Şimdi Ara

Amazon Saatler (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kindlerr

Saat alacaksanız lütfen ucuz diye chronograph modellere yönelmeyin. Genelde herkes ucuz diye alıyor saçma sapan saatler, moda markası saatlerden de uzak durun çok iyi mekanizma kullanmıyorsa beş para etmeyen saatlere indirmde sırf kolumda şekil duruyor diye para vermeyin.

Saati aksesuar olarak kullanıyoruz. Mekanizma mühim değil. 3-5 yıl idare etsin yeter. Şekli, şemali önemli. O yüzden moda saatlere yönelirim. Mekanizma önemliyse cep telefonumuzun mekanizması da çok iyi onun saatini kullanırız.
  • Gönlümün efendisini aldım. Kargo vergi dahil 111$

nadiren de olsa 86$a düşebiliyor. Lupahlarla ilgilenenler takibe alabilir
    https://www.amazon.com/Invicta-18899-Ion-Plated-Stainless-Leather/dp/B00XCEEJU8/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 30 Kasım 2017; 18:45:4 >
  • tarsuslu1923 T kullanıcısına yanıt
    Hanowa swiss military modellerine göz atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkini burada görmüştüm Th1710294 aldım bir haftada elime ulaştı saat gayet güzel linki veren arkadaşa teşekkürler. Herşey dahil 218TL ye geldi.
  • 10 günde elime ulaştı, bu konu sayesinde 2. İnvicta'm

Amazon Saatler

Amazon Saatler

• benim bilekler ince. invicta diver kaç mm? 40 mmden küçük modeli varsa ben de alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drilldozer

benim bilekler ince. invicta diver kaç mm? 40 mmden küçük modeli varsa ben de alacağım

38 mm modelleri olmakla birlikte bence 40 mm ideal hocam erkekte daha küçüğü sırıtıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsatlar yok mu hiç? Takipte olan vs var mı seiko olsun skagen olsun th olsun...
  • Bu saatin siparişini vermiştim, 12 gün içinde elime ulaştı, görsellik olarak bi sıkıntısı yok, sanırım uzun bir süredir ışık görmüyordu, kutudan çıkardığımda başta çalışmıyordu, az bekledikten sonra saat çalışmaya başladı ama chronograph özelliği çalışmıyor, pili daha tam şarj olmadığından mıdır ki merak ettim.Daha 1 saat önce aldım yani sadece ortam ışığı gördü, güneş ışığı görmedi hiç.

Saat bu:https://www.amazon.com/gp/product/B011RCGT2W/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bir de garanti belgesi doldurulmamış, uluslararası 1 yıl, amazon.com garantisiyle birlikte toplam 2 yıl var, garanti belgesi doldurulmadan garanti geçerli oluyor mu?

Bi de burdan kontrol ettim seri numarasını kullanarak, site saati bulamadı, kazık yemiş gibi hissediyorum şu an.
    http://www.watchsleuth.com/seikodatefinder/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 6 Aralık 2017; 19:49:58 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 7 Aralık 2017; 16:23:52 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 7 Aralık 2017; 16:26:51 >
  • Amazon yılbaşında indirim oluyor mu?Yakin zamanda indirim olur mu amazonda

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Christmasta olacaktır. yaklaşık 2 hafta var yanılmıyorsam
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Şu invicta düşsün ya kafayı yiycem black fridayde görmedim kaçırdım.Şuan cok yuksek oluyo fiyatı.İnşallah düşer

invicta kesin düşer
    Tavsiye ediyo musunuz siz otomatik olan modelini.Yorumlarda 3-4 kişinin camından su kaçmış.Acaba su geçirme sorunu var mıdır?200m gecirmez diyipte el yıkarken geçirmesin de :)

link var mı hocam ?

bende 8926OB Pro Diver var. ben öyle bir sorunla karşılaşmadım.

tavsiye ederim çok şık
    İşte ondan alacağım ben de :) Ama ob’siz olanından.Tek farkı bezeli tırtıklı değil sanırım.Ne kadara nerden almıştınız hocam

• Benim invicta su geçirdi geçenlerde. Havuz, deniz, duş ayrımı yapmadan kullanıyordum. Geçen hafta sonu duşta su almış. Ama maalesef benim hatam. Kurma kolu açılmış kendi kendine , oradan şu almış. Saatcıye bıraktım bakalım, ne olacak akıbeti. Çalışıyordu gerçi, sorun yoktu ama içi bayağı buğuluydu.

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.