< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArmy32 -- 8 Ağustos 2021; 15:54:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Ekran Kartı Değişimi Hk.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Up. Kart hala yatıyor
-
bildiğim kadarıyla amazon değişimle uğraşmıyor iade alıyor. zarar varsa da özel indirim falan tanımlıyorlar bazen
-
Bazı yerlerde benzer durumlarda özel indirim tarzı şeyler yapılmıştı. Ama son zamanlarda amazon'dan ürün alıp iade etme konusunda sanırım 1. sırada olabilir ülke olarak. Ondan kaynaklı benzer bir yardımları olur mu bilmiyorum.
Yinede durumunuzu anlatıp benzer bir kartı alabileceğinizi bu konuda yardımcı olabilecekler mi diye bir kaç kez mail ve mh ile görüşüp deneyin.
Onun dışında politakaları ücret iadesi olduğu için THH bir şey yapabilir mi emin değilim?
Çünkü ürünün satıcısı Amazon Almanya burada amazon tr aracı kurum oluyor. İsterseniz yinede deneyebilirsiniz bizler içinde emsal bir durum olur.
-
Tesekkurler cevaplariniz icin.
Mh ile gorustugumde bana ozel indirim gibi birsey yapabilirler mi diye sormustum ve olumsuz bir yanit almistim. Tekrar darlayayim bakalim bu sefer kabul edecekler mi.
Ayrica acaba ekran kartinda ne sorun olabilir? Takip calistirdigimda karttaki sapphire logosu yaniyor ama fanlari hic calismiyor ve ekrana goruntu gelmiyor. Coktugunde o sirada battlefield 5 oynuyordum ve oyuna gireli yarim saat olmustu. Sicaklik degerleri normaldi bir sikinti yoktu cunku o sirada msi afterburner ile kontrol ediyordum.
Acaba tamir ettirmeye calissam daha mi karli olurum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon.com.tr üzerinde satıcısı Amazon Germany olan ürünlerde tamir ve değişim olmuyor. İade edilen ürün depoya ulaşıp incelendikten sonra para iadesi yapılıyor.
Yurtdışı ürünü olduğu için Türkiye'deki servisler bakmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X