|
Amazon.com.tr İndirimli Sattığı Ürünü Temin Edemedik Deyip Göndermiyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cahil Cahil konu açmayın Amazon esnaf değil ki 80 liralık malın peşinde koşsun ?
Neymiş Amazon cahillikmiş evet öyle....
Yoktur ürün veya kalmamıştır Amazon'dan binlerce tl ücret iadesi aldım, en ufak problem de yardımcı oldular da size ucuz ürün satıp pişman olup iptal mi edecekler ? ÜRÜN YOKTUR İPTAL EDİLMİŞTİR.
Tekrar gelince indirimle yakalayıp alırsınız Amazonu hiç bilmeyen sizin bu " Amazon pişmanlıkmış. Uzak durun." saçma mesajınızı görüp gerçek sanacak ayıptır...
Arızalı ürün gelse amazon kanıt bile istemiyor tutar çok yüksek değilse 50-100 tl civarına kadar direk hediye çeki veriyor ürünü de geri istemiyor. İstirham ediyorum amazonu bu şekilde itham etmeyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANCahil Cahil konu açmayın Amazon esnaf değil ki 80 liralık malın peşinde koşsun ?
Neymiş Amazon cahillikmiş evet öyle....
Yoktur ürün veya kalmamıştır Amazon'dan binlerce tl ücret iadesi aldım, en ufak problem de yardımcı oldular da size ucuz ürün satıp pişman olup iptal mi edecekler ? ÜRÜN YOKTUR İPTAL EDİLMİŞTİR.
Tekrar gelince indirimle yakalayıp alırsınız Amazonu hiç bilmeyen sizin bu " Amazon pişmanlıkmış. Uzak durun." saçma mesajınızı görüp gerçek sanacak ayıptır...
Arızalı ürün gelse amazon kanıt bile istemiyor tutar çok yüksek değilse 50-100 tl civarına kadar direk hediye çeki veriyor ürünü de geri istemiyor. İstirham ediyorum amazonu bu şekilde itham etmeyin.
Adam haksız değil, satıcı Amazon, gönderen Amazon, daha stok takibini yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işi. Amazon'a taparak onu da Trendyol yapacaksınız bu gidişle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X