Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
157.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacı olan varmı bilmem ama şu an black friday de ps4pro 1tb fortnite editon 322.80 euroya geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil 1375 TL yazıyor...
  • Selam kardeşim. Ben 2 Aralık'ta amazon.de den sipariş verdim de ürün hala kargolanmadi. Yalnız sitede cihan isminde İzmir den PS4 pro alan birini gördüm, o sen misin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: allyozturk

Selam kardeşim. Ben 2 Aralık'ta amazon.de den sipariş verdim de ürün hala kargolanmadi. Yalnız sitede cihan isminde İzmir den PS4 pro alan birini gördüm, o sen misin acaba?
    Evet benim.. gecikmeye başlayınca o ürünü iptal edip almanyadaki bir arkadaşıma yeni siparişi geçtim.3günde cihaz münih e ulaştı şimdi arkadaşın gelmesini bekliyorum..

• Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    € Kur 3.35 zamanları... Hey gidi.. 2-3 senede ne hale geldik.. 2013 Aralıkta da PS 4'ü ABD amazondan kargo, gümrük vs iadeleriyle 823 TL (399$) gibi bir rakamlara almıştık.. Dolar kuru 2 TL falan ki o zaman bile dolar aldı başını gidiyor nolacak emenike diyoduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 14 Aralık 2019; 10:48:11 >
  • Beavis. kullanıcısına yanıt
    Şu an berbat durumda kur çok yüksek kredi kartı doları neredeyse 6₺ çekiyor.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Senin nickini de hatırlıyorum eski dönemden. Evet hocam, kur falan uçtu bir esprisi kalmadı. Ben 2016 veya 17 den beri alış-veriş yapmıyorum amazondan, maalesef elim gitmiyor. 2010-2015 altın çağlarını yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 14 Aralık 2019; 11:0:52 >
  • arkadaşlar yurtdışından bi arkadaşımıza pro aldırsak kendisi kargolasa onada vergi geliyor mu?
  • kingodisco09 kullanıcısına yanıt
    Evet gümrük ödersin

• Amazon.de'den hala ps4 almak mümkün mü, prolar orada 221 euro vergi dahil 1600 tl'ye falan denk geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Amazon.de'den hala ps4 almak mümkün mü, prolar orada 221 euro vergi dahil 1600 tl'ye falan denk geliyor?
    ben de meral ediyorum up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Amazon.de'den hala ps4 almak mümkün mü, prolar orada 221 euro vergi dahil 1600 tl'ye falan denk geliyor?
    kargo gümrük dahil 470€ hocam. siz yanlışmı gördünüz acaba 221€ olması mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Şubat 2020; 12:8:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

kargo gümrük dahil 470€ hocam. siz yanlışmı gördünüz acaba 221€ olması mümkün değil

Alıntıları Göster
    normal ps4'müş pro sandım hocam kusura bakmayın, oradan peki alınabiliyor mu?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    link atarmısın hocam ben göremedim o fiyatlara konsol

• en ucuzu şuan kargo ve gümrükte dolayı biri 40 diğeri 100 euro alıyor 2600e geliyor
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum aklıma takılan bir şey var hangi elektronik cihazı alırsan al 1 yıl uluslararası garantisi var diye biliyorum bu doğru mu ps4 için de bazı yerlerde tr garantisi olmaz yazılmışta
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Bi ara her şey dahil 282€ ya geliyordu, sanırım bir daha Avrupada da o fiyata inmedi. Dubai fiyatları çok iyi oluyor ama getiren bulmak zor. Şu sıralar ps4 pro 1100 aed = 1800 lira falan yapıyor.

https://forum.donanimhaber.com/link-130036858

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    şehir efsanesi hocam o olay. yurt dışından gelen konsola sony türkiye garanti kapsamında ücretsiz bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

şehir efsanesi hocam o olay. yurt dışından gelen konsola sony türkiye garanti kapsamında ücretsiz bakmaz.
    2. el forumunda amazondan alınma cihazı satıyor tr garantili diye kağıt varmış paketn içinde tr yazılı garanti
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    satan kişinin net bilgisi olmıyabilir doğrudur türkçe olarakta yazıyor içinden çıkan garanti kağıdı ama standart birşey o türkiyedeki servisler ücretsiz bakmaz.

şöyle basit şekilde düşünelim hocam spotcudan ithalatci garanti konsol alıyorsun resmi sony servisleri bakmıyor ithalatcı firmanin anlaştığı servisler bakıyor. sony servisi için eurasia garantili olmasi lazim. hal böyleyken yurtdışından alınan konsolun garantisi burda geçmez. ps4 ilk çıktığı zamanda çok konuşuldu bu konular. hatta arızalanip servise götürenlerde oldu ama ücret karşılığı yaptırdılar konsolu.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.