Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18444. sayfa)

5 sn
369.606
Cevap
8.670
Favori
80.312.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1653 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Eti Petito Bol Sütlü Kremalı Sade Kakaolu Gofret 26 g x 24 Adet

193 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Eti Petito Bol Sütlü Kremalı Sade Kakaolu Gofret 26 g x 24 Adet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B093L7B341
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Aynen bir değişiklik yok aslında . Yine 95 yaşındaki köydeki nenenin üstüne otvsiz araç alınıp yakinlari kullanabiliyor . Özel tertibatlı engellinin kendisinin kullandığı araçları zaten kendileri kullanıyordu .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple 2022 11 inç iPad Pro (Wi-Fi, 1 TB) - Uzay Grisi (4. nesil)

40.999,00TL

Apple 2022 11 inç iPad Pro (Wi-Fi, 1 TB) - Uzay Grisi (4. nesil)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BJM3Z5DX?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Türkiye de de etiketler euro olsun o zaman, yoksa Türkiye de euro da mı enflasyon??? Her ülkede 479 euro olsun her şey eşit şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryil -- 4 Aralık 2024; 21:42:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Amazon firsat konusuna sayisiz arac alim satim mesaji atmanin konuyu kirletmekten baska faydasi olmuyor. Gidin ilgili konularda sabaha kadar tartisin. 1 degil 2 degil biktikAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülümseten Kasım a güvenip 1000 liraya aldığım kahve 800 liraya düştü 1 gün sonra. Müşteri hizmetleri ile görüştüm kampanya bittiği için ürünü iade edip yeni sipariş verebilirsin dediler. Ürün bugün geldi iade kodu oluşturmak istedim ancak bu ürün iade için uygun değil diyor. Tekrar görüştüm yapacak bir şey dediler bu sefer. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Gerçekten yapacak bir şey yok mu :)

• bir benzeri başıma vitamin konusunda gelmişti , şimdi yaparlar mı bilmiyorum ancak ben yanlış aldığım vitaminler yerine doğrusunu da alıp size göndereyim eskileri açmadım bile dedim , paramı iade edip eski vitaminler de sizde kalabilir dediler. yine aynı şekilde yaklaşırlar mı bilmiyorum.

Bizde de vardı aynen bu prototiplerden hiç ihtiyaçları olmamasına 7 sülalelerine yetecek servetleri olmasına karşın alavere dalavere senelerce çocuk üzerinden yararlanıp faydalanmadıkları tek bir şey dahi kalmamıştı. Çocukta zaten bu sene vefat etti.. (Bence onlardan kurtuldu)

• Nutella 400 Gr

84 TL

• Ferrero Rocher 16'lı, 200 gr

180 TL

Ferrero Rocher 16'lı, 200 gr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0177IQTXO
  • Under Armour UA Charged Pursuit 3 Koşu AyakkabısıErkek

40 numara

1.029 TL (ödeme esnasında)

Under Armour UA Charged Pursuit 3 Erkek Koşu Ayakkabısı, Mod Gray / Mod Gray / Black, 40
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09692NZD7
  • Siz yanlış anladınız sanırım modemle meshlemeyeceksiniz modemin wifi'sini kapatacaksınız ethernet kablosu çekip işi tamamen yeni sisteme(veya router'a) bırakacaksınız modem sadece bir aracı olacak, işi bilen böyle yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Aralık 2024; 22:0:50 >
  • ivn99 kullanıcısına yanıt
    20 aralıkta fark iadesi olacak deniyordu olmayacak mı

• cntzlm kullanıcısına yanıt
    Ürün hasarlı yada yanlışsa dediğiniz şekilde oluyormuş. benimki aynı ürün olduğu için uygun olmaz hasarlı da değil :)
    Zoruma giden kampanya bitince ürün %20 düştü anında. Bundan sonra kampanya diye atlamamak lazım onu anladım.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Ürünü 30 kasımda aldım 1 Aralıkta fiyat düştüğü için olmuyormuş hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.