Ben bu sucuk işine girip sonra iptal edenlerdenim ama vardığım nokta şu: sucuğu kendim yapacağım artık. Sanırım en iyi sıcak fırsat bu olur. Youtube'da bolca örnek anlatım videosu var, kolay iş gibi görünüyor. Şimdilik streç ile başlarım, zamanla belki organik barsak işine bile girerim. Daha önce çiğ köfte, lahmacun, sirke gibi şeyleri yaptım, cillop gibi oluyor. Kıymanın kilosu 400 civarı, iyi yerinden kendim çektirsem, 500 olur en fazla. Ek malzemeleri vb hesaba katarsam, yine de dışarıdaki fiyatın yarısına yakına gelir. Bir kg ile deneyeceğim bakalım, neye benziyor. En kötü ihtimalle baharatlı köfte yemiş olurum ama kıvamını ve lezzetini tutturursam, bundan sonra sürekli sağlıklı ve garantili bir şekilde kendim imal ederim. Daha önce döküm tava furyasında bir tane almıştım ve uzunca bir süre dışarıda et yemedik. Bu airfryer furyası sonrası da zaten eksik kalan et ürünlerini hallediyorum. Lahmacunun bile harcını hazırlayıp, fırına götürüp yaptırıyorum istediğim malzemelerle. Şimdi de sucuğu halledeceğim inşallah. Bu yeme içme fiyatlarındaki absürd fiyat politikaları sayesinde, sağlıklı yemek konusunda level atlıyorum :) |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18452. sayfa)
-
-
Benimki 4 günde kartıma iade oldu. -
amazonMerrell ALVERSTONE 2 GTX Kadın OUTDOOR AYAKKABI BLACK/BLACK 41https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4DLWJ8T/ref=asc_df_B0C4DN8KYC1715398440000
bu merrell mi keds mi belli değil merrel ise iyi fyat
-
Katakulli var. Uzak durmak lazım. -
bu boktan ayakkabı 3bin etnez
amazonMerrell ALVERSTONE 2 GTX Kadın OUTDOOR AYAKKABI BLACK/BLACK 41https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4DLWJ8T/ref=asc_df_B0C4DN8KYC1715398440000
-
400TL üzerinde ne aldıysam hiçbirinden kargo parası alınmadı (satıcılar farklı ama gönderenin hepsi amazondu ve prime üyesiyim) Amazonda sistemin tam işleyişini hala çözen yok sanırım .
-
Beyler başka bir arkadaşıma kendi hesabımdan bir ürün aldım tabi kendir kartı ile 2 gün sonra amazon hesabıma girdiğimde "Hesap geçici olarak askıya alındı" uyarısı geldi 0800 hatla iletişime geçtiğimde hesap yetkililerine aktardık felan fistan diyip 24 saat diyorlar 4-5 gündür böyle.
Son görüşmem de ise bir form doldurup son alışverişim de olan kimlik bilgileri, maaş bordrosu, elektrik faturası bilmem ney istiyor derdimi bu amazona anlatmak için ne yapmak gerekiyor. 100 Adet kendime ait siparişim var 1 adet başkasına ait kart bile ekli değil sipariş var kayıtlı olmayan kişinin bilgilerini istiyor derdimi anlatamadığım gibi adamlar hesabı da askıya aldılar kullanamıyorum.
-
Kardeşim Amazon nereden bilsin arkadaşının kartı olduğunu. Belli ki çalıntı kart olarak görüp kilitlemişler hesabını. Amazonun istediği bilgileri ver bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 6 Aralık 2024; 1:22:13 > -
-
Bugün iptal ederseniz prime sonlanıp para iadesi olacak -
Alttaki yenilenmeyi iptal et dersek de sabah para iadesiz sonlanacak o zaman üstteki daha mantıklı fakat bu zamana kadar yararlandığımız indirimler hala teslim edilmeyen indirimli siparişlerimize bir şey olmaz değil mi ilk defa prime iptal edeceğiz misal kasım ayındaki alışverişlerin iadeleri 20 Arallık’ta yatacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 6 Aralık 2024; 1:41:37 > -
Yok geçmiş alışverişleri etkilemez -
Bedava verseler giymem -
Bundan ayrı olarak yenileme döngüsünü hatırlatma ayarı da her ay resetleniyor, sonraki ay unutursanız haber vermeden (SMS veya mail) hizmet yenileniyor ve karttan parayı çekiyor. O da epey saçma bir uygulama. -
Hocam streç yerine YouTube da tokat sucuğu yazın beze sarıp kurutuluyor bağırsağa göre çok kolay ve güzel oluyor deneyin bence. -
lahmacun yapacaksanız kıymanızı %70 dana- %30 kuzu etinden çektirin. Kuzu eti yağlı olur,dana etini az yağlı etten çektirin.
Kasaba lahmacun için dersen zaten bilir, halleder.
Biz evde lahmacunu yapıp yiyoruz,eğlenceli de oluyor,ailecek hazırlamak.Birimiz hamuru açıyor,birimiz harcı koyuyor,diğerimiz
pişiriyor,diğerimizde yiyor :)
-
Bunlar max. Süreler herhalde, bu kadar sürmüyordu. -
Biz yufka ile yapıyoruz o da bayağı güzel oluyor -
kaşarlı lahmacun efsane oluyor. -
Almanyadan gelme silex diye bir alet var.Tost makinası gibi ama düz yüzeyli.
Almanlar evde ızgara için üretmişler bu makinayı ama Türkler lahmacun pişirmek için kullanmışlar.
Bunu farkeden üretici , yeni versiyon çıkarıp,lahmacuna uygun teknik değişiklik yapmış (ısı ayarı vs.)
Alt üst ızgara arasında boşluk olması için ara tel var,kapakları aralık bırakıyor,öpüştürmüyor.
Türkler arasında efsane olmuş alet,ucuzda değil 300 euro civarı idi.Bana da gurbetçi abimlerden hediye geldi.
Evde lahmacun partisi yapıyoruz arada. Hamurunu kendimiz hazırlıyoruz ki bu aletin boyutuna uysun diye.
Fındık lahmacundan biraz büyükçe 2 adeti ayna anda pişiriyoruz.Kalınlığınıda istediğimiz gibi ayarlıyoruz.
Cosori Airfryer, Greenote dikey süpürge den sonra Amazon silex ızgara makinasını da popüler yapsa ne güzel olur
Adamlar ürün görsellerinde lahmacunu da kullanmışlar :)
ottoSilex Kontaktgrill Silex, 2000,00 W, Aufklappbar, Ober- und Unterhitze, Sandwichgrill, 2000 Watthttps://www.otto.de/p/silex-kontaktgrill-silex-2000-00-w-aufklappbar-ober-und-unterhitze-sandwichgrill-2000-watt-S0MA40JG/#variationId=S0MA40JGXM2Cçakması çiçeksepetinde var x2 fiyatla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 6 Aralık 2024; 9:19:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X