Anladım teşekkür ederim, 5000 tl altına zor iner o zaman S10+ ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon’un Black Friday indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar (5. sayfa)
-
-
Dediğim gibi hocam hiç beklemiyorum. En çok 100, 200 altı olur. O da büyük bir surpriz olursa. Daha fazlası bana göre imkânsız.
Az bir zaman var, siz yine de bekleyin isterseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 21 Kasım 2020; 15:59:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gilette. Hiç birisi onun kadar iyi değil tahrişide cabası. Özellikle çene kemiği çıkık olan benim gibiyseniz. Orada mutlaka sakal kalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de proglide kullanıyorum senelerdir, hiç bir makine yok mudur şu jiletten kurtaracak bizi :(
Daha kalitelisi modern ekipmanlarla yapılan geleneksel tıraştır ama ekonomik olacağını düşünürseniz yanılırsınız, çünkü genellikle epey pahalı ekipmanlar kullanılır.
daha detaylı bilgi için geltir forumlarına, youtube videolarına bakabilirsiniz
Permatik tek bıçağın, jilet altı plastik kısmını kes. Ustura gibi oluyor. Fakat sakalı keserken yumuşak olmak gerekiyor. Ustalaşınca berbere ihtiyaç duyulmuyor.
-
Yallannnn söylüyorsun. Hala aradığım ürünlerde net bir ikna edici indirim göremedim.
-
Trendyol > hepsiburada >n11> gittigidiyor>amazon
-
Kulaklık takibindeyim, güzel bir indirim denk getiremedim. Bir çok marka indirime giriyor, benim istediğim marka indirime girmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: n0fxKulaklık takibindeyim, güzel bir indirim denk getiremedim. Bir çok marka indirime giriyor, benim istediğim marka indirime girmiyor.
sennheiser 350bt alınır mı hocam 700 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 22 Kasım 2020; 13:35:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamsennheiser 350bt alınır mı hocam 700 tl
Alıntıları GösterBluetooth şart değilse HD 400S güzel bir fiyatta şu an. HD 300 kullanıcısıyım ben yükseltmeye gerek duymuyorum şimdilik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmuratbeyxTrendyol > hepsiburada >n11> gittigidiyor>amazon
Hangi kritere göre bu sıralama ? Merak ettim.
Arkadaslar black fridayde ps4 slim kovalayacagim. Amazon.com tr ye gonderiyor mu? Bir de 199 dolara satilmis gecen sene. Ne kadar oduyoruz 199 dolarlik cihaza?
> büyüktür işaretini küçüktür sanıyor sanırım, arkadaş sözelci olabilir.
Zira Hepsiburada'yı Amazon'dan felan büyük görmek için tersten bakmak lazım. Hepsiburada rezillikleri ile ilgili her gün bambaşka konular açılıyor forumda.
-
Belki de kalitesizlik sıralamasıdır.
Logitech G600 MMO Gaming Mouse, RGB Backlit, 20 Programmable Buttons
24.99 dolar şuan indirimle. Çok iyi fiyat. TR'ye gönderimi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X