Şimdi Ara

Amazon Saatler (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amazondan almış bir arkadaştan almıştım ben zamanında fiyatı 275 civarına almıştım. o zamanlar amazondan alınca 150ye geliyordu. geçen sene christmas indiriminde. sonrasında o kadar büyük indirim almadı hiç
  • düzgün saat gelmiyor
  • Deranzo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu tam sıkmak gerekiyor.Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Bakalim yine olursa direk çekicem mekanizmasi yeter

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Evet hocam onu tam sıkmak gerekiyor.Geçmiş olsun

Aslında tam sıkılıydı, yani sıkmıştım bir süre önce Ama zamanla açılmış demekki , benim de dalgınlığıma gelmiş kontrol etmedim hiç.
    Geçen sene 41 dolara düşmüştü almıştık.
  • Arkadaşlar merhaba, baya hevesle aldığım invicta saatim bileğime küçük geldi. Alıcıların attığı fotoğraflara da bakmıştım ama istediğim gibi olmadı. Saati ilan vermeden ilk buradan yazayım istedim

250 tl den isteyene gönderebilirim.
    https://www.amazon.com/gp/product/B0006AAS7E/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=donanimhaber-21&language=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 8 Aralık 2017; 15:13:18 >
  • epoolture E kullanıcısına yanıt
    Yilbaşinda mi hocam

11 Aralıkmış

Amazon Saatler
  • epoolture E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya :) hergun takip ediyorum bakalim

• quote:

Tavsiye ediyo musunuz siz otomatik olan modelini.Yorumlarda 3-4 kişinin camından su kaçmış.Acaba su geçirme sorunu var mıdır?200m gecirmez diyipte el yıkarken geçirmesin de :)

Grand diver versiyonları su geçirmiyor diğer versiyonlarda su geçirme amazon.com dada üye yorumlarında mevcut 200mt el yıkama vb gibi şeylerde koruyor 300 olanlar tamamen waterproof dur.
  • kaliteli nato kayış bakıyorum.
    amazon ya da aliexpresten olabilir.

daha önceden aldığınız ya da bildiğiniz bi ürün var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

quote:

Tavsiye ediyo musunuz siz otomatik olan modelini.Yorumlarda 3-4 kişinin camından su kaçmış.Acaba su geçirme sorunu var mıdır?200m gecirmez diyipte el yıkarken geçirmesin de :)

Grand diver versiyonları su geçirmiyor diğer versiyonlarda su geçirme amazon.com dada üye yorumlarında mevcut 200mt el yıkama vb gibi şeylerde koruyor 300 olanlar tamamen waterproof dur.

Hocam cok saçma degil mi ya 200metre diye alıyosun duşta su geçiriyor.Şuan hevesim kırıldı.

Maalesef saçma çoğu saat markasında durum bu 200 mt diyor deniz seviyesinde bile su alıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

quote:

Hocam cok saçma degil mi ya 200metre diye alıyosun duşta su geçiriyor.Şuan hevesim kırıldı.

amazonda fiyatı çok düsen saatler büyük ihtimalle çakma...acribos aldıydık swiss mekanizma filan diye,,,aldıklarımın hepsi bozuktu, başkalarında da bozuk çıkmıştı.

• Aslında 200metre demek 200 metre su geçirmez demek değil ama oyle kolay da geçirmemesi lazim

• theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Hocam amazonda sahte olacağini sanmiyorum ben bi de satıcısı direk amazon.Saatin kalitesi zaten çok iyi değil sadece mekanizmasi iyi anladıgım kadariyla

• konuda gayet eğlenceli mesajlar okuyorum.

bakın, tacı sıkılmamış otomatik saate yağmur değse su geçirilebilir bu bir. tacını sıkarsanız zerre su geçirmez bu iki.

amazondan çakma saat çıktı mesajına ise cevap vermek bile istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

konuda gayet eğlenceli mesajlar okuyorum.

bakın, tacı sıkılmamış otomatik saate yağmur değse su geçirilebilir bu bir. tacını sıkarsanız zerre su geçirmez bu iki.

amazondan çakma saat çıktı mesajına ise cevap vermek bile istemiyorum

Aslında şu var taç dediğiniz sanırım tepeden bahsediyorsunuz. Bahsedilen modelde tepe kilitli ise evet onlar dalgıç saatleridir ve 200m bir saatle dalış yapabilirsiniz bunun su geçirebileceğini söylemek komik. Bunun yanında bildiğim kadarıyla tepe açık konumdayken de basıncı dengeleme görevi gören contalar açılıyor ve yine dalma görevini gerçekleştirecek kadar bir koruma sağlamasa da o haliyle de basit bir el yıkamada su geçirmeyecek kadar koruma sağlaması gerekiyor. Özetle bunlar dalış saati arkadaşlar ne el yıkaması millet bunu babalar gibi dalarken kullanıyor.
    Bkz seiko padi PADI: Professional Association of Diving Instructors serisi saatler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.