Şimdi Ara

Amazon Saatler (652. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal veya orjinale yakın uygun fiyatlı kayış nereden bulabilirim ? yurtiçi veya yurtdışı
  • C.uzun C kullanıcısına yanıt
    benim saatde geldi.
    gayet güzel teşhir ürünü
    hatta kullanılmış da diyebiliriz.
    olsun..
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01GJEVAR2/

Şu saat hakkında bilgisi olan var mı ?
  • özket kullanıcısına yanıt
    Bi ara sürekli fiyatı düşüyordu 40 euro civarına düşmüştü hocam daha sonra 100euro üzerine çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese selam. amazondan linkteki saati kız arkadaşım için aldım. bende altın rengi olanı var ve kız arkadaşım çok beğendiği için hediye olarak ona da aldım süpriz amaçlı. henüz hediye etmedim ve ön inceleme yapayım dedim bozuk çıkar vs diye. bide ne göreyim hareket durdugu an saatte duruyor! tereddüte düştüm kendi saatimi bi daha kontrol ettim kıyas amaçlı. buyrun videodan bi bakın ve fikir versin bilgili arkadaşlar. şimdi gri olan videonun ilk kısmında ki saat bozuk mu değilmi?

https://www.youtube.com/watch?v=wDGfNh6uiaI

https://www.amazon.com/gp/product/B00NNG6ODA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Garagulli35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saat için o saat değil diyorlardı..
    Ayrıca ben mekanizma kalite olarak sordum
  • Yanlı? yere yazıyorum galiba ama burda bilgili ki?iler var :) Bu saat hafif bol geldi koluma. Acaba bu kordon ayarlanabilir mi? Nasıl yaparım?

Amazon Saatler

• Amazonu beklerken (Tr kargo durmuştu) Trenyol üzerinden 499 tl + %6.50 avantajix ile istediğim saati aldım.

Amazon Saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 12 Ekim 2017; 22:58:54 >
  • özket kullanıcısına yanıt
    bu saatin bir değişik versiyonunu 40 euro civarlarında rakamlara aldık.. hediye ettik eşe dosta..
    kesinlikle kaliteli bir saat..
    unisex kullanılabilir..
    bende takip ediyorum bunu ... ortalama 50 euro civarlarında yakalarım düşüncesindeyim.
  • hocam bunlar kurmalı saatler ...
    her gün aklınıza geldiğinde kurmanız gerekiyor..
    kurma işi de saatin ayar düğmesini
    yukarı doğru sonuna kadar çevirerek oluyor..
    kurdukça mekanizma içindeki yuvarlak yayın gerildiğini göreceksiniz.
    ben her gün sabah koluma takınca kuruyorum.
    bugüne kadar durduğunu görmedim.
    iki üç gün takmazsam sabit durunca tabiki duruyor.
    ama gün içinde tam kurmada durması çok zor..
    en az 24 saat gider bir kurma işlemi..
  • Amazon.com'dan saat almayı düşünüyorum. $70 bütçem var. Uygun fiyatlı erkek saati önerebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hoşçakal

Amazonu beklerken (Tr kargo durmuştu) Trenyol üzerinden 499 tl + %6.50 avantajix ile istediğim saati aldım.

Amazon Saatler

Skagen bende de var, en sevdiğim saat diyebilirim. Çok şık duruyor, hayırlı olsun. Ben zor tutmuştum kendimi almamak için

• ahmetddr kullanıcısına yanıt
    üstad merhaba. emin misiniz bu linkini verdiğim saatin kurmalı olduguna? ben kinetik enerjiyle çalışıyor diye biliyorum ve o yüzden aldım? çünkü saati salladıgınızda çalışmaya başlıyor? ben saati hiç kurmadım ki? hatta video çektim izlediniz mi?
  • Hocam kurmalisiniz saati sonra gün içinde hareketlerls doluyor ama yeterli olmuyo olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: seyyarterapist

Hocam kurmalisiniz saati sonra gün içinde hareketlerls doluyor ama yeterli olmuyo olabilir

hakkaten de öyleymiş :D bozuk diye düşündüğüm saati sabah kutusundan çıkarıp deneyeceğim detaylı olarak. ama dediğinizi kendi kullandıgım saate baktım gerçektende yarı kurmalı. işte yabancı dilin eksikliği hemen belli etti kendini :)) iyi ki bu forum var iyiki sizler varsınız. el elden üstündür. bir bilene sormalı :) teşekkür ederim. asıl sorumla ilgili dönüşü yarın deneyip yazıcam.
  • seyyarterapist kullanıcısına yanıt
    Saat otomatik değil, yani hareketle dolmaz. Sadece kolu çevirerek kurulur.
  • Fixx kullanıcısına yanıt
    ben hiç kurmadım benimkini? koluma takıp yürümeye başladıgımda çalışıyor direk. ama dün kurulduğunu öğrendim. belki arkadasın dediği dogrudur. hareket edince çalısıyor benimki
  • bende de var aynısı ayarlanabilir ama galiba saatçiler bir aparatla ayarlayabiliyor.
  • yok nükleer enerji ile çalışıyor.. ya bi git allanı seviyorsan... :)

kurmalı mekanik saat onlar.. bence saat mekanizmaları hakkında biraz bilgi sahibi olup öyle saat alın..

yoksa o saati sabaha kadar sallar durursun..
  • Hand-wind: elle kurulan otomatik saat

Self-winding: kolun hareketi ile kendi kendini kuran otomatik saat.

Linkteki saat hand-wind, yani pimi cevirip elle kurulur.

Saatin tanimi yanlissa bilmem.

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.