Şimdi Ara

Amazon’da M3 çipli 2023 iMac indirimde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon’da M3 çipli 2023 iMac indirimde!
    Amazon’un Prime Alışveriş Fırsatları kapsamında bugünkü Flaş Fırsatlar’da iMac’te büyük indirim başladı. M3 çipli 2023 iMac, 62.399 TL’ye düştü.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Alışveriş Festivali bugün sona eriyor!

2023 iMac M3 çipli, 24 inç, 8 GB RAM’li ve 512 GB SSD’li versiyonu Apple’ın kendi sitesinde 77.999 TL’ye satılırken Amazon’da bugüne özel indirimle 62.399 TL’ye düştü. Yaklaşık 15 bin TL daha uygun fiyata satılıyor. İndirimden yararlanmak için Prime üyesi olmanız yeterli. Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatabilirsiniz. Prime’ı ilk kez kullanacak müşteriler 30 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı elde edebiliyor.

Satın almak için: 2023 iMac M3 Çipli 512 GB

• 2024 yılında 8gb ramli ürüne bu kadar büyük bir para verilmez , 16gb ramli bir Mac mini yada MacBook ile masaüstü kullanılacaksa harici bir monitör almak daha iyi bir tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Bence Apple ekosisteminde düdüklenmemek en iyi tercih olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefonlarda bile 32gibi ramler artik default hale gelirken, laptop'ta bu devirde 8gb tuketici ile dalga gecmektir. tabi 10-15 bin tl'e almiyorsaniz.

• En fazla hangi oyunlar oynanır bununla? Cp77’yi hangi ayarlarda açar ya da bg3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon'un ürtün bilgileri bölümünü nasıl bir kafada birisi yazıyor merak ediyorum...

"CPU Hızı 0.01 GHz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 14 Ekim 2024; 19:54:02 >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    oyun için mac alınmazki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu cihazın en güzel kullanım yeri Photoshop ardından Premiere'dir bana göre. Renklerin canlılığı ve netliği konusunda çok başarılı. Ancak yapay zekanın da gelmesiyle beraber 8 gb ram bize kısıtlamalar getirecektir. Aynı anda 3-4 programı açar mı ? Yapay zeka desteğinden önce 3 programla kullandık kastığını söyleyemem ama güncel ayarlarla bu mümkün durmuyor. Bu cihazı alan profesyonel kullanıcılar için 16 bile sağlıklı olmayacaktır. Telefonlardan sonra nasılsa ben markamla herkese satışımı yaparım diyorlar, yanlış yoldalar. Bu cihazla kazanç sağlayan kullanıcı elbette farkını verip gerekli olan sistemi alacaktır ama bizim gibi kullanıcılar için fiyatlar yüksek ve gereksiz.

Oyunmuş, ofis programıymış bunlar için mac alınmamalı bana göre. Tabi ki para sizin paranız Amazon’da M3 çipli 2023 iMac indirimde! 

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun için almıcam zaten, almışken arada oyun da oynanabilir mi onun için sordum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 78bin TL olmuş

Lego uzay mekiği indirime girince hemen sipariş vermiştim iptal ettiler. indirimi yapanla satan farklı kişiler mi anlamadım.

Oyun oynanmaz. Güçten çok mimariyle alakalı bir olay mobil işlemci var bu Maclerde ve oyunların %90ını falan desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 14 Ekim 2024; 21:19:37 >
  • 60bin TL para isteyip 8gb ram koymak küfürdür.

• 8 lira veririm.

• Komedi artık

• Şimdi bu ürün ne kadar güçlü 8 CPU ve 10 gpu ile? Telefon özelliği gibi bilgisayar sisteminde ne vaat edebilir ki bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    en fazla nvidia geforce now alır oynarsın :)

• Apple tamamen vitrin/ego ürünü buna bu mantıkla (mantıksızlıkla) bakmak lazım, mesela küçük bir reklam şirketi 200-250binlik makinaları alıp koyamayacağı için sükse olsun deyip, bunları alıp koyar çünkü Reklamcılıkla imac grifttir, iphone meselesi bundan daha saçma, kadınlarda bile android'i olan erkek fakirdir algısı oluşmuş şaka maka! Allah akıl fikir versin.

• Yolda bulsam alıp kullanmam, 8GB ram ne :D Milletin telefonunda daha çok RAM var

• Suggestions S kullanıcısına yanıt

Tam bir yahudi soyu bir firma.

Mac Studio aldık şirkete, 64 gb 1tb versiyonunu. Ram solid, sadece disk değişiyor, onuda tutmuş m2 nin en küçük türevini kullanmış o bile zor bulunsun diye.

Hackintosh yapardık, intel i serisine desteği kesti yeni güncellemeler eski işlemcileri tanımıyor. i serisi işlemciler ile çalıştırılamıyor sadece m serisi kendi işlemcileri ile geliyor. Böyle olunca oluyor tekel, farklı kasa ve donanımla çalıştırmak imkansız.

Tekel olmanın şımarıklığın zirvesinde artık.

• Şu devirde... profesyonel bir ürün bu belli ki 2023 versiyon da olsa 8 GB Ram ile satmak artık abes kaçmıyor mu? Wall Street'te tokadı yemedikçe daha 8 GB ramli cihazları piyasaya sürüp dururlar. Tamamen piyasa değerine oynuyor bu şirket.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.