Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
158.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır değildi ama kutu içinden RDR 2 çıkan paketi alanlar vardı, onlarda da İngilizce vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Merhaba,

Bende yakin zamanda Ps4 Pro almayi planliyorum, fakat amazon almanyadan mi yoksa fransadan mi almaliyim? Arada ne gibi farklar var?

Yonlendirmeleriniz icin simdiden tesekkurler.

• Oyunu açtım, ingilizce dahil birçok avrupa dili varmış. Oyunu açmadan bir güncelleme yapmıştı belki o yüzdendir. Çünkü kutunun arkasında konuşma/yazı dili sadece almanca olarak gösterilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just GMGOW

Black Friday'den 2400 TL'ye aldığım Ps4 Pro'ya 348 TL ihracat ücreti düşüm bedeli geldi. Çok iyi oldu
    Banada 47€ gelmiş garip 😂 arada niye by kadar fark var yav

• Arkadaşlar linkteki ürün şu an her şey dahil 423 euro oluyor. Karttan tahmini ne kadar çekicek iş bankası kartı kullanıcam. İş bankası kuruna göre 2450 lira gibi bir fiyata denk geliyor daha fazla çeker mi?

https://www.amazon.de/PlayStation®4-Pro-Konsole-1TB-schwarz/dp/B07HSJW7HK/ref=pd_sbs_63_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07HSJW7HK&pd_rd_r=fd38e5aa-2260-11e9-9599-f7e3d20a9d9c&pd_rd_w=yzaGl&pd_rd_wg=YI7KL&pf_rd_p=51bcaa00-4765-4e8f-a690-5db3c9ed1b31&pf_rd_r=9MNKC4HT8N4AH4EFTTWQ&psc=1&refRID=9MNKC4HT8N4AH4EFTTWQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanSntrk -- 27 Ocak 2019; 21:34:15 >

• 2500 civari bir tutar çeker hocam

• Merhaba

Amazon.de almayı düşündüğüm ps4 pro amazon satıcısı olup , bunun gümrükte takılma oranı nedir?

Benim gümrükle bi evrak alışverişi olacak mı?

