Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
158.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki gelmiş istanbula bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninki daha hızlı gelir.Ups e verilmiş.benimkini dhl exprese vermisler ama arastirdim dhl her onune gelen paketi gumruge tabi tutuyormuş.benimkide sabahtan beri gumruk muaynesinde.Mailden evrak falan yolladım.Bilgilerimi paket icerigini vs.Aradım gumruk muayneleri 1 -2 gun uzayabiliyormus.Ups de bu durum yok.direk geciriyormus gumrukten.

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle benimki de ups Express amazon

De heralde herkese Express yapmış gümrükten çıktı yarın dağıtım saatine yetişirse elinizde dedi adam

• Fransadan istanbula 1 gun bile surmeden geldi.bizim memlekete girince her sey 3 -4 kat yavas arkadaş

Fransa Almanya İstanbul 13-14 saat

İstanbul - İstanbul 2 gün

• Dhl gelen var mı? Yarın büyük ihtimalle bana teslim edecekler, balckfriday den spidermanli paket almıştım oyunu önceden göndermişlerdi kabul etmedim geri iade ettim 32.9 eurp geri ödeme yapacaklar

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    Oyunu nasıl iade ettiniz kargo ücreti vs nasıl hallettiniz?

• Amazona mail attım onlarda arayarak dönüş yaptı , kargoyu teslim almayın bize gönderin dediler,mng kargodan oyunu teslim almadım iade dedim.4 .9 euro kesinti yaparak 32.9 euro geri iade için mail attılar 10 güne kadar para iadesi yapacaklarmış.ama bir arkadaşla daha haberleşiyoruz o da iade etti mesela ondan hiç kesinti yapmamışlar

Hocam geldi benimki 2 günde tam

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu

• Aynen benimkide gelmiş içindeki tum kitapçik vs fransizca.Şuan sistem guncellemesi yapiyorum.5.55 le gelmiş yani istesen de kırılmıyor Kutuyu aldım elime baya hafif geldi dedim bunlar gumrukte içini boşaltıp salatalik mi koydu Cihazlar geldi gelmesine de bende oyun falan da yok ilk defa kullanıcam ps, ayarlarini kurulumunu yaptım guncelleyip rafa kaldırırım heralde.Şimdi ucuza hesaplı oyun bulmak lazim.Şu yilbaşında da bir fırsat da ondan yakalasak birşeyler alsak.Rdr2.unchardet 4.gow. simdilik bunlar olsa yeter bana.ama baya pahalı indirim yakalamaya bakıcaz artik.kutudan fransiz lig falan birseyler diyordu brosur gibi katilinca odul mu veriyor napiyor.

• Sonunda benim ürünü gönderdiler. Bugün geldi. Black Friday de sipariş vermiştim 2 gün önce gönderdiler ve bugün elime ulaştı. UPS ile geldi. Stoklara girmesi baya uzun sürdü =)

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 5 Aralık 2018; 21:58:52 >
  • majesthion kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hayırlı olsun öncelikle brieşy soracaktım yeni stoktan geldi ya ps4 7216 B mi 7116 B ürününüz onu merak ettim 7216 B ise boşuna Spiderman şi aldım çinkü

• 7116b miş hocam. Bunlara dikkat etmemiştim alırken ben şahsen. Umarım pişman olmam :D.
    7216 B En sessiz olan versiyon.
    Güle güle kullanın 😀

Ben 7216 Spiderman li aldım

Az önce de 180 tl ye fifa 19 aldım Almanya da gelen Spiderman satacam yada iade edecem 7216 fifa19 lu 365€ ya almış oldum yani eğer iade edersem veya satarsam

• hediye ürün olduğu için iadesi zor gibi ama edebilirseniz karlı olur sizin için, sipariş kısmında spiderman için fiyatlandırma gözükmüyordu hatırladığım kadarıyla.. daha da düşer fiyatlar diyerek almamıştım spiderman paketli olanı, düşmedi fiyat spidermanli olanda satıştan kalkmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 6 Aralık 2018; 16:3:25 >
  • rfncskn kullanıcısına yanıt
    Gözükmekte hocam 38€ fiyatı bazı arkadaşlar Mh ile konuşup direk kargoyu teslim almamışlar geri gitmiş ürün ayrı iade seçeneği de var

• amazon.co.uk'dan rdr2 ve fallout'lu paketi alanlardan biriyim. Aranızda hiç gümrükte 1 hafta takılan oldu mu? PS4 ile Fallout ayrı ayrı yollandı. PS4 gümrükten ertesi gün çıktı, hatta eve geleli 6 gün oluyor. Fakat Fallout (sadece oyun) 1 haftadır gümrükte. Benim bir aksiyon almam gerekiyor mu yoksa amazon bunu kendi çözecek mi? Daha önce de amazon.de ve .comdan alışveriş yaptım fakat hiç bu kadar gümrükte takıldığı olmamıştı bir ürünün..
  • panthy93 P kullanıcısına yanıt
    Kargo firması ile görüşün bence

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Kargo firmasına (DHL) böyle chat tarzı bir şekilde bağlanamayınca tavsiyeniz üzerine Amazon'la görüştüm. Her şey yolunda merak etmeyin ürününüz gelecek tarzı bir şeyler söylediler. DHL 20 gün sonrasında gümrükten çıkmayan ürünleri geri yolluyormuş sık sık mail geliyor dedim, o durumda bile yine size tekrardan postalanır dendi. Gecikmesi de problem ama iyi ki çok beklediğim bir ürün değildi.

Bu arada aklınızda olsun, Amazon'un satıcı olduğu herhangi bir ürün alınırsa ve üstüne sizden kesilen Import Fee bedeli asıl bedeli karşılamıyorsa üzerini Amazon ödüyormuş. Dün gece sitesinde gezinirken fark ettim. Ben başta bundan şüphelenmiştim, acaba tax olarak kesilen bedel asıl bedeli karşılayamadı mı diye. Malum Türkiye'de her gün değişiyor bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.