|
Bildirim
Arızalı çıkması bir kusurdur. Deneyip keyfi sebeple iade etmek doğru bir davranış değil.
|
Bu gece kurtuluyoruz yani.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 22 Temmuz 2024; 21:6:39 > |
Prime üyeliği için iade veren kart varmıydı? Geçen hafta nasy ile otomatik çekti ücreti, sonra iptal ettim, iade olacak dendi o da iade olmadı, üyelikte iptal oldu. ne saçma bi sistemleri var anlamadım. Bari tekrar yapayım diyorum ama avantaj varsa onunla yapalım dedik. |
QLC olup 4 tb ssd yi verselerdi o fiyata belki alınabilirdi depolama olarak ama 2 tb fiyatı hiç de makul değil, piyasadaki ssd lerden 2 tb olarak ucuz olabilir ama hız konusunda diğer ssd lerin avantajları da yok değil bu yüzden diğerleri pahalı... |
sitede peşin fiyatına en azından 3 taksit olsaydı amazondan çok daha avantajlı olurdu, amazonda peşin piyatına 9 taksit imkanı var onun vadesi ile aynı fiyata geliyor... bir de amazonun gönüllü iade garantisi de cabası aldığın ürünü 1 ay içerisinde iade edebiliyorsun bunu firmalar sözde 14 gün olarak resmi prosedür uyguluyor ama çoğu firma bunu uyguluyor mu bilinmez amazonda böyle bir sıkıntı olmuyor... |
|
Ben Samsung Tablet aldım, uzun zamandır radarımdaydı ( ülke ekonomisi sağolsun). Şu an mağaza fiyatı 24.999 TL, Amazon prime ile 17.099 TL 'ye aldım +6 taksit vade farksız. |
aldığınız ürün arızalı çıkarsa ne yapacaksınız ? şansıma böyle çıktı deyip sinenize mi çekeceksiniz yoksa iade de mi edersiniz? ben kulaklık dahil eğer bir ürünü beğenmediysem iade ederim sizin iade edip etmememeniz beni ilgilendirmez o size kalmış... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, aldığım ürünü keyfi olarak iade etmiyorum; yazdığımı ya doğru anlayamadınız yada sadece yorum yapma gereği hissettiniz "beğenmediğim ürünü iade ederim". |
Amazonu sever kullanırdım ama bu dönem birşey almadım prime'da yenilemedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
https://mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=6502&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5 TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN İş yeri dışında kurulan sözleşmeler 5) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Cayma süresi içinde satıcı veya sağlayıcı sözleşmeye konu mal veya hizmet karşılığında tüketiciden herhangi bir isim altında ödeme yapmasını veya tüketiciyi borç altına sokan herhangi bir belge vermesini isteyemez. Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. Tüketici, cayma süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu MADDE 18 (1) Tacir, her türlü borcu için iflasa tabidir; ayrıca kanuna uygun bir ticaret unvanı seçmek, ticari işletmesini ticaret siciline tescil ettirmek ve bu Kanun hükümleri uyarınca gerekli ticari defterleri tutmakla da yükümlüdür. (2) Her tacirin, ticaretine ait bütün faaliyetlerinde basiretli bir iş adamı gibi hareket etmesi gerekir. (3) Tacirler arasında, diğer tarafı temerrüde düşürmeye, sözleşmeyi feshe, sözleşmeden dönmeye ilişkin ihbarlar veya ihtarlar noter aracılığıyla, taahhütlü mektupla, telgrafla veya güvenli elektronik imza kullanılarak kayıtlı elektronik posta sistemi ile yapılır. (4) Tacir sıfatına bağlı olan diğer hükümler saklıdır. Tacirin, basiretli tacir ilkesi gereğince TKHH'yi bildiği kabul edilir. TKHH'de ayrıca cayma hakkının kullanılamayacağı bildirilen ürünler hariç (tek kullanımlık ürünler, cd dvd, kitap, hijyen ürünleri vs.) alıcı mesafeli sözleşmede cayma hakkına sahiptir. Sırf sizin kafanıza yatmıyor diye bu durum değişmez. Lütfen yanlış kanılarınızı kendinize saklayın. |