Hocam bir de bu mesajları göremeyip google key alan mağdur arkadaşlar var siz iade başlatıp kötü yorum bırakınız yoksa böyle dolandırıcılar hiç bitmez. |
Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İade 3 iş günü içerisinde gerçekleşecektir kötü yorum bırakmayı unutmayınız hocam amazon'a da bildirin durumu böyle dolandırıcılar kalmasın platformda.
-
Ben de 5 adet key aldım tek key gönderildi.
İade işlemi başlattım burada okuduklarımdan sonra. Gereksiz bir harcama tamamen.
-
benim bahsettiğim key in orjinal olup olmadığıyla ilgili...
-
Hocam VOLUME_MAK'in bir süre sonra geçersize dönme ihtimali var mı ?
-
Bana gelen keyin son 5 hanesi *****-*****-*****-*****-6XXTT
Herkese aynı keyi mi gönderiyorlar mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teorikte "lisans iptal olur" diyenler var ama ben cihaz etkinleştikten sonra bir iptal vakası görmedim. Yine de en iyisi retail almak. Zaten aynı fiyatlara bulunuyor çoğu zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart değiştireceğim için deneme amaçlı 1 tane aldım key in ilk 2 satırını google a yazınca direkt pdf formatında bir sitede ortaya çıktı. Mesaj olarak ekran görüntüsüyle beraber pingu denen satıcıya gönderdim ve pardon yanlış olmuş dedi ve yeni bir key gönderdi tabi ki güven vermedi. Tamam orijinal olmasını beklemiyorum ama en azından google da aratınca çıkmasın. Forumda konuları okuyunca 3 aylık key vs dediler iade oluşturdum 10 kuruş olarak geri iade almışlar amazon a yazdım evet eksik iade yapmışlar dedi tekrar bildirime aldılar.Sorun 5 lira değil vermese de olur ama google da gezen keyleri amazon gibi bir sitede satmak iade diye de 10 kuruş göndermek hiç güven vermiyor.
-
Yanlışlıkla 1000 kişiye aynı keyi mi gondermisler hocam :D hiç inanmayiniz. Amazonda an itibariyle 14,99 en ucuz key, pinti software bana ait tüm keyler retaildir. Forumda daha uygun fiyattan satışa sundum elbette 9,99 haberiniz olsun iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle bende aldım o şekilde sıkıntı olmadı hatta iki üç arkadaşa da verdim aynı keyi onlarda kullandı üstüne w11 yaptım halen kullanıyorum :D
-
4-5 sene önce GG den 20 veya 30 a aldım hala ayı kodu kullanıyorum.
HDD değişti anakart değişti ve kod hala aynı şekilde sorunsuz sıkıntısız kullandırıyor kendini.
Aynı kod mevzusunu bilemiyorum ama ucuz kodları aktif edebiliyorsanız sistemde çok düşünmeyin kullanın gitsin.
-
şu an alırdım ama dediğim gibi anakart değiştirdiğimde kullanıcam söylediğinize göre aldıktan hemen sonra aktif etmek gerekiyormuş.
-
Keyimiz herhangi bir donanıma bağlı kalmaz format sonrası da kullanılabilmektedir, microsoft dijital hesabınıza kaydolur.
-
Benimki farklı TVJXG
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana verdiğiniz serial amazondan windows education, nette her yerde bulunuyor. Win 10 pro key bekliyorum hala amazondan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Education key satışı vs bulunmamaktadır. Satın aldığınız kullanıcı PinguPin veya technicmarketim olabilir ama Pinti Software değildir hocam.
-
windows 11 var buradaki lisanslardan birini girdim, sonra bilgisayara format attım key kısmında ürün anahtarım yok seçeneğini seçtim otomatik lisansladı nasıl oldu anlamadım RETAIL yazıyor.
umarım patlamaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 4 Şubat 2022; 16:59:59 > -
hwid ile dijital lisans yapınca da aynısı oluyor :) 1 kere lisanslama yeterli
-
3 yıldır sorunsuz kullandığım keyi kontrol ettim dediğiniz yöntemlerle MAK key gözüküyor.
Şans işi bu ama 10 tl üstüyse alınması taraftarı değilim.
Bu güne kadar nasıl kullanıyordunuz maşallah alan alana :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
home ne kadar arkadaşlar? bende bu aralar internet yok diye pro yüklemiyorum younlar vs gider diye, acaba home vaar mı ucuza?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X