Şimdi Ara

Amazon.com.tr,dünyanın en büyüğü artık Türkiye'de en büyük degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com.tr'den aldığım Ttec marka powerbank arızalanınca (lithium-polimer bataryalar şişince) iade formu oluşturup gönderdim. Temmuz 17'de ellerine geçti ürün, aradım ürünü servise göndermemi söylediler. Ben de yasal olarak sorumlu olduklarını söyleyip ben göndermek zorunda değilim, siz gönderin dedim. Konuştuğum kişi bana geri dönüş sağlayacağını söyledi ama dönmedi. Bugün, 26 gün sonra aradım, ürün onaylanmadı diyorlar. Var mı servis raporu diyorum, servise gitmedi diyor. Kim onay vermedi diyorum, depo diyor. Benim bilgim var mı, yok. Yasal süreç dolmuş. Görünen o ki Amazon.com.tr Türkiye'de bitmiştir. Benim için adı artık bakkal M***** amca'dır. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Bataryalar şişmiş, balon gibi olmuş, patlayıp yangın çıkartacak seviyede powerbank'a onay vermemişler. Üstelik bu kararı depo almış ve yine servis formu yok, yasal süreç dolmuş. Amazon kafasına göre kararlar alıp kanun dışı işler yapıyor.

Amzin Türkiye'ye.geldiginden beri prime üyesiyim,son bir yıldır diyeyim saçma.sapan davranıyorlar artık,bu yaşadığım olay son olsun prime üyeliğimi silip,bundan sonra alışveriş yapmayı düşünmüyorum kolay kolay,çevremde ki insanlarada bu rezilliği anlatacağım,tamamen kanun dışı işler yapıyorlar,şikayet var'a yazdım bir iki gunede tüketici hakem heyetine vereceğim dilekçeyi,hani Amazon deyip güvenip alacaklar dikkat edin amazon.tr bildiğiniz Amazon değil artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.