Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18445. sayfa)

5 sn
369.611
Cevap
8.670
Favori
80.313.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1653 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bin küsur TL ödediğim yeni etiketli kitaplar, jelatini soyulmuş, köşeleri ezilmiş, bazı sayfaları yırtık, pislik içinde ve LPN etiketli teslim edildi. Çöpe atılmak yerine bana gönderilmiş herhalde.

Müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlattım %10 indirim teklif ettiler yada iade şansını dene diyorlar. Depoya gidecekmiş de ürün incelenecekmiş onay verilirse değişimi yapılacakmış.

Kullanımış / yenilenmiş bölümden alsam neyse, yeni etiketli aldım kardeşim ben, resmen dolandırıcılık bu. Neden uğraştırıyorsunuz? Akşam akşam tepemin tasını attırdılar.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Hem başkalarının ellediği hasarlı çöp ürün gönderiyorlar hem de geri gönderirsem iade konusunda garanti veremezmiş. İlk defa Amazon ile kavga ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Aralık 2024; 22:18:39 >

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hatta millete mail gitmiş bize mail falan da gelmedi acaba bir sınır mı vardı misal 50₺+ düşüşlerde iade olur diye zaten bizim ürün 149,99₺’dan 148,99₺’a düşmüştü işin iadesin de değiliz de sistemi mantığındaki olayı anlamaya çalışıyoruz..

Prime üyeliği Okey
    Kırmızı fırsat etiketi Okey
    Satıcı Farklı Gönderici Amazon
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Hans'a bal kaymak, üretiminde çalışan Hasan'a roma mızrağı şekli.. Allah bunların arkasından gidenlere beyin versin tek sözüm o

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    4x16 li paket olarak mi gelecek anlamadim
  • Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti

601 TL

amazon
    Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearofdestiny

601 TL

amazon
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
    3. Dakikada yazıyorum fiyat değişmiş.

• Razer Basilisk V3 X HyperSpeed - Özelleştirilebilir Kablosuz Oyun Mouse'u (9 Özelleştirilebilir Kontrollü İkonik Ergonomik Form, HyperSpeed Kablosuz, 18K Optik Sensör, Chroma RGB) Siyah

1.699 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Razer Basilisk V3 X HyperSpeed - Özelleştirilebilir Kablosuz Oyun Mouse'u (9 Özelleştirilebilir Kontrollü İkonik Ergonomik Form, HyperSpeed Kablosuz, 18K Optik Sensör, Chroma RGB) Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BT4VRZGV
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

amazon.com.tr bundan sonra böyle hocam maalesef, geçmiş olsun. bir süredir kullanmıyorum, alternatifi olan e-ticaret platformlarından almaya çalışıyorum ihtiyacım olanları.

Yaklaşık 30 bin lira vererek aldığım mikrofonda da sizinle aynı durumu yaşadım.

• yıllardır hep söylerim, "amazon ikinci el pazarıdır".. ha arada sırada sıfır ürün gönderiyor olabilirler ama istisnalar kaideyi bozmaz  

• Arzum AR5049 Profön Neo 2300W Profesyonel Sac Kurutma Makinesi Dreamline, Kırmızı

1.096 TL

Arzum AR5049 Profön Neo 2300W Profesyonel Sac Kurutma Makinesi Dreamline, Kırmızı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07HS8ZPM8
  • Acer ED270UP2 ZeroFrame 27", 2560 x 1440, 165 Hz, 1 ms, AMD Freesync, 2x HDMI, 1x DPI, VESA Audio, Oyuncu Monitörü, UM.HE0EE.202

6.797 TL

Acer ED270UP2 ZeroFrame 27", 2560 x 1440, 165 Hz, 1 ms, AMD Freesync, 2x HDMI, 1x DPI, VESA Audio, Oyuncu Monitörü, UM.HE0EE.202
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CL7JYG52
  • kaytannn kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun. böyle toplam 6 kitap aldım 2'si bu şekilde geldi (aynı pakettekiler) tekrar alsam 1,5x zamlanmış. Siz iade ettiniz kabul oldu mu?

Ben ürünü iade etmedim, ikinci el olarak kabul edip o şekilde kullanıyorum.

• antique kullanıcısına yanıt

Amazon İkinci El Pazarı Değildir. Malesef Bizim Vatandaşlarımız Çok Etik Oldukları İçin Artık Amazon'da İster İstemez Ülkemize Ayak Uydurdu,Bunun Cezasını Hepimiz Çekiyoruz.

Artema Mutfak Bataryası Aldım,Kutusundan Flex Bağlantı Hortumları Çıkmadı.Uyanığın Bir Tanesi İçinden Hortumları Çıkarıp İade Etmiş Oda Bize Denk Geldi Müşteri Hizmetleri İle Görüştüm Resim Attım İzah Ettim Sadece İade Kabul Edeceklerini Söylediler Fiyat Yükseldiği İçin İade Etmedim Hatta Kendilerine Tekrar Sipariş Verip Size İçeriğinden Hortumlarını Çıkarıp Göndermeyeceğim Dedim.

Bir Adet Kablosuz Kulaklığım Arıza Yapmıştı Amazon İle Görüştüm Servis Raporu İstedi Servise Gönderdik Servis Değişim İade Onay Kağıdını Gönderdi Amazon İle Görüştüm Tamam Gönderin Ücret İadesini Yapalım Dediler Bende Bunu Kabul Etmedim 200 Küsürata Aldığım Ürün 2000 Küsürat Oldu Muadil Varsa Muadil Yoksa Bir Üst Modeli Hatta Farklı Satıcı Aynı Ürünü Sitenizde Satıyor Onuda Kabul Edebilirim Dedim Mümkün Olmadığını Söylediler Sonra Tüketici Hakem Heyetine Online Olarak Başvuru Yaptım Lehime Karar Çıktı Bu Defa Amazon Mail Olarak 3 Farklı Markadan 3 Farklı Fiyatta Ürün Sundu Aradaki Farkıda İade Ettiğim Ürün Ellerine Ulaşınca Hediye Olarak Ekleyeceklerini Söylediler Böylece Bu Süreci Tamamlamış Oldum.

• 669 TL - bizzat aynısını kullanıyorum hele yazın şiddetle tavsiyemdir. sihirli bişey içindeki soğuk içecek ısınmıyor uzun süre

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.