Şimdi Ara

Amazon Saatler (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günaydın, açıkcası ben deri kahverengi kayışlı istiyordum. Deri yada silikon kayışlar genelde daha rahat oluyor. Kolu yormuyor ve incitmiyor. Aliexpresten 2-3 dolara deri ve kumaş kayışlar var. Onlardan alıp saati arasıra farklı kayışlar ile kullanmayı düşünüyorum.
  • Saat değil de cüzdan alan var mı ? 30-40 dolar civarı kaliteli bir cüzdan ya da kartlık almak istiyorum. Çok güzel modeller var ama ebatlar sorun çıkarır mı gibi çekincelerim var. Olmazsa Türkiye'den Tommy falan bakacağım. Ya da çakma Louis Vuitton
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Türkiye’de matraş’ı tek geçerim bi bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşçakal kullanıcısına yanıt
    İyi fikir ama hangi saat

• Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda siz benden daha tecrübeli gözüküyorsunuz. Şahsen ben bundan sonra timex, stührling birde uygun yakalarsam seiko saatlere bakmayı düşünüyorum. Esprit de olabilir bir ihtimal. Trendyolda dün esprit saatler güzel denebilecek fiyatlara satılıyordu aklımdayken söyleyeyim.

mesela şu timex bana çok güzel geliyor.

https://www.amazon.com/gp/product/B010GTJ6O0/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1Y0N5PU10W0X1
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Dün aldığım saat biraz önce elime geçti.
    Paketlenmesi özenliydi, içerisinden fatura, Ersa garanti belgesi, kullanma kılavuzu, kutusu vs eksiksiz çıktı.
    Saat uzmanı sayılmam ama incelediğim kadarıyla orijinal gibi görünüyor. Kordonu kısaltmak için saatçiye gittiğimde ona da sorarım.
    Benim için güzel bir alışveriş oldu diyebilirim, fotoğraflarını ekliyorum.Amazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon Saatler

• hoşçakal kullanıcısına yanıt
    estağfurullah. ben yanlış anlamışım. siz bir saat aldınız ona kayış alacaksınız sandım
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam, benim de çok hoşuma gitti. Şuan beklemekte olduğum invicta yı sipariş etmeseydim bunu alabilirdim.

Geçen paylaşılmıştı, farklı satıcı satıyor şuan ben takibe aldım yine de;

Wenger Roadster Black Night Watch with Leather Straphttps://www.amazon.com/dp/B018OCEY7A/ref=cm_sw_r_cp_api_.fNhAbYRJPPCJ

Bir de bu çok hoşuma gidiyor ama çok yükseldi fiyatı,

Bulova Men's 'Classic' Quartz Stainless Steel and Leather Watch, Color:Brown (Model: 98B245)https://www.amazon.com/dp/B00U1LX2BM/ref=cm_sw_r_cp_api_OgNhAb32552GT

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam alalım takibe
  • 2.el kahverengi saat almayı düşünüyorum elinde olup satmayı düşünen varsa pmden ulaşabilr
    OB tirtikli(Rolex) bezel bulunan saatlerin isminde bulunur Invicta'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    ben ok yanlış gelmişim

teşekkürler bilgilendirme için
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Nerden kaça aldınız Hocam? Güle güle kullanın.

• lvnt38 L kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.
    N11den bu satıcıdan aldım, kuponla bereaber 359 a geldi.

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-efb-302jd-1adr-efb-301jd-2adr-erkek-kol-saati-P220831760
  • Amazon konusuna n11 link atmak hımm.
  • Saat alacaksanız lütfen ucuz diye chronograph modellere yönelmeyin. Genelde herkes ucuz diye alıyor saçma sapan saatler, moda markası saatlerden de uzak durun çok iyi mekanizma kullanmıyorsa beş para etmeyen saatlere indirmde sırf kolumda şekil duruyor diye para vermeyin.

• kindlerr kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben buna pek fazla katılmıyorum hocam. ve ısrarla savunuyorum bu görüşümü. özellikle akıllı saatlerin bu denli işlevli olduğu bu dönemde bile normal saat takan insan bu kadar fazlayken (bu güzel bir şey) bence moda saati de olsa saat takmak bir hobi ve neticede bir aksesuar. zamanla bu sektör içinde evrildikçe zaten insanlar mekanizmaya değer vermeye başlıyor ve ona göre saat tercihleri değişiyor. ama erkekler olarak neticede çok fazla bir aksesuar seçeneğimiz olmadığından şekil duruyor diye takmakta bence gayet mantıklı bir neden
  • Güzel söylüyorsun batmen kardeşim ama aynı fiyata en kötü bi seiko, seiko 5, orient de alınabilir. Moda saatleri içinde kalitelisi de vardır ama malzeme kaliteleri düşük oluyor, o renkli metal kordonlar çerçeve soyulur, çabuk yıpranır. Ama bak söyleyeyim ted baker amazonda bi modelini gördüm inanılmaz hoşuma giden bi tasarımı vardı alacaksanız da Chronograph gibi modeller almayın.

Kendi kullandığım saatler; seiko, seiko 5, orient mako, hanowa swiss military, citizen eco-drive.

Bu listeye bi longines bir de tasarımlarını beğendiğim skagen eklemek kaldı:)

• kindlerr kullanıcısına yanıt
    tabi öyle ama adı üstünde moda saati :) modası geçince belki de keyif vermeyecek o yüzden yıpranmışlığı da etkili olacak. ki bir satış stratejisi :)

hem canı sıkılacak insanın hem yıprandı diye bahanesi olacak. benimde var invicta-fossil otomatik saatlerim ve diyorum ki bunları ölene kadar takarım yaş 21. çünkü çok seviyorum klasikler sporlar her şeye gidiyorlar. moda saatlerimde vardı bir hevesle almıştım biraz taktım sonra ya sattım ya hediye ettim :)

dediklerinize harfiyen katılıyorum aslında sadece kesinlikle moda saat almayın diye katı bir görüş var forumda bazı arkadaşlarda sadece onlarla uzlaşmaya çalışıyorum ama siz o katı görüşte değilmişsiniz.

not: cevap vermek için mesajın sağ üstünde bulunan yerdeki cevap butonuna tıklayıp yazı yazarsanız bana bildirim gelir cevap verdiğinize dair.

kendinize iyi bakın iyi günler hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.