Bildirim
Amazon HYPERX CLOUD 2 BÜYÜK İNDİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnsan link falan atar -
Aga zaten 45dk de stoklar erimis 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkettim. -
Amazon.de'de her şey dahil 68 küsür Euro.
Sayfada gönderilmiyor dese de sepette gönderiyor.https://www.amazon.de/gp/product/B00SAYCVTQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 22 Kasım 2017; 1:44:57 > -
60 Euro oldu.
Hocam bu 60 euro vergiler ve kargo dahil ödeyeceğimiz son ücret mi ? -
60 euro 70 $ dan daha uygun fiyata geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan573
Hocam bu 60 euro vergiler ve kargo dahil ödeyeceğimiz son ücret mi ?
Arkadaşlar bilen biri yok mu ya ilk defa alışveriş yapıcağım.
Evet son ödeyeceğin tutar. -
Eyvallah kardeşim,peki yarın cuma fiyatının daha inme olasılığı var mı ? -
Hocam de uzerinden yapmadim alisveris ama com uzerinden 77 dolara geliyor vergiyle. Kargo ucretini sildirebiliyorsun mesaj atarak.
ARKADASLAR bilmedigim bir sebep yuzunden tr vergisi cosmus amazon uzerinde. Hyperx cloud 2 alirken 33 dolar gumruk vergisi istiyor bizden. Daha 3 gun once benden 7 dolar vergi aldi bu nedir anlamadim. Ben baya az odedim sorun olmasin gümrükte ??
Amazon.de için dip fiyata satılıyor. Daha önce de bu fiyattan satıldı indirimde. Bunun altına düşeceğini sanmam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X