Şimdi Ara

Konu sahibi olarak konumun silinmesini istiyorum sebebi olarak kişisel verilerim resimlerde var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu sahibi olarak konumun silinmesini istiyorum sebebi olarak kişisel verilerim resimlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semhsdts -- 4 Ekim 2022; 20:46:34 >

• ...... silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semhsdts -- 4 Ekim 2022; 20:46:6 >
  • Abi kusura bakma ama her hareketin ofsayt. Kargodan geldi ve kutu yırtıktı olur öyle şeyler dedim ne demek? Belki kargo sürecinde ürününü bir çalışan yırttı içindekini aldı ve başka bir şey koydu? Telefon kutularında bile yazıyor özellikle Samsung'da çok görürsün bunu, If this seal broken, dont accept it.

İkincisi de Amazon üstüne düşen her şeyi yapmış, değişim de iade de yapmış ki hiç demogoji yapmaya gerek yok amazonun evden teslim seçeneği de var. Sen kargo şirketine gidip kendin yorulmayı tercih etmişsin. Amazon bu ülkenin sefiridir, nicesiz işlemi sorunsuz hallettiler ve madur da etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E iade almis iste. Daha ne yapsin . Ayni makineyi ben de amazondan aldim. Kapali kutu geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İade almış araban yoksa onlar ne yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.