği amerika içi diye okudum bu başlıkta.Kargo parası bana ne kadara gelir İstanbul'da oturuyorum.Gümrük vergisi öder miyim? Herhangi bi sorun çıkar mı ? Toplam kaç dolar veya TL öderim ? Teşekkürler şimdiden.

merhaba

istediginiz urun ucuncu sahis bir firma (T.R.G) tarafindan satilsada, bu satisi Amazon kendisi gerceklestiriyor (Fulfilled by Amazon) urun satisini size yapan ve kargoyu gonderen Amazon oldugu icin paketini size olusmasinda herhangi bir sorun yok.

urun curet $59.99

kargo $17.70

toplam $77.69

urun vergi limitinin altinda oldugundan gumruk vergisi odemenize gerekte yok.

iyi alisverisler!

Eskişehire yollanmayan ürün izmire yollanıyor görünüyor. Türkiyede illere göre de değişiyor mu gelip gelmediği?

Edit: Arkadaşın verdiği linkteki satıcıyla sizin verdiğiniz farklıymış.

merhaba,

linkler ayni ama Amazon farkli zamanlarda ayni link altinda ayni urunu farkli saticilardan satilik olarak gosterebiliyor.ben linke tikladigimda urunun T.R.G tarafaindan satildigini gosteriyordu o sebepten Turkiye'ye gonderiliyor dedim.mesela bugun ayni linkte urun biraz daha fazla ve farkli saticidan. urun bilgisinin altinda 44 new from a tiklarsak TRG adli satici yine orada. bazen gonderilen urunleri bulmak hayli zor.

iyi gunler.

• Merhaba arkadaşlar amazon.com dan şuhttp://tinyurl.com/k6waar5 ürünü alacağım bana ne kadara gelir yoksa türkiyeden almak daha mı mantıklı ?
  • 130 usd lik grafik kartı sorunsuz gelir mi acaba?
  • selam arkadaslar,

4 nisanda bi sipariş verdim 22 nisanda gelir diodu ama hala gelmedi.

Returning to sender
    Your package was refused at delivery. It is being returned to Amazon. You will be refunded for the original shipment within 2-3 days business days after we receive it.

boyle bişi yazıo ne iade var ne ürün var nerdeyse bir ay oldu yardımcı olurmu acaba tecrubeli biri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: spasmx

selam arkadaslar,

4 nisanda bi sipariş verdim 22 nisanda gelir diodu ama hala gelmedi.

Returning to sender
    Your package was refused at delivery. It is being returned to Amazon. You will be refunded for the original shipment within 2-3 days business days after we receive it.

boyle bişi yazıo ne iade var ne ürün var nerdeyse bir ay oldu yardımcı olurmu acaba tecrubeli biri :(

Takip numaranızdan kargonuzun son durmunu öğrene bilirsiniz takip numaranız varmı ?

• Arkadaşlar merhaba resimde yazan tutardan başka ödemem gereken kargo gümrük vergisi gibi bir ücret var mıdır?

• spasmx S kullanıcısına yanıt
    Paket reddedildiği için göndericiye geri gönderiliyor. 2-3 iş günü içinde paranız geri ödenecek diyor

• Arkadaşlar burada yazan kırmızı kutu içindeki şey nedir? Bu kadar çok parayı neden kesiyor
  • arkadaşlar birsürü şey denedim oluyor ancak su kindle indirime girdi alayım diyorum, oraya kargo yok diyor kafayı yicem

http://www.amazon.com/Kindle-Glare-Free-Touchscreen-Display-Wi-Fi/dp/B00I15SB16/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430759353&sr=8-1&keywords=kindle

ilk girildiğinde eskisehire ship var yazıyor, ödemeye kalkınca adresi kabul etmiyor. amazonun sattıgı baska birşeyi denedim oldu ancak kindle yollanmıyor sebebi nedir?

