Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
158.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence fallout u iade edin hocam hiç oynamayın derim imkanınız varsa 10/2 alan bir oyun çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun puanı konusunda haklısınız, zaten bir an önce gelse de oynasam diye heves etmediğim için gecikmeyi önemsemedim. Fakat Fallout serisini çok seviyorum, çöp de olsa 2 saat oynayıp koleksiyonluk kenara kaldıracağım. Ayrıca bu paketle beraber oyun 10 GBP'ye geliyordu. Öyle olunca satın aldım.
  • Arkadaşlar amazon.de den alınan cihazların garanti durumu nedir kesin bir bilgi bulamadım
  • Amazondan gelen ps4 pro larin yaninda size fatura falan birşey geldi mi acaba.Benimkisinde yoktu.Aklıma gelmişken sorayım dedim.Şimdi atıyorum bi sorun oldu cihazda 1 bucuk ay icinde amazon.de iade veya degisim yapıyor diye biliyorum.Peki ya sonrasında nolcak.Neye göre uluslararası garanti olucak.Elimizde fatura olmayınca bu garanti işi nasil işleyecek acaba.

• Kutuda bu boş alana denk gelen pos bar code var sadece burdan anlaşılır heralde amazondaki stoklardan alındiğı ?

• Arkadaslar bana da dun para iadesi yapmislar fransada sorun ciktigini soylediler neyapmam lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackfriday de durum neydi bilmiyorum hiç bakmadım ama şuan 300 euro altı konsol yok. Geçen sene çift kol 1 tb 220€ almıştım 1030 TL gelmişti. Hemde normal bir zamanda indirimde yoktu. şaka gibi şuan bu fiyatlar. Acaba yılbaşında indirime girecek mi tekrar ? Blackfriday de kaça düştü onu da bilmiyorum 200€ 500gb bulabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonacibo -- 14 Aralık 2018; 2:33:8 >

• Ben bunu satin aldim. Alam baska arkadas varsa sureci birlikte takip edeli. Hangi f kasami oluyor simdi

• Bonacibo kullanıcısına yanıt
    Geçen sene pro da 240'ı görmüştü. Hadi biz de neyse de Avrupa'da ne sıkıntı var anlamadım :)

• Black Friday'den 2400 TL'ye aldığım Ps4 Pro'ya 348 TL ihracat ücreti düşüm bedeli geldi. Çok iyi oldu
  • Arkadaşlar şu an en uygun pro nereden alınır vergileriyle, kargo ücretiyle birlikte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanSntrk -- 21 Ocak 2019; 23:12:17 >
  • Arkadaşlar almanyadan aldığım ps4 pro eve teslim edilmiş eşim teslim almış. Buna herhangi bir dönüştürücü gerekmiyor değil mi priz için? Gerekiyorsa eve giderken alayım da hevesim kursağımda kalmasın :)
  • kartalizzma K kullanıcısına yanıt
    Gerek yok dayı, tak oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just GMGOW

Black Friday'den 2400 TL'ye aldığım Ps4 Pro'ya 348 TL ihracat ücreti düşüm bedeli geldi. Çok iyi oldu
    Hocam o nasıl olmuş ya, bende almıştım aynı zamanda ama bana öyle bir şey gelmedi .

Arkadaşlar almanyadan aldığım ps4 beraberinde fifa19 gelmişti. Oyunu açmadım ve satmayı düşünüyorum ama oyunda sadece almanca dil var sanırım. Diskli oyunlarda ingilizce veya türkçe dil desteği yüklenebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 22 Ocak 2019; 15:51:19 >
  • n1ghtfall kullanıcısına yanıt
    Cd li oyunda dil seçeneği vardır avrupa kodlu olduğundan büyük ihtimalle tr de vardır

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Hayır yok Almanya da amazon dan gelen oyunlar tek dil sadece Almanca var.

• amazon.de'den gelen Spiderman'de İngilizce vardı. Kapakta yazılar Almancaydı ama seçeneklerde İngilizce, Fransızca mevcuttu.
  • Konsolun içinden çıkan oyun muydu?

• Hocam bir yanlışınız olmasın ingilizce evrensel bir dil olmaması çok ama çok saçma hadi tr yi geçtim ama inglizce kesin olması lazım benim bir arkadşımda spidermanlı pro aldı sorayım ona

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    CoD WWII li paketi almıştım sadece Almancaydı oyun. Demek oyuna göre değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.