Arkadaşlar 2 Ekim 2024 tarihinde amazon.com.tr den 3000TL destekli yeni bir cep telefon satın aldım. Eski telefonumu gönderip ücret ödemesini aldıktan sonra ek ödeme için bana easycep MH.ler 30 gün sonra paranız hesabınıza gönderilecek diye bilgi verdi. 30 günden sonra amazon ile görüşmelerim de bir destek yardım alamadım. Easycep ile görüşmelerimde hep aynı bilgiyi veriyorlar. Sürekli bir oyalama yapıyorlar. Bu şekilde alış veriş yapıp ödeme alan var mı acaba ? Gerçekten çok can sıkıcı bir durum 2 ay kadar süre geçti ve ödeme yapılmadı. |
Amazon - EasyCep Rezaleti
-
-
Konunun ne amazonla ne sıcak fırsatlarla alakası var. -
Ekim ayında ben de takas desteği ile cihaz aldım aynı bahanelerle ödeme yapmıyorlar. Mazeretleri 2 haftadır aynı, şikayetvar'a da yazdım bir gelişme yok maalesef.
-
çok sıcak fırsatmış hemen kaptım 5 tane hocam eyvallah -
Şu sıfırlanmıs telefon rezaleti bu millete atılmış en büyük kazıkdır.Birilerine sistem açığı kullandırılırken ,yine magdur olan tc vatandasıdır.20 senedir vatandas yararına ne oldu ki.0 telefon 20 lira, sıfırlanmıs yan sanayi malzemeli telefonu, sırf 12 ay taksit şerefsizliği yüzünden 18.999 liraya satıyor.Bu iyilik değil milletin alım gücünün eksikliğini sömürmek.Taksitli telefon almayı kapat,git ikinci el telefonda taksit yaptır ,ne oldugu belirsiz bir sisteme milleti entegre et.Zeka işi bu ,cidden.Birileri para kazanıyorsa bu zeka ile alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 2 Aralık 2024; 19:5:45 > -
Ben de 6 bin TL ek desteği alana kadar akla karayı sectim.Hep farklı farklı bahanelerle gecistiriyorlar. 3-4 ay sonra zor bela sürekli arayıp şikayetler yazarak alabilmistim.Buyuk ihtimal paraları faizde değerlendirip kar ediyorlar.Surekli şikayet yazanlara bile 3-4 ayda gönderiyorlarsa üzerine dusmeyenlere 1 yıldan önce göndermezler. Özellikle şikayetvara sağlam bir şikayet yazın.En fazla kaale aldıkları kısım orası.
-
hocam hiç uğraşmayın ssleri alıp karakola gidin dolandırıldığınızı söyleyip ss'leri de teslim edin
-
Bence de ihtar çekip icra takibi başlatmak mantıklı.
-
-
Şkayetvar'a yazdım easy cepten biri aradı ben özel ilgileneceğim merak etmeyin dedi ama 10-15 gün oldu ses seda yok. Böyle bir durumda Hakem heyetin işe yarıyor mu ? Olmazsa hakem heyetine başvuru yapayım.
-
Buradan faydalanabilirsiniz hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konunun ne amazonla ne sıcak fırsatlarla alakası var.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X