|
Amazon’da Gülümseten Kasım indirimleri başladı: Her siparişte Citroen AMI kazanma şansı!
-
-
Ben yine birsey goremedim sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 aydır takip ettiğim ürüne 1000 tl zam gelmiş şimdi indirim yapsa neye yarar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ami kampanyasına katışmak için minumum sipariş tuatı varmı? Şartları ne hiç bir bilgi yok. Sepeti böleyimmi ne edeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bonus 2000/200 cüzdan geçerli mi deneyen var mı
-
Birçok üründe ciddi bir indirim yok ama bazı ürünlerde %80-90 civarında indirimler vardı ve dakikalar içinde tükendi. Ben özellikle lenslerde bir indirim var mı diye bakıyordum, sadece şunlara denk gelebildim:
Sigma 18-200mm -> 800TL
Samyang 35mm f/1.4 -> 2000TL
Tokina Firın 50mm f/1.4 -> 5000TL
Tokina'yı tam sepete atmışken listenin klanına da bir bakayım dedim, 30 saniye sonra sepete geri döndüğümde lens satılmıştı.
-
Aynen aynen gulumsetiyor bu fırsatçılıkla.
Onları önceden kendileri gibi fırsatçı esnaf vb. yerlere haber ediyorlar, belki önceden bile satmislardir
gülümseten derken indirime bakıp buna indirim mi diyorsunuz manasında bir gülümseme mi ?
-
Samsung a35 uygun sayilir
Erkek donlarında indirim var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye kartı alımında geçerli olursa güzel olur. Ziraat e-ticaret kampanyası da var (3000'e 250) kombo yapılabilir.
-
Monitör 25den 26 ya çıkmış 3 günde
Yaklaşık 4-5 gün önce bir üçlü priz sipariş ettim. 297 TL ye aldım. Bugün arkadaş için sipariş verecektim baktım ki fiyatı 412 TL civarı olmuş. Bence amazon bu huyundan vazgeçsin.
gülmekten öldük bu sözde indirimlere.
-
indirim kandırmacasını geçtikte dondurma markası süper spor araba verebiliyorken koca amazon ami vermesi bir hayli cezbedici olmuş!
-
M2 SSD lazım ya hala alamadık
Geçen Cuma günü 420 TL'ye aldığım dandik ayakkabı şimdi baktım 1150 TL olmuş. Hem de indirimli hem de Prime fırsatı ile... Amazon, Anadolu irfanına bulanmış. Eyyy BEZOS sen kimsin ülen !!!
-
Logitech mx mouse ucuz ama ben tıklayınca 3300 küsür gözüküyor. Prime hesapla giriş mi yapmak lazım?
Gülümseten indirimlere bakıyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1 aydır takip ettiğim ürüne 1000 tl zam gelmiş şimdi indirim yapsa neye yarar
|
Gülümseten indirimlere bakıyorum |
gülümseten derken indirime bakıp buna indirim mi diyorsunuz manasında bir gülümseme mi ?
|
Benzer içerikler
- instagram hikaye gizleme
- instagram okundu bilgisi kapatma
- konumsal ses nedir
- twitter video indirme nasıl olur
- internet tarayıcıları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X