Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19052. sayfa)

5 sn
381.594
Cevap
8.773
Favori
82.642.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1676 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Şu modeli aldım ben, yanına da bosch markasının uç setini aldım. Dün bir deneme de yaptık ev için fazlasıyla yeterli buldu sürekli bu tip aletler kullanan bir tanıdığım.

amazon
    Einhell Professional Akülü Darbeli Vidalama TP-CD 18/50 Li-i BL Kit Power X-Change (18 V, kömürsüz, 50 Nm, darbeli delme fonksiyonu, 2x 2,0 Ah akü + şarj cihazı dahildir) - 4513940
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084JZY2HX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Benim için 2 pil önemli değil o yüzden şu ikisini alarak daha makul fiyata işi çözmeyi düşünüyorum Ne dersiniz Tabii çanta Olmuyor galiba bu şekilde

Bir de uç setinin linkini atar mısınız
    amazon
    Einhell Profesyonel Akülü Darbeli Vidalama TP-CD 18/50 Li-i BL Solo Power X-Change (18V, Kömürsüz, 50 Nm, Darbeli Vidalama Fonksiyonu, 2 Vites, 13 mm Mandren, akü dahil değildir) - 4513942
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084K15LGY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H2KKYFWK9W5M6JH9MKKQ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H2KKYFWK9W5M6JH9MKKQ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H2KKYFWK9W5M6JH9MKKQ

Ama hala Kararsızım sizin aldığınız ürünü de alabilirim her an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Çantası güzel, açıkçası benim için önemliydi derli toplu bir yerde durması için çünkü bana çok nadir lazım olacak bir ürün.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Ne kadar a aldınız 2 batarya canta ve sarjlıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messroe kullanıcısına yanıt

4.333'e almışım

Uç seti olarak da şunu almışım 891'e.

amazon
    Bosch Professional Accessories 2607017367 Matkap Seti Dahil V-Line Titanium 103-Parça
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01GULTSSW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Dediğim gibi 6 numara ile evin nispeten daha sağlam olan duvarlarından birine delik açtık süpürge asmak için, başarılı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 23 Mart 2025; 0:35:30 >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

Duvarı delen matkap değil kaliteli uçtur.

Bosch cyl 5 veya 9 tavsiye ederim. Özellikle 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 23 Mart 2025; 1:28:57 >
  • Güle güle kullanın, ben de 2550 liraya bunu
    amazon
    Einhell Professional Akülü Darbeli Vidalama TP-CD 18/60 Li-i BL Solo Power X-Change (Li-Ion, 18 V, kömürsüz motor, 60 Nm, 32.000 darbe/dk, akü ve şarj cihazı dahil değildir) - 4514205
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09XFR6N12

750 liraya da bundan aldım iki tane
    amazon
    Einhell 18V 2,5 Ah PXC Starter Kit (Başlangıç Seti)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B082TD4R4L

Toplamda 4000 liraya hallettim vidalama aletini.. Yalnız bunu alınca, bugüne kadar kullandıklarım oyuncakmış dedim.. 500 liraya kadar da güzel bi kutu denk getirebilirsem aslında kafa kafaya olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cigolayt kullanıcısına yanıt

• amazon
    Ipana 3D White Clinical Işıltı 65 ml Beyazlık Diş Macunu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BTYL4L54/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

5 adet alımında adet fiyatı:100TL

• Arkadaşlar merhaba,

Hem 1 yaşında çocuğumuz hem de kendimiz için arabanın arkaya koyup böyle piknik/ etkinlik yapmak için kamp ürünleri arıyoruz. Katlanabilir sandalye ve diğer ürünlerde ne tavsiye edersiniz?

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Konu dün konuşulmuş ama yazmadan geçemedim. Bence gayet doğru bir şey yapıyorsunuz zira bozulmayacak ve nasıl olsa kullanılacak ürünleri çok uyguna, kampanyaya denk getirince almak mantıklı. Hele ki imkanınız ve muhafaza edecek yeriniz varsa. Zaten sıcakfırsatçılar olarak hepimiz az ya da çok yapıyor olmalıyız. Amerikada, hatta Avrupada çoğu evin kileri var, garajı var ve insanlar böyle köşeler yapıyor. Bu kadar alamasak da indirime denk gelince zaten hep kullandığımız ürünlerden 2, 3 tane biz de alıyoruz. Evde bir kiler olsa daha çok alırdım. Herşeyin fiyatı o kadar artıyor, değişiyor ki şaşırıyorum. Biraz desteğe ihtiyacı olan aile büyükleri, eş dost da oluyor, sanırım çoğumuzun öyle yakınları vardır, onlara bile götürüp verirsiniz, ben götürüyorum, neden olmasın.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

Renkli olanini aldim. Sol topuk tarafindan icerideki sert malzeme epey vuruyor. Giysem muhtemelen orasi su toplayacak. Ileride de yirtilacak. Muhtemelen benzer malzemedir. Iade edeceğim. Kendi adima tavsiye etmem. Erken parcalaniyor da demisler.

• 123 lira, baktım en ucuz Amazon'da.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Tuvnera sen misin?

• Pi kullanıcısına yanıt

Hocam gelsin eğer bahsettiğiniz sorunları yaşarsam iade ederim 1900 liraya bmw etiketli puma almak zor

• Ben de uyguna buldukça sıvı yağ, tuvalet kağıdı havlu peçete temizlik mendili çamaşır deterjanı bulaşık tableti ve çamaşır suyu stokluyorum. Çünkü bunlar evde su gibi harcanan şeyler. Bir de mesela bir ürün 200’den 130’a falan düşüyor ne yapalım 1 tane mi alalım? Hatta bu aralar daha çok stoklamak lazım malum dolar yürüyebilir enflasyon coşabilir gibi bir ihtimal var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adepex kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntı haşereler bir haşerat sararsa tüm stoklar çöp olur üstüne onları temizle evi ilaçla uğraş dur. Çok hızlı çoğalıyor namussuzlar o açıdan çok tehlikeli biraz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.