apple'ya IMEI atabilen var mı yaa ? |
Amazon.com.tr iade sorunu(Çözüldü) (3. sayfa)
-
-
Yurtiçi kutuyu açtırıp ne olduğunu görmek istiyor ve sana bir belge imzalatıyor kutu içeriği ile ilgili , böyle bir durumu nasıl inkar edecek ,( karşı taraf savunmada montaj demesi hukuken bir anlam ifade etmez , senden o video alınır yetkili makamlarca incelenir yani montaj deyip işin içinden sıyrılamaz hele ki o videoyu kargo dükkanının içinde çektiyse bu sefer mahkeme o güne ait görüntüleri kargo firmasından ister .)
ama MNG de durum nasıl işliyor bilmiyorum
-
Doğru dediniz Cuma günü savcıyla görüşmemden sonra devam edeyim teşekkürler bilgileriniz için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese düşünceleri konusunda çok teşekkür ediyorum beni asil düşüncelere sokan şey Amazon’un bana bunu 3gun sonra akşam üstü söylemesi ve ürünün aldıktan 2 sonra aktive edilmesi sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğim bu isin peşine bırakmayacağım
Davada açabilir elimden ne geliyorsa yapacağım bu cihazı kim aktive etti nerede etti hepsi çıkar umarım
Hocam sizinkisi muhtemelen kargoda hiç edilmiştir sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın ama nasıl olsa amazon her türlü müşterinin yanında diye boş kutuyu iade edenler de vardır eminim. Boş kutuya niye para iadesi yapsın adamlar.
İnşallah suçlu kim ise bulunur görüşleriniz için teşekkür ederim
%99 kargocu çalmıştır örneğini çok gördük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz durumlarda kargoyu alirken ve paketlerken video cekmek önemli. Alıcı olarak ürünü kargoya teslim ettiğinizi kanıtlarsanız amazon mu almis kargo mu almis sizi ilgilendirmez. Amazon o kargoyla çalışıyor sorumluluk onda kalır.
Defalarca iade yaptım hep 2-3 gün sonra işlem başlar.
iadeler Amazon a ulaşır. Sonrasında kargolar açılır sırayla işleme alınır.
Geçmiş olsun. Umarım suçlu kim ise bir an önce bulunur.
Günahı boynuna ama ben Kargocu diyorum.
bende sanık olarak kargoyu düşünüyorum.
-
Ürünü teslim aldıkları gibi iade işlemlerini başlatmıyorlar ya da hemen kutuyu açmıyorlar hocam ama. Sırada beklemesi büyük ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pahali urunlerde veya hassas kirilabilir urunlerde detayli kutulama fotosu ve videosu cekin arkadaslar.
Tarti durumu olursa tartida da fotosunu cekin kargo sirketinde.
Kargo sirketinde kimse size ne yapiyorsun demez, diyemez. Hatta bi sorun olursa orada çalışanlara bile bu belgelerin yardımi olur. Sonra tesekkur ederler size.
Gonderilen urunun ne oldugunu bazen soylemeyin diyorlar ama soylemek onemli. Hukuki durumda ne yolladiginizi ispatlayamazsiniz yoksa. Direk sirket hakli duruma duser. Adam bize telefon vermiş ama kendisi elektronik yazdirmis. Nerden bilelim kumanda olmadigini diye cevap verirse mahkeme şirketi hakli bulur.
Birsey olacaksa zaten olur ama onemli olan elinizde saglam kanit olması.
Kargodan gelen pahali urunleri de videoya cekerek aciniz. Isim soyisim gun ve saat ve ayrıca urunun niteligini soyleyerek.
Savcılık talimatıyla sanırım islerim yürüyecek hayırlısı olur İnşallah suçlu kimse hakkımı helal etmiyorum
Kargo gönderirken ve alırken poşeti açmadan ve göndermeden önce video ile çekin şimdi uğraşıp durursunuz kimseye suç atmak istemem ama genelde kargo'da kayboluyor bu işler Amazon'da çok net çeken kameralar vardır hepsi net bir şekilde kargo alırken ve gönderirken çekiyor.
Geçmiş olsun eğer dediğim gibi video çekseydiniz elinizde kanıt olacaktı.
-
Amazon şakşakçıları nerde acaba.. Amazon bu haltı yemeye bayılıyor. 4-5 sene önce 1800 dolarlık bir üründe aynı sorunu yaşadım, bezos’a mail atıp anca çözebildim.
Hiç uğraşmayın, chargeback açın. Bankanız böyle şeyler için var, bırakın onlar kanıtlasın bankanıza boş geldiğini kutunun.
Amazon’un bu işlere bulaşacağını asla düşünmüyorum. Bu depo elemanları günlük deste deste telefon elden geçiriyorlar. Fakat Amazon, mng kargo ile anlaşmalıysa Amazonun da sorumluluğu var demektir. Ben seninle anlaşmalı kargom aracılığıyla alışveriş yapıcam. Kargo kaybolacak. Sonra git kargoyla sen uğraş diyeceğim. Bunu beklemezdim. Telefonu cebe indiren mng çıkar bence. Çeşit çeşit insanlar var. Ne olduğu belli değil.
Imeı ve seri no almanız çok iyi olmuş. Savcılık çözecektir. Geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bezos'un mail adresini nasıl buldunuz hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X