• Amazondan ps4 veya pro alan var mı,varsa en çok merak ettiğim şey bu siteden ps4pro almak güvenli mi,tereddütsüz alabilirsin diyen var mı,refurbished ürün mü sıfır mı gınderiyorlar,kaç günde geliyor,nereden geliyor,şu an mesela 400 euroya pro var,almak istersem ek vergi gümrük şu bu parası da ödüyor muyuz yoksa sadece makinenin fiyatını mı ödüyoruz.Üstte aynı konuyu merak edenler benzer sorular sormuş,tecrübeli bir cevap gelirse memnun oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Amazondan ps4 veya pro alan var mı,varsa en çok merak ettiğim şey bu siteden ps4pro almak güvenli mi,tereddütsüz alabilirsin diyen var mı,refurbished ürün mü sıfır mı gınderiyorlar,kaç günde geliyor,nereden geliyor,şu an mesela 400 euroya pro var,almak istersem ek vergi gümrük şu bu parası da ödüyor muyuz yoksa sadece makinenin fiyatını mı ödüyoruz.Üstte aynı konuyu merak edenler benzer sorular sormuş,tecrübeli bir cevap gelirse memnun oluruz
    Merhaba.
    Bugüne kadar amazon'dan üç farklı playstation siparişim oldu. Akrabalarıma ve kendime aldım.
    Siteden pro almak güvenli herhangi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Yeter ki satın alacağınız cihazın satıcısı amazon olsun.
    Dikkat etmeniz gereken refurbished ürün değil sıfır cihaz ve satıcısı amazon olmalı. Sıfır açılmamış kutu gönderiyorlar 1 yıl Türkiye 2 yıl yurtdışı garantisi mevcut.
    Kaç günde geliyor bu sizin ikamet ettiğiniz yere bağlı. Ben Hatay'da ikamet ediyorum. İlk siparişim Polonya'dan diğerleri Almanya'daki depolardan çıktı. 400 euro olan cihazı almak isterseniz ek vergi değilde gümrük ve yol masraflarını ödüyorsunuz. Almanya'daki vergi düştüğünde cihazın ücreti 335,29 a düşüyor. Fakat Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 27,16 ve İthalat Ücreti Depozitosu: EUR 60,35 ekleniyor. Sipariş Toplamı: EUR 422,80 ediyor. En yavaş kargo ile 423 euroya satın alabilirsiniz. Yavaş kargoyu seçerseniz iparcell kargo firması ile 11 gün içerisinde size teslim edileceği belirtiliyor. Hızlandırılmış kargoyu seçerseniz EUR 434,88, öncelikli kargoyu seçerseniz ise EUR 435,80 ödüyorsunuz. 436 euro güncel kurla 2.607,94 Türk Lirası ediyor. Hızlı kargoda Ups veya Dhl firması ile gönderiliyor. Eğer ikamet ettiğiniz yerde ups veya dhl yoksa gecikme yaşıyorsunuz çünkü bu arada yüklenici firma devreye giriyor. Yüklenici firmada ya aras ya da yurtiçi kargo oluyor.
    Ben dhl ve ups olmayan yerde yaşadığımdan dolayı epey bekledim. Siparişim 1 günde Polonya'dan Türkiye'ye geldi fakat 5 günde istanbul'dan Hatay'a gelmesini bekledim.
    Gümrük masraflarını ödediğiniz için gümrük işlemleriyle amazon ilgileniyor. Sizin ekstra herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece kargoyu bekliyorsunuz. Aklınıza takılan soru varsa pm ile sorabilirsiniz.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler alakanız için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,birkaç gün içinde sipariş verecem yüksek ihtimalle,detaylıca açıklamışsın,az çok bilgim vardı ama bir de alanların tecrübesini duymak önemli

• Herkese merhaba, ps4 slim cihazimi satip amazon.de den ps4 pro almayi dusunuyorum. Benim psn hesabim tr hesap ve bircok tr den alinma kutulu ve dijital oyun var. Gelen makine ile sorun yaratmaz degil mi ? Dlcleri felan.

• Sattığın cihazdan hesabını silersin pro alınca hesabı eklersin sorun olmaz

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Amazon.uk ye baktim almanyayla hemen hemen ayni paraya denk geliyor hangisini onerirsiniz amazon.de mi amazon.uk mi ?

• Bide bu gelen makinenin isletim sistemi felan turkce oluyor demi ?

• Ben almadım ama amazon.de den alan çok kişi var

• Amazon.de daha iyi türkce destek var sorun olmaz.işletim sistemide tr evet.sen amazon.de den alsan bile amazon stoklara gore yonlendirme yapabiliyor.Almanyadaki stoklarda yoksa yakında fransadan vs deki stoklardan yollayabiliyor.Hepimiz avrupa ulkesi olarak geciyoruz zaten.Oyun iceriklerinde sorun yaşamayacaksın.kafan rahat alabilirsin amazon.de üzerinden.yeni kasa olanı almayı unutma.

https://www.amazon.de/PlayStation®4-Pro-Konsole-1TB-schwarz/dp/B07HSJW7HK/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1550500848&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=ps4+pro&dpPl=1&dpID=318yZWQkovL&ref=plSrch

Sorun yaşamak istemiyorsan "Amazon tarafından satılır ve gönderilir." ibaresi olucak.

Ekspres kargo secmene gerek yok.fark odersin cunku.standart kargo secebilirsin.sorun olmaz.tabi tercih meselesi.

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yardiminiz icin

• Herkese merhabalar ben de amazondan PS4 sipariş etmeye çalışıyordum ama adresime ürün gönderilemiyor diye hata veriyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

• ps4 pro almayı düşünüyorum amazon hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi türkiyede en düşük pro fiyatı 3200 oda inidirimli bu fiyatın altında alabilirim sanırım
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.