Bildirim
Amazon'da Yılın Son Fırsatları bu gece sona eriyor!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çokta bir indirimini göremedik, 11 11 de daha iyiydi.
-
param yok idi param
-
Ne fark eder 6 gün sonrada hoş geldin 2024 yılın ilk fırsatları ultimate preminium yaparlar. Aynı ürünleri bindirilip indirilmiş fiyatları ile yeniden indirim diye çakarlar
-
Kasım indirimleri güzeldi, bu fiyatları da önümüzdeki aylarda muhtemelen yine arayacağız ama ben bir şey almadım.
-
4 AL 3 ÖDE yazmalısınız.
-
Amazon sağolsun harika bir indirim dönemiydi.. Çok iyi fiyatlar vardı.. Teknosa ile siparişte bir problem oldu 13 gündür çözülmesini bekliyorum.
Bu saatten sonra bir daha da bulaşmam..
-
way arkadaş üç kuruşluk tüketim ürünü alırken bile insanlığımı sorgular hale geldim. Sanırsın savaşa gönderiyorlar. Hiç zengin psikolojisi yaşamadım nası bişi acaba.
-
bağzı linkler bozuk
-
Muhtemelen Amazon da bir şeyler kazanmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işte buna satış stratejisi diyorlar hocam, elimizdeki malları bitiriyoruz bak yılbaşından sonra bu fiyata almazsınız psikolojisi oluşturuyorlar...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ne fark eder 6 gün sonrada hoş geldin 2024 yılın ilk fırsatları ultimate preminium yaparlar. Aynı ürünleri bindirilip indirilmiş fiyatları ile yeniden indirim diye çakarlar |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X