• 301tunahan 3 kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi. Amazon önceden alır daha ucuz çıkarsa farkı iade eder. Eğer gümrükten ücretsiz geçerse tamamen iade eder. Vergi daha fazla çıkarsa amazon kendi karşılar o fiyattan fazla ödemezsiniz (Fazla çıktığı pek görülmedi.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma karışık bir siteymiş.deneme amaçlı bir ürün alıyım dedim 3 dolarlık ürün kargoyla 21 dolara geldi.
  • arkadaşlar yurtdışı alışverişlerinde dolar kurunu düşük tutan hangi banka var ? geçen yapı krediyle alışveriş yaptık dolandırıcı adamlar 2.69 dolar kurunu 2.75 2.8 den hesaplamış.
    diğer bankalarda durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

arkadaşlar birsürü şey denedim oluyor ancak su kindle indirime girdi alayım diyorum, oraya kargo yok diyor kafayı yicem

http://www.amazon.com/Kindle-Glare-Free-Touchscreen-Display-Wi-Fi/dp/B00I15SB16/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430759353&sr=8-1&keywords=kindle

ilk girildiğinde eskisehire ship var yazıyor, ödemeye kalkınca adresi kabul etmiyor. amazonun sattıgı baska birşeyi denedim oldu ancak kindle yollanmıyor sebebi nedir?

borderlinx.com ile almayı dene.13 dolar kadar kargo çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

quote:

Orijinalden alıntı: colaker

arkadaşlar birsürü şey denedim oluyor ancak su kindle indirime girdi alayım diyorum, oraya kargo yok diyor kafayı yicem

borderlinx.com ile almayı dene.13 dolar kadar kargo çıkıyor

Borderlinx.com ile yapılan alışverişlerde cargo maliyetini net olarak görebiliyor muyuz? Ürün TR ye geldiğinde başka ek maliyetler ( depolama vs gibi ) çıkıyor mu?

Teşekkürler.

• Sitesinde kargo hesaplama bolumu var.kabaca hesaplayabilirsiniz.100 dolar civarinda urun olursa urunun vergisini de aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart shipping kaç günde gelir beyler tahminen ?
  • arkadaşlar merhaba. benim bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İlk kez bugün amazon dan arkadaşımla beraber 1 er tane saat sipariş ettik. prime falan çok araştırdık ettik ama bir halt anlamadık dümdüz verdik siparişi. Öncelikle benim sipariş verdiğim ürün 94 dolarlık bir üründü, 53 tl vergi koydu üstüne ve 334 tl ye sipariş verdim. Buraya kadar herşey güzel, siparişi verdikten sonra bana takip numarasıda verdi ve onaylandı dedi. Ancak 1 saat kadar sonra arkadaşımın kartından parayı çekmelerine rağmen benim kartımdaki para halen çekilmedi. yaklaşık 7 saattir parayı çeken falan olmadı. Şimdi bunun anlamı ne oluyor? siparişim onaylandı mı onaylanmadı mı?

Bu arada standard ship seçeneğini seçtik ikimizde, ürün sizce kaç gün sonra gelir ? ve benim ürünüm gümrüğe falan uğrar mı? Adres olarak kastamonu yazdım, ürün gelirse eğer adresime kadar gelecek mi ?

Birde bu prime olayını tam olarak bilen birisi varsa pm yoluyla yardımcı olabilirse çok minnettar kalırım. yardımlarınızı 4 göz ile bekliyorum.

Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

• Merhaba kardeşim.
    Bi kere sunu soyleyim $94 lık bir ürünün vergisi olmaz kesinlikle ödeme yapma.Bu işi profesyonel yapan siteler var onlarla iş yap bende amazondan cok alışveriş yapıyorum.Apple watch getitrttim ona bile vergiye takılmadım.www.amerikapostam.com bu siteye gir canlı destek de var onlarla görüş sana yardımcı olacaklardır sakın o saatin vergisini fln ödeme onlar sana vergisiz gümrüğe takılmadan adrese teslim ulaştırırlar emin ol.
  • arkadaşlar $100 $200 dolarlık ürünlerin vergisi olmaz sakın öyle bi hataya düşmeyin boş yere paranız gider yazıktır.
    Size önerdiğim siteyi ziyaret edin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    www.amerikapostam.com
  • colaker kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşım.
    Direk amazondan ürünün alınması cok sıkıntılı.Alttaki yorumlardada bahsettim bu işi yapan firmalar var.
    www.amerikapostam.com bu siteye gir canlı desteğe bu linki gönder.irtibata gec.
    onlar gümrüksüz ve mağkul bir kargo ücretiyle adrese teslim yollayacaklardır
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.