İçini evde hazırlayıp hamurunu lavaş fırınına veriyorum yada aşağıda yazdığım makinada yapıyorum. En zahmetli ve en kritik noktası hamur kısmı. Sucuk işine gelince. Ben Afyon' dan sağlam bir yerden alıyorum. KG fiyatı 450 TL. Tamam gerçekten dışarıda yemek işi çok çılgın rakamlara çıktı. Fiyattan çok yediğimiz şeyin hijyen yada içerik kısmı beni daha çok ilgilendiriyor. 3-5 makine ile son 5 yıldır dışarıdan karşıladığım ihtiyaçların çoğunu kestim attım. Fakat sucuk işine de girmekte evi imalathane ye çevirmek gibi geliyor. Bunun için ayrı bir uğraş ve vakit kaybı. Sağlam bir kasap ve güzel fiyat ile bu zahmete giremem. Mesela 5 yıl olmuştur, bazlama makinası diye sermeleks aldım. Ben mi kaçırdım yoksa yeteri kadar Airfryer gibi furya oluşmadı mı bilmiyorum ama piyasadaki bir çok tost makinasının, Airfryer' in yaptığı bir çok şeyin içinden geçer. Bir patates yapıyor akıllara zarar (Kızartma değil). Bulgur, pirinç pilavı ve özellikte tavukta zirve. Ben lahmacun, pizza, tavuk, bazlama, patates (Kumpir tarzı), pilavlar, etli yemekler, balık ve tost hepsini bu cihazda yapıyorum. Elimde Cosori Airfryer gibi bir cihaz var. Bakın ondan da memnunum fakat bu havalı fritözden %100 çok daha sağlıklı yemek pişirirsin. Çünkü cihaz komple döküm ve teflonu soyuldu derdi yok. Ayrıca arama motoruna gömme sucuk yazarsanız o da bu cihazda çok güzel oluyor. Konu amazon konusu ve linki de bırakalım :) www.amazon.com.tr Amazon.com.tr: Bazlama Makinesi https://www.amazon.com.tr/s?k=bazlama+makinesi&crid=1JVZATLGTJA8Z&sprefix=bazlama%2Caps%2C132&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_7< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 6 Aralık 2024; 9:22:2 > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18453. sayfa)
-
-
Bu arada eğer unuttuysanız 30 euro sınırını hatırlatmak isterim. İlk ürünün bir tanesi bile sınırı aşmış olabilir, 2'si kesin aşıyor. Eğer yeni düzenlemeye takılırsa kargo ücreti de sınıra dahil olacağından bu ürünleri normal ithalat prosedürleri uygulayarak almanız gerekebilir.
-
Amazon işleyiş biçimi biraz farklı, kartın görselini son 6 hanesi ile istedi ilettik, kimlik istedi ilettik, şimdi maaş bordrosu edevlet'den ikametgâh,kimlik ki ben bunları ilettim zaten. MH. direk hesap uzmanlarına bağlayın ben derdimi anlatayım bakın ben size anlatıyorum size hesap uzmanlarına arada iletişim kopukluğu oluyor 24 saat dediğiniz işlem uzuyor ama derdimizi anlatamıyorum,
Bizde hesap uzmanları ile görüşemiyoruz sizi hatta bekleteyim uzmana direk ileteyim döneyim diyor her temsilci farklı yaklaşımla geliyor ama çözüm yok bu arada prime üyeliği de devam ediyor üstüne de yeni hesap açmayın sakın hesabını tekrardan kapatılır diyor.
-
evde lahmacun yapılmaz, içini hazırlayıp götürün fırına gitsin.
Tek tek pişirmekle kim uğraşır onu.
-
çakma dediğin aslında birebir aynı ürün, marka zaten oem.
-
yüzeyleri farklı, o sebeple çakma dedim.Dikkat ederseniz bazı ürünlerde isimlikte sinex ismide geçiyor.
Yani ürün bir nevi Selpak gibi olmuş,kağıt peçete yerine selpak denmesi gibi.
Evde gayet güzel lahmacun yapılır.İstediğin kalınlıkta hamurla,istediğin ölçüde kıyma ile eğlenceli bir aile aktivitesi oluyor.
çocuklarla kaliteli zaman geçirme veya kayınvalide,kardeşler vs ile güzel bir aktivite oluyor.
makinadan çıkar çıkmaz sıcak sıcak yemek ile fırından gelmiş arasında da ısı farkı oluyor.
-
izmirde ic senden tanesini 30 liraya pişiriyorlar -
Lahmacun mu?
5-7 lira pişirim ücreti Adana da. Hafta sonları sıra çok oluyor, herkes yaptırıyor mahallede sitede.
-
başta uğraşmaya değmez diyerek pes ediyor insan ama yediğimiz her şeyi kendimiz yarı fiyatına yaptırmanın dışında ne yediğimizi de biliyoruz. o yönü de iyi.
benim evimin yanına pideci açıldı. lahmacun ve pide yapıyor. iç harcını getirirsen 10 lira alıyor. tarifini de verdi, 1 lahmacunun maliyeti nereden baksan 30-40 lira oluyor. parasını geçtim. isterse 100 lira olsun en azından tadı ve ne yediğini bilmenin rahatlığı yetiyor.
sucuğa gelince evde yapılacak en kolay ürün. bir kurbanda bize arkadaşım yaptı o günden beri kendimiz yapıyoruz. kesinlikle kendiniz yapmanız gereken bir şey.
-
İstanbulda 8tl ye pişiriyorlar, geçen hafta 200 tane yaptırdık. -
New Balance WS009IBG Spor AyakkabıKadın
37.5 - 40 - 40.5 no'lar
999 TL
-
Şakamı yapıyorsun,ustam 40 tane pisiricem 25 den yap 1000 tl olsun dedim olmaz abi kurtarmıyor dedi -
WHERE TOMMOROW Fenstern Otomatik Çadır
3.525 TL
-
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Oyuncu Bilgisayarı, 15.6" FHD 120 Hz, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3060 6GB Ekran Kartı, FreeDOS, 82K20256TX Siyah
33.353 TL
amazonLenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Oyuncu Bilgisayarı, 15.6" FHD 120 Hz, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3060 6GB Ekran Kartı, FreeDOS, 82K20256TX Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CCNPLR9T -
Bugünün Amazon gündem konusu da belli oldu: Lahmacun -
izmirin neresi neresi hocam. çokmuş. gaziemirde 20 liraya yaptırıyorum
-
Cennetlik usta işte aslında kurtarsa dükkan bizim -
evet gözden kaçmış, kaldırdım. uyarı için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X