ilgi çeksin diye yalandan 20 beğeni vermişler. küsüratlı sayı vereyim ki salladığım anlaşılmasın moduna da girmemişler. |
Amazon’un Black Friday indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: qontak0ilgi çeksin diye yalandan 20 beğeni vermişler. küsüratlı sayı vereyim ki salladığım anlaşılmasın moduna da girmemişler.
Yok ya her şey yalan o sayı gerçek 21 yaptım şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman ironi favlaması yapılıyor olmalı.
android tv box diye paylaştıkları da android falan olmayan çağ dışı bir cihaz.
-
HP Laptop - 15-dw2027nt, Intel Core i3-1005G1, 8 GB RAM, 256 GB SSD - 3999TL
Prime gününde 3699'a satılan değil mi bu? Eğer oysa dolar falan da düştü keşke yine güzellik yapsalardı. 13 Ekim'de peynir ekmek gibi satılmıştı
-
Amazon da bozdu
yine çerçöpe indirim yapmışlar, 20-30 tl indirim nedir ya.
-
Çapsız amazon
-
CRUCIAL Ballistix Black RGB 2x8GB (16GB Kit) DDR4 3200MT / s CL16 RGB
698TL den Amazon.de den aldım fiyat iyimi bana ucuz geldi kargo dahil 698TL bunun dışında vergi vesaire ödeyecekmiyim yoksa bi avantajı kalmıyor.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B083VMSY1B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Türkiyede tahmini fiyat 900 tl ile 1000 tl arası
-
Tıraş makinesi ve bebek ürünleri sterilizasyon makinesi aldık. Helal olsun Amazon. Marak Kurek çekle, kuponmatikle uğraşgırmadan neredeyse yarı fiyatına satın aldım. Yarın elimde olur.
Kendime Traş makinesi aldırdım sevgilime 😂😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu cuma o cuma değil, haftaya indirim olur mu acep?
-
Sterilizasyon ve bebek ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz acaba.
Bende bakınıyorum da şimdi :)
Aldığınız ürünleri paylaşabilir misiniz hocam?
Kozmetiksel hata . Niyetin satin almaksa suan itibariyle 300 TL altinda . Evet suan da o gorselli urun var :) ... Entersan :) .
-
Galaxy S10+ makul bi indirim bekliyoruz artık kur da gevşedi düşürün ula şu fiyatları !
-
amazon almanya ve ingiltereyi bağlıyorlar sanırım değişik şeyler olabilir
-
Sandisk 240 lık ssd aldım 3 taksitle 229'a... Uygun gibi fiyatı sanki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chalap -- 20 Kasım 2020; 13:29:42 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: baddboySterilizasyon ve bebek ürünleri olarak hangi markaları tercih ettiniz acaba.
Bende bakınıyorum da şimdi :)
Dün chicco yumuşak banyo süngerini 53 liraya, bugün Chicco Sterilizatör 2 in 1 Şeffaf makineyi 183 TL ye aldım.
Bu ülkede indirim olduğuna inanan var mı? 10-20 lirayı indirim diye çakıyorlar. Tam tersi bu sözde büyük indirim günleri dışında daha iyi indirimler oluyor.
1 kg Çaykur tiryaki çayı 26 liraya almıştım. Kasım indirim günlerinde çayın fiyatı 29 lira. Ama 36 liradan çizik çektikleri için fiyatı cazip geliyor millete. (Hepsiburada)
Amazon da şişirilmiş bir balon. DH güzel reklamını yaptı bu sitenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Kasım 2020; 14:30:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X