düdükler 18w oluyor bu 27w |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18451. sayfa)
-
-
burada RIVIERA zeytinyağ fırsatı paylaştığımızda SIZMA zeytinyağ fırsatı yok mu diye soranlar olmuştu.. buyrun Migrosa
-
-
Bu yudum egemden bi ara sürekli tahşiş listesinde yer almıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum??
-
Behringer USB Mikrofon BU200
3.499 TL
-
migros zaten pestisitli elmalardan tokat yemişti bir de zeytinyağları hileli çıkarsa iyice rezil olur artık
-
BabyHope SA-7 Baston Bebek Arabası (Mavi)
884 TL
-
RIVIERA zeytin yağına inanmayın.O zeytin yağı değildir.
-
Remington D2400 Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi, Küçük ve Katlanabilir, Şekillendirme Başlığı, 2 Isı ve Üfleme Kademesi, 1400W
785 TL
amazonRemington D2400 Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi, Küçük ve Katlanabilir, Şekillendirme Başlığı, 2 Isı ve Üfleme Kademesi, 1400Whttps://www.amazon.com.tr/Remington-D2400-sa%C3%A7-1400-Watt-katlanabilir-Reisehaartrockner/dp/B007CST74S -
yok hocam ben aldığımda 400 liraydı..
-
https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2022/03/02/resim-2022-03-02-140235.png
6. sıradaki, Parti Seri No:233 olan satır. Ama tövbe etmişler diye duydum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuT_To -- 5 Aralık 2024; 22:58:20 > -
Ürünü gönderen amazon değilse kargo ücreti çıkar ,Ürünü gönderenin amazon olması gerek .
-
Almak istediğiniz üründe standart teslimat seçeneği yok. Benim başıma da gelmişti. Hızlı kargoya kargo ücreti çıkıyor.
-
CLASSONE WM300 Serisi Kablosuz Mouse, Siyah
169 TL
-
-
Amazon iadesini alamayan allah aşkına chargeback yapsın. Bunlar iyice salağı oynamaya başladı. 26 kasımda yapılan iademi hala yansıtmaladılar. Chargeback diyince de aman yapmayın paranızı daha geç alırsınız diye tehditveri bir uyarı aldım.
Formu doldurdum, başvurumu yaptım, haklı chargeback'lerin tamamının firmaya yaptırımı oluyor. Bunu yapan bankan değil, kartın ait olduğu şirket (mastercard, visa falan). İadesi gecikenler hakkını savunsun.
Dağ eşkiyası gibi paraya çökmeye başladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Aralık 2024; 23:54:44 > -
dostum bilmediğimden soruyorum chargeback nedir? nasıl yapılır?
-
Bankaya kullandığın karta dair harcama itirazı yapıyorsun itiraz gerekçesini belirtip. Değerlendirip uygun görülürse harcama iptal olup para karta geri yatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2024; 23:58:55 > -
Yurtdışından (örnek Amazon Almanya) yapılan gönderilerde satıcı/gönderici Amazon olsa dahi kargo parası alıyorlardı en son hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X