Domestos WC Blok 5'li Güç Tuvalet Bloğu Çam Ferahlığı Maksimum Hijyen 50 G 29 TL amazon Domestos WC Blok 5'li Güç Tuvalet Bloğu Çam Ferahlığı Maksimum Hijyen 50 G https://www.amazon.com.tr/dp/B07J2MSQQ6 |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18482. sayfa)
-
-
Arkadaşlar chromium tabanlı (chrome, brave, edge vb browserde çalışır. ) amazon fiyat takip eklentisi yaptım. Rica etsem deneyip olumlu olumsuz bir yorum yaparsanız sevinirim. geliştirmek için tavsiyeler istiyorum sizden.
Amazon Ürün Takip Eklentisi Özellikleri
Fiyat Takibi: Amazon ürünlerini takip edin, fiyat değişimlerini görün.
Bildirimler: Fiyat düştüğünde anında sesli veya görsel bildirim alın.
Otomatik ve Manuel Güncelleme: Fiyatları el ile veya belirli aralıklarla otomatik güncelleyin.
Takip Yönetimi: Ürünlerinizi listeye ekleyin, dışa aktarın veya toplu olarak silin.
Kişiselleştirilebilir Ayarlar: Fiyat kontrol sıklığı, takip limiti ve indirim bildirim yüzdesini ayarlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 12 Aralık 2024; 15:8:49 >
-
CORT ELEKTRO GİTAR PASTEL PEMBE (H-S-S)
8999₺
-
Dynamic Select Erkek Siyah Antrenman Ayakkabısı 3026608-001
1.112 TL (Ödeme Esnasında)
amazonUnder Armour Erkek Dynamic Select Cross Trainer, (100) Beyaz/Beyaz/Halo Gri, 12https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQP6689 -
Karaca Powermix 1800 W Blender
2.224₺
-
quote:
Orijinalden alıntı: ocuonlineArkadaşlar chromium tabanlı (chrome, brave, edge vb browserde çalışır. ) amazon fiyat takip eklentisi yaptım. Rica etsem deneyip olumlu olumsuz bir yorum yaparsanız sevinirim. geliştirmek için tavsiyeler istiyorum sizden.
Amazon Ürün Takip Eklentisi Özellikleri
Fiyat Takibi: Amazon ürünlerini takip edin, fiyat değişimlerini görün.
Bildirimler: Fiyat düştüğünde anında sesli veya görsel bildirim alın.
Otomatik ve Manuel Güncelleme: Fiyatları el ile veya belirli aralıklarla otomatik güncelleyin.
Takip Yönetimi: Ürünlerinizi listeye ekleyin, dışa aktarın veya toplu olarak silin.
Kişiselleştirilebilir Ayarlar: Fiyat kontrol sıklığı, takip limiti ve indirim bildirim yüzdesini ayarlayın.
chrome için link var mı
-
chrome da çalışmıyormuş. yakın zamanda güncelleyip ekleyeceğim. ama diğer browserler ile uyumlu çalışıyor.
özelden chrome çalışacak dosyayı atıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 12 Aralık 2024; 15:57:48 > -
ORICO 240W 5A PD Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre Siyah
643₺
amazonORICO 240W 5A PD Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D2P2BJ3H -
Mcdodo Ca-3572 3 In1 Retractable Chargıng Cable - Mavi
305₺
trendyol.com/mcdodo/ca-3572-3-in1-retractable-charging-cable-mavi-p-846959867
-
hocam edge kütüphanesine yüklemişsin chrome da kullanamıyoruz. Chrome mağazasına ne zaman eklersin acaba.
-
yakında ekleyeceğim.
-
kaç numaraya denk geliyor bilginiz var mı
-
12=29.5 Numaraya denk geliyor. (ayakkabıda)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X