Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

satan kişinin net bilgisi olmıyabilir doğrudur türkçe olarakta yazıyor içinden çıkan garanti kağıdı ama standart birşey o türkiyedeki servisler ücretsiz bakmaz.

şöyle basit şekilde düşünelim hocam spotcudan ithalatci garanti konsol alıyorsun resmi sony servisleri bakmıyor ithalatcı firmanin anlaştığı servisler bakıyor. sony servisi için eurasia garantili olmasi lazim. hal böyleyken yurtdışından alınan konsolun garantisi burda geçmez. ps4 ilk çıktığı zamanda çok konuşuldu bu konular. hatta arızalanip servise götürenlerde oldu ama ücret karşılığı yaptırdılar konsolu.
    peki hocam mantıklı mı gene de yurt dışından almak pro 2000 e geliyor burada 2. eli 2400 civarı
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    2000 liraya pro nerde hocam birisimi getirecek yoksa amazondami var ben göremedim amazonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

2000 liraya pro nerde hocam birisimi getirecek yoksa amazondami var ben göremedim amazonda
    biri getirecek hocam
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyat hocam

• Black friday zamanları kontrol edin amazon.de yi

Ben 3 ay önce black friday zamanı amazon.de den 2250 TL ye Call of Duty Modern Warfare bundle Pro aldım. Oyunu da açmadan 250 ye sattım, 2000 TL ye pro almış oldum
  • Arkadaşlar Amazon üzerinden alacağım ve Almanya'da yaşayan bir arkadaşıma göndereceğim Playstation 4 Pro paketini arkadaşım kargo (muhtemelen PTT) ile bana gönderecek. Vergi ve gümrük olayına takılır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 16 Nisan 2020; 19:36:57 >
  • ksfno1 kullanıcısına yanıt
    Takılır gümrük vergisi çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Takılır gümrük vergisi çıkar
    kaç lira civarı bir şey çıkar peki? bi' de %100 emin misin vergi çıkacağından? herkes farklı bir şey söylüyor o yüzden sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 16 Nisan 2020; 22:8:44 >
    Kimse bunun %100 garantisini veremez hocam. Vergiyi konsol fiyatının %20 si olarak hesaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 16 Nisan 2020; 22:14:36 >
    Kesinlikle çıkar bedavadan gümrükten geçmez. Ben de almak istedim zamanında araştırdım çıkar dediler cihazın fiyatının %18-20 kadarı gümrük alırlar

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Durum böyle olunca da yurt dışından almanın bir manası kalmıyor
    Arkadaşınız vasıtasıyla getirtirseniz ancak öyle vergi vermezsiniz sadece 15 20 euro bi paket ücreti çıkar sadece. Kargo yaş iş unutun onu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Arkadaşım konsolu kabinde yanına alıp alamayacağı konusunda şüpheli. Havacılık sektöründe yer hizmetlerinde çalışan bir arkadaşıma danıştım ve bana konsolu normalde yayına alabileceğini ama Almanya'daki hava alanı güvenlik görevlilerinin problem çıkarmaları durumunda arkadaşımın sıkıntı yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Paket ücreti nedir? Hava yolu şirketi mi veriyor bu hizmeti? Hayatımda yurt dışından hiçbir şey getirtmedim ve yurt dışına hiç çıkmadım. O yüzden konunun cahiliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 16 Nisan 2020; 22:35:12 >
    Bandrol vergisi 20 euro tek seferlik veriyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Arkadaşım bunu Almanya'da ödeyecek değil mi? Kabine yanına almak konusunda ne düşünüyorsunuz peki?
  • Ps4 Pro 1 TB cihazı nereden satın alabiliriz arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?
  • mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    amazonda stok yok şuan hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Başka bir yerden temin edemez miyiz?
  • amazon.de şu anda Türkiye'ye PS4 göndermediği için amazon.co.uk'den almak istiyorum hiç o siteden getirtmiş olan var mı acaba? Almanya'daki PS4 ile farkı var mıdır bunun ekstra kablo vesaire almam gerekir mi?
  • Bir soru, 2017 Black Friday'de PS4 Proyu 1300₺'ye almıştım. Herhangi bir gümrük ücreti kesilmedi, sadece şanslı mıydım yoksa yüksek oranda zaten gümrükten geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.