arkadaşlar 20 gün kadar önce amazon freestick 4k max aldım 8 gb hafıza var yüklediğim uygulamaları cihaz hafızasında yer kaplamasın diye usb aparat aldım usb yi takıp tanımlattım şu anda cihaz hafızası ve usb hafızasını görüyorum ama cihaz hafızasındaki uygulamaları usb ye aktarmayı çözemedim cihaza apk ları aktarabiliyorum taşımayı bulamadım dil yabancıda olunca tuzu biberi oluyor deneyen var mı |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (154. sayfa)
-
-
Elimde boşa cıkan Fire Tv Max var, ilgilenen özelden yazabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerikadan alinma firestick lite var. Ilgilenen pm
merhaba arkadaslar, fire tv 4k max var. apk neler kurabiliyoruz? exxen vs kurabiliyor muyuz bir de turk kanallarını izlemek istiyorum ücretsiz izlenebiliyor mu acaba? iptvye para vermemiz gerekiyor mu acaba yardimci olursanız sevinirim.
-
Blu TV, Gain, Exxen kurup kullanabilen var mı Fire TV Stick cihazlarda?
Yeri platformlar hep sorunlu ne yazık ki. Tercih buysa Fire TV doğru cihaz değil.
-
İnat tv pro yükleyin bedava kanallar için. Nasıl apk yüklenir youtube da bulabilirsiniz
Merhabalar, bahsettiğiniz apk hala sorunsuz kullanılıyor mu acaba sayın @eozen81 ? Yeni fire stick kullancısıyım, merak ettim.
-
1 yıldır kullanıyorum fire stick 4k max. Acayip kararlı ve seri bir cihaz maşallah. Evde Samsung un AU serisi tizen os lu TV si var, bir şey açana kadar bekle dur. Keşke görüntü kalitesi çok daha iyi smart özelikli bir cihaz alabilip fire stick ile akıllandırsaydık
Denemesi 3-4 dk sürmez.
-
Denemeyi düşündüm düşünmesine ancak, usa kurulumu yaptığım için, öncesinde YouTube'u silmem gerektiği vardı açıklamasında. Sizin önerdiğiniz çalışmazsa, tekrar ilk kuruluma dönebilir miyim diye tereddüt ettim açıkçası.
-
Benim hesabım da USA, Youtube yerine SmartTube Next kullanın
-
katılıyorum.. hafta sonu bi arkadaşıma xiomi TV stick aldık.. inanılmaz yavaş ... yeni cihaz alacak olsam yine tercihim firetv olurdu....
-
Bunların hepsi bende çalışıyor, bir tane telegram gruba üye oldum, ordan apk yükledim çoğu çalıştı, altta telegram grup linkini veriyorum, mutlaka deneyin.
Size tavsiyem, benim gibi yapın rahat edersiniz. Bu file manageri tv boxa yükleyin, içinde bulunan bulut ile hotmail hesabı açıp giriş yapın, Telefonunuza aynı file manager ile giriş yapıp hesabı ekleyin, telefondan oraya istediğiniz apk dosyasını atıp amazon firetv üzerinden direk yükleyebilirsiniz.
play.google.comFile Manager - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager&hl=en_USuygulama için telegram grup.
-
Çok teşekkürler. 4K philips tv (9 yıllık tv )ye taktığımda 4K görüntü alamadım. Hdcp 2.2 uyarısı aldım. Çözümü var mı acaba? Kablo kullanmıyorum sonuçta, anladığım kadarıyla sonradan geliştirilmiş bir yayın koruma (Netflix vb) özelliğiymiş.
Dosya gönderme işlemini biraz daha basit ve hızlı yapabilirsiniz.
Wireless File Manager uygulamasını stick/cube cihazınıza kurmanız yeterli. Telefona, bilgisayara vs. başka yere uygulama kurmanıza gerek yok.
Uygulamayı çalıştırdığınızda size bir link veriyor, telefon, bilgisayar vs. linki girdiğinizde bir arayüz çıkıyor. Bu arayüzde dosyayı seçip gönder demeniz yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler.
-
Kumandayı çocuklar kırdı.Nasıl bir kumanda alabilirim?Uyumlu kumanda var mı?
Ali Express ve benzeri sitelere bakın. Almadan önce mutlaka kullanıcı yorumlarını okuyun.
-
bu cihaz için hangi iptv yazılımını kullanıyorsunuz? benim kullandıklarımda sürekli frame atlaması veya fps düşüşü oluyor bir ayar tuttutamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X