Ooo cinsel hayatı var adamınnn < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon’un Black Friday indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar (4. sayfa)
-
-
Jilet gibi sinekkaydı yapan önerebileceğiniz uygun bir traş makinesi var mıdır acaba?
-
n11 in 11.11 indirimlerinden sonra pek de indirim gibi görünmedi bana bunlar. Aynı şekilde black fridayde de çok daha iyi indirimler yapacaklarını düşünüyorum
-
Amazon da bitmiş!
-
Bu ülkede hep aynı şeyler oluyor, buraya gelen buraya uyuyor, ne kadar az uyarsa o kadar iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Kasım 2020; 17:29:47 > -
Tiklamayin muhendis murat ve mesut cevik icerir
-
Dolar 1 Lira düşmedi; k3riz.avi idi o, bu ikincisi dalgaydı. Daha önce de yapılmıştı, dolar daha önce de 7 liraya çıkıp 5.5 civarına gerilemişti. Kardeşime şuan alma, bir terslik var %90 geri düşecek'' demiştim dinlememişti; 6.08'den almıştı ve 1 yıldan faz süre aldığı değeri bile görememişti. Belli ki yeni moda bu oldu , artık en azından her iki yılda bir tekrarlayacaklardır... Artık reelde doların artması kazanması neredeyse mümkün değil; dibi gördük ve dibi görmüşken artık düşememesi lazım ama onun da yolunu bulmuşlar görüldüğü üzere. (Dipten kastım: Neredeyse Savaşta ve ülke ölçekli doğal felaketler yaşandığında bile bir sınır vardır o sınıra zaten çok yakınız bunun altına düşmesi için ya müdahale ediliyordur ya da savaş veya felaketlerin yaşanması gerekir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Kasım 2020; 16:41:59 >
-
telefonlarda da indirim varmı benmi görmedim yoksa
-
dualshock4 uygun birşey yakalarsanız haber edin ok..
-
Ben de N11 de indirim göremedim.
-
sakın almayın en dandık mouse. aldıgım gun bozuk cıktı mouse :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nature vs. NurtureGalaxy S10+ makul bi indirim bekliyoruz artık kur da gevşedi düşürün ula şu fiyatları !
Kur düşükken de s10+ aynı fiyattı. Fiyat güncellemeleri için en az 1-2 tl daha düşmesi gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11.11 de 4600 tl civarı yaptılar sanırım. Black Friday'de de makul bir seviyede yapılması gerekir diye düşünüyorum hocam.
Sizce 4999 altına iner mi?
Hocam N11 kuponları sayesinde indi o fiyata. Onun dışında hiçbir satıcı 5000 altına satmadı diye hatırlıyorum.
Yani N11 böyle bir kupon dağıtımı geçen sene yaptı mı black friday de? Ben yapmadı diye biliyorum. Yaptıysa bu sene de yapabilir.
Onun haricinde hiç bir satıcının bu kadar fiyat düşüreceğini sanmıyorum. Türkiye 'nin en kampanyalı ve indirimli günü N11 rekabeti sayesinde 11 Kasım da gerçekleşiyor.
Belki 4900 yaparlar belki 4800 yaparlar ama ben daha fazla düşmez diye düşünüyorum.
1 Ocaktan sonra da yeni vergiler açıklanır. Yine artar fiyatı.
Aklımda Aralık diye kalmış :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
30 cm lik döküm tava lava 84.9 iyi mi...
Fiyat iyi .Verdim siparişi az önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bio -- 21 Kasım 2020; 15:15:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X