dalga yok. doğruyu yazdım. hiç cm cinsinden hesaplamadım, düşünmedim bile. |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18483. sayfa)
-
-
Faydam olduysa ne mutlu o zaman.
-
Gülümseten Kasım fırsatlarındaki fiyatı düşen ürünlerin bakiyeleri ne zaman hesaba yatırılacak acaba?
-
NIVEA Men Energy Duş Jeli, 500 ml, 3'ü 1 Arada Komple Bakım, Vücut, Saç ve Yüz için
89₺
amazonNIVEA Men Energy Duş Jeli, 500 ml, 3'ü 1 Arada Komple Bakım, Vücut, Saç ve Yüz içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0859Y2WXW -
-
umarım yakında o da olur. deneme için edge browseri kurup denerseniz sevinirim.
-
Jack & Jones JCOALPINE JACKETCeketErkek
1834₺
m beden
-
Prime üyesiyim milyarlarca liralık alışverişim oldu bu hediye çeklerini kimlere gönderiyorlar bir tane düşmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi hediye çeki hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski para mi yoksa yeni para hocam bu milyar😱
Milyar olsa duramazdı
-
Keepa isimli uygulama bu konuda çok iyi, fakat amazon.com.tr yi eklemiyorlar. Bu uygulamadan faydalanabilirsiniz. Sizinkini yükledim, takip et butonu geldi. Biraz deneyelim bakalım, emeğinize sağlık.
-
Amazon artık Türkiye şartlarına ayak uydurdu. Son 1 senedir bana da hediye çeki tanımlanmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 13 Aralık 2024; 15:4:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende aynı şekilde hatta 2 yıl olabilir prime falan almıyorum kara cuma falan adam gibi indirim olmadı ki rezalet
-
birkaç ay önce prime üyelikten çıkmıştım.. kasım kampanyasında bana 200 liralık indirim ateşlemişlerdi şaşırmıştım.. demekki prime üyeler nasıl olsa sistemin bir parçası diyerek umursamıyorlar
-
ilerleyen zamanlarda daha çok şey ekleyeceğim ama zamanla. Bu yüzden öneri istiyorum sizden.
Keepa ve buna benzer birkaç uygulama denedim. Bunlar üyelik isteyen sistemler, siz ürünü takip ettiğinizde üyeliğinizin altında ürün takibe alınır. kimde takip etmediyse veri yoktur.
Ben üyelik sistemi kurmak istemiyorum. Eğer bunu yapmak istersem uzun bir yok beni bekliyor. bu yüzden sade ve kullanışlı olsun diyorum şimdilik. zamanla geliştiririm istek ve önerilere göre.
-
Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı, Bilgisayar, Telefon ve Saat Tamir Kiti 139 tl
amazonBusstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı, Bilgisayar, Telefon ve Saat Tamir Kitihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D4KBFWDC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XWPKK5H7WZEW910FTWPV&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XWPKK5H7WZEW910FTWPV&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_XWPKK5H7WZEW910FTWPV&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bana mı ucuz geldi bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 12 Aralık 2024; 20:7:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
özelden gelmedi
-
27 kasım iade olan ürünün parası, bugün yattı arkadaşlar.
Kusura bakma gönderemedim.
Dosya olarak göndermek istedim aslında, ama sorun çıkmasın ve güvenilir olsun diye Chrome için store ekledim. onay alınca paylaşacağım buradan yine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X