Şimdi Ara

Amazon.de Türkiye'ye Gönderilen Ürünlerin Filtrelenememesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon.de'nin Türkiye'ye bazı ürünleri gönderdiği hepimiz biliyoruz ama bu ürünleri bulmak çok zor. Tek tek ürünlerin içine girip bakmak gerekiyor ki bu da büyük bir zaman kaybı oluşturuyor. Amazon.de uzun zamandır Türkiye'ye gönderilen ürünler için bir filtreleme yapmadı. Tek filtre ile ürünleri listemek işimizi çok kolaylaştırır. Amazon.de yetkilileri ile görüştüğümde daha önce kimsenin böyle bir talepte bulunmadığını belirttiler. Böyle bir talep gelir ise işleme konulması daha kolay olacakmış. O yüzden Donanımhaber gücünü gösterme zamanı :) Hepinizden konuyla alakalı desteklerinizi bekliyorum.

Konuyu bugün en tepeye çıkartabilirsek çok güzel olur.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de iyi bir konu yukarda kalmalı. Belki DH yetkilileri yardımcı olur uzerimizden o kadar para kazandılar bir el atsinlar duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de sıkıntı yaşıyorum.
  • kesinlikle filtrelenmesi lazım
  • konuya destek pls :)
  • Türkiye'ye gönderilemiyor yazısı geçerli değil. Önce onun gerçekten gönderilemeyen ürünlere yazılması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    bunu ayırt edemiyoruz işte. hangi ürün gönderiliyor hangisi gönderilmiyor anlayana kadar saatler geçiyor. bir laptop alacağım, 60 tane ürün sayfasına girmem gerekiyor.
  • semantik41 kullanıcısına yanıt
    Sayfaya girmeyi bırak sepete atıp ilerleme lazım ödeme sayfasına kadar
  • Türkiye gönderilen ürünler için filitre mümkün olursa harika olur.
  • Destek dedin geldik, DH gücünü nasıl bir talebe dönüştüreceğiz konusunu atlamışın. Ne yapıyoruz?
  • Sırf bu nedenden, kur farkından ve kargo ücretlerinden dolayı sadece amazon.com'dan alışveriş yapıyorum artık. Arama sonuçları sayfasının solunda "International Shipping Eligible" seçeneği var, onu tıklayıca çıkan sonuçların çoğu buraya gönderiliyor. Üstelik ürün sayfasında bile Türkiye'ye gönderilip gönderilmediği ayrıca belirtiliyor. E daha ne uğraşıcam .de'siyle .uk'siyle...
  • Sorun aynen devam ediyor. Amazon Türkiye uyuyor musun? Alt tarafı bir filtre, üstelik amazon.com'da varolan bir filtre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

Sorun aynen devam ediyor. Amazon Türkiye uyuyor musun? Alt tarafı bir filtre, üstelik amazon.com'da varolan bir filtre.

Uyuyorlar.
  • bende bu konuyu destekliyorum
  • Filtreleme için önce Türkiye gönderilmiyor yazan ama gönderilen ürünlerden düzenleme gerekiyor.

O şekilde bir filtreleme Türkiyeye gönderilmiyor diyen ama gönderilen ürünler de çıkmaz.
  • Bu konuyu hortlatmak lazım, hala durum aynı. Bi kulaklık kargosu hesaplayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrontan

Bu konuyu hortlatmak lazım, hala durum aynı. Bi kulaklık kargosu hesaplayamadım.
    artık tr'e göndermiyorlar sanırım. 22euro sınırına takılıyor zaten.
  • semantik41 kullanıcısına yanıt
    Yok gönderiyorlar. Daha yeni plakçalar aldım yolda geliyor. Ama herhangi bir ücret çıkarsa diye ekstra 9 euro depozito kesti. Gerekirse oradan kullanacak gerekmezse iade edecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrontan

Yok gönderiyorlar. Daha yeni plakçalar aldım yolda geliyor. Ama herhangi bir ücret çıkarsa diye ekstra 9 euro depozito kesti. Gerekirse oradan kullanacak gerekmezse iade edecek sanırım.
    hocam kargo ve gümrük fiyatları neden çıkmıyor ? geçen yaz bir kaç ürün almıştım sorun olmamıştı. kargo bedavaıydı ama gümrük fiyatları çıkıyordu. şu an satıcı amazon.de amazon sarl yazmasına rağmen sepette dahi gümrük fiyatı detaylarına ulaşamadım. canlı destek türkçe olarak hizmet veriyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.