Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
157.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende amerika amazondan Dualshock alacağım ama bizim ülkeye girişte ek vergi çıkıyor mu yoksa amazon vergiyi kendi ödüyor mu ?

Birde kargo ödememek için prime alın dedi müşteri temsilcisi ama ben prime olduktan sonra siparişi geçip prime aboneliği iptal etsem sıkıntı çıkarır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime bizim işimize yaramıyor ABD de yaşarsan anlamı var. Prime sadece prime üyelerine özel satış yapılan ürünlerde işe yarar. Üye olursun ürünü alırsın kargolanınca iptal edersin ben bir defa öyle yaptım. Çünkü prime olmayana satış yoktu. Ama yine kargo masrafı çıktı. Ek vergi çıkmıyor ne ödediysen o. Başka ücret ödemiyorsun. Ama satan ve gönderen Amazon olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 10 Ağustos 2019; 16:58:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Prime bizim işimize yaramıyor ABD de yaşarsan anlamı var. Prime sadece prime üyelerine özel satış yapılan ürünlerde işe yarar. Üye olursun ürünü alırsın kargolanınca iptal edersin ben bir defa öyle yaptım. Çünkü prime olmayana satış yoktu. Ama yine kargo masrafı çıktı. Ek vergi çıkmıyor ne ödediysen o. Başka ücret ödemiyorsun. Ama satan ve gönderen Amazon olacak
    Hocam yaklaşık 10$ kargo ekleniyor o 10$ ücret de neredeyse aynı fiyata denk geliyor burayla. Ne yapacağımı şaşırdım. Birde TR'ye girdikten sonra gümrük ücret çıkarırsa zarar ederim.

• Valla ben yakın zamanda işlemci anakart aldım Amazon satıyordu 1$ ek vergi çıkmadı ne ödediysem o kadar. Ben de başta tereddüt ettim. Gümrük ücretleri değişti çıkabilir diye düşündüm sonra almaya karar verdim birşey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Valla ben yakın zamanda işlemci anakart aldım Amazon satıyordu 1$ ek vergi çıkmadı ne ödediysem o kadar. Ben de başta tereddüt ettim. Gümrük ücretleri değişti çıkabilir diye düşündüm sonra almaya karar verdim birşey olmadı
    Hocam bu gümrük muhabbeti çıktıktan sonra mı aldınız peki ? Eskiden belli bir limite kadar vergi ödenmiyordu şimdi gelen giden ne varsa vergi kesiliyor.

• Evet gümrük sınırı kaldırıldıktan sonra aldım bu temmuz un sonunda. Amazon da ödediğim ücretten farklı ek bir ücret çıkmadı

• Vergisini amazona ödüyorsunuz zaten fazla bir fiyat çıkarsa amazon kendisi karşılıyor. Az vergi alırlarsada amazon size geri iade ediyor

• Ps4 pro Amazon dan takipli kargoyla alındığı zaman gümrükte kutuyu açıyorlarmı?

• Gümrük kanununda düzenleme olmuş. Amazon artık %40 gibi bir rakam alıyor gümrük vergisi depozitosu olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aichera

Gümrük kanununda düzenleme olmuş. Amazon artık %40 gibi bir rakam alıyor gümrük vergisi depozitosu olarak.
    Her üründe öyle değil. Örneğin ps4 pro için 60 euro gümrük ücreti çıkarken ps4 slim için 97 euro çıkıyor.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Konsolların çoğunda oluyor tam oturtamadılar galiba geçen bende pro almaya çalıştığımda 121 euro vergi gösterdi alttındaki cihazı aldığımda ise 57 euro gösterdi

• Amazondan ps4 pro alacaktim bir saat once her sey dahil 379 € gosterirken simdi ise 443 € cikiyor bunun sebebi ne?
    Tekrar eski haline duser mi?

• 379 euro ne kadat edioki

• quote:

Orijinalden alıntı: nightdark35

379 euro ne kadat edioki
    2418 yapiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    yeni gelen modern warfare ps4 pro setinde vergiyi henuz artirmamislar

• 2 yıl önce Black Friday'den 200€'ya PS4 Pro almıştım. Şimdi bir yakınıma da almak istiyorum yılbaşına kadar. Bu indirim bir daha ne zaman gelecek, amazon.de üzerinden alışveriş hala sıkıntısız mı? Benim satın aldığım dönemde TR'de mağazaları yoktu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

2 yıl önce Black Friday'den 200€'ya PS4 Pro almıştım. Şimdi bir yakınıma da almak istiyorum yılbaşına kadar. Bu indirim bir daha ne zaman gelecek, amazon.de üzerinden alışveriş hala sıkıntısız mı? Benim satın aldığım dönemde TR'de mağazaları yoktu çünkü.
    amazon sıkıntısiz hocam ama vergiler çok arttı şuan mesala 320€ ps4pro kargo gümruk dahil 435€ ya geliyor. 2800lira yapıyor. 200€ falan hayal oldu yani hocam. cod oyunlu ps4 pro pakedi var yeni cıktı vergi eklenmemiş henüz 2450ye geliyor düşünürseniz. 300e oyunu satsaniz 2150ye gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

amazon sıkıntısiz hocam ama vergiler çok arttı şuan mesala 320€ ps4pro kargo gümruk dahil 435€ ya geliyor. 2800lira yapıyor. 200€ falan hayal oldu yani hocam. cod oyunlu ps4 pro pakedi var yeni cıktı vergi eklenmemiş henüz 2450ye geliyor düşünürseniz. 300e oyunu satsaniz 2150ye gelir

Alıntıları Göster
    Ben 1200₺’ye almıştım hocam :D O günler bir daha gelmez diyorsunuz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Ben 1200₺’ye almıştım hocam :D O günler bir daha gelmez diyorsunuz yani

Alıntıları Göster
    blackfridayda 1200 tl ye slim gelir bence
  • Konunun ilk sayfasini guncelleyin. Moralim bozuluyor her seferinde

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.