Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18451. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 113 Misafir (6 Mobil) - 120 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
369.644
Cevap
8.669
Favori
80.323.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1653 oy
Öne Çıkar
Giriş

düdükler 18w oluyor bu 27w Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• burada RIVIERA zeytinyağ fırsatı paylaştığımızda SIZMA zeytinyağ fırsatı yok mu diye soranlar olmuştu.. buyrun Migrosa Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • Merhabalar Amazon prime üyesiyim. Yurtdışından Kasa fanı alacağım ancak şöyle sorun var.
    Resimdeki ürünler aynı satıcıya ait. Ürünlerin çoğunda Kargo ve paketleme ücreti yok ancak sadece benim alacağım üründe kargo ve paketleme ücreti çıkıyor. Satıcıya durumu bildirdim ücretleri Amazon belirliyor diyor. Amazon müşteri temsilcisi ile görüşüyorum. Yurtdışından gelen ürünlerde kargo ücreti çıkıyor diyor. Satıcı Kargo ücreti girmediğinden tarafınıza Kargo ücreti istenebilir diyor. Bu işin aslı astarı doğrusu nedir ? Aynı satıcının ücretsiz ürünleri gibi alacağım ürüne kargo ücreti ödemeden nasıl alabirim.

• antique kullanıcısına yanıt

Bu yudum egemden bi ara sürekli tahşiş listesinde yer almıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum??

• Behringer USB Mikrofon BU200

3.499 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Behringer USB Mikrofon BU200
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQTNHF81
  • delascuevas20 D kullanıcısına yanıt

migros zaten pestisitli elmalardan tokat yemişti bir de zeytinyağları hileli çıkarsa iyice rezil olur artık Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• BabyHope SA-7 Baston Bebek Arabası (Mavi)

884 TL

BabyHope SA-7 Baston Bebek Arabası (Mavi)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07C5VJCJJ
  • antique kullanıcısına yanıt

RIVIERA zeytin yağına inanmayın.O zeytin yağı değildir.

• Remington D2400 Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi, Küçük ve Katlanabilir, Şekillendirme Başlığı, 2 Isı ve Üfleme Kademesi, 1400W

785 TL

Remington D2400 Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi, Küçük ve Katlanabilir, Şekillendirme Başlığı, 2 Isı ve Üfleme Kademesi, 1400W
    https://www.amazon.com.tr/Remington-D2400-sa%C3%A7-1400-Watt-katlanabilir-Reisehaartrockner/dp/B007CST74S
  • @n1LTR @ kullanıcısına yanıt

yok hocam ben aldığımda 400 liraydı..

• delascuevas20 D kullanıcısına yanıt

https://static.daktilo.com/sites/71/uploads/2022/03/02/resim-2022-03-02-140235.png

6. sıradaki, Parti Seri No:233 olan satır. Ama tövbe etmişler diye duydum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuT_To -- 5 Aralık 2024; 22:58:20 >
  • tutungitmesin kullanıcısına yanıt

Ürünü gönderen amazon değilse kargo ücreti çıkar ,Ürünü gönderenin amazon olması gerek .

• tutungitmesin kullanıcısına yanıt

Almak istediğiniz üründe standart teslimat seçeneği yok. Benim başıma da gelmişti. Hızlı kargoya kargo ücreti çıkıyor.

• CLASSONE WM300 Serisi Kablosuz Mouse, Siyah

169 TL

CLASSONE WM300 Serisi Kablosuz Mouse, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07K6KR889
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahap08

Amazon da iade süresi. İadeye ürününüz giderse bu kadar beklemeniz gerekiyor. Amazon'un en kötü operasyonu. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Genelde 2 güne alıyorum hocam

• Amazon iadesini alamayan allah aşkına chargeback yapsın. Bunlar iyice salağı oynamaya başladı. 26 kasımda yapılan iademi hala yansıtmaladılar. Chargeback diyince de aman yapmayın paranızı daha geç alırsınız diye tehditveri bir uyarı aldım.

Formu doldurdum, başvurumu yaptım, haklı chargeback'lerin tamamının firmaya yaptırımı oluyor. Bunu yapan bankan değil, kartın ait olduğu şirket (mastercard, visa falan). İadesi gecikenler hakkını savunsun.

Dağ eşkiyası gibi paraya çökmeye başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Aralık 2024; 23:54:44 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

dostum bilmediğimden soruyorum chargeback nedir? nasıl yapılır?

• GEREDELİ kullanıcısına yanıt
    Bankaya kullandığın karta dair harcama itirazı yapıyorsun itiraz gerekçesini belirtip. Değerlendirip uygun görülürse harcama iptal olup para karta geri yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2024; 23:58:55 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından (örnek Amazon Almanya) yapılan gönderilerde satıcı/gönderici Amazon olsa dahi kargo parası alıyorlardı en son hocam.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.