Bildirim
Amazon’un Black Friday indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bu haber galiba forumda konusu var:
Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım
-
3999 tl lik laptop nasıl arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logitech R400 Kablosuz Sunum Cihazı hala 280 lira yalnız
-
https://www.amazon.com.tr/dp/B01GSRRAYW bu mouse 100tl ustu ciktiyor bende prime olmadigi icin mi? 67tl yazmissiniz da.
Trash gibi geldi.
popo kağıtlarında indirim olmazsa darılırım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 20 Kasım 2020; 0:33:56 > -
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MXK9FRS/ bu SSD`ye 1650 TL verilir mi?
Seagate ZA2000CM1A002 BarraCuda SSD, 2 TB, dahili SATA SSD 2,5" 560 Mb/s
-
Telefon var mı
listeyi hazırlayıp reklam için yolluyorlar artık, başlamadan konu açılıyor
-
A101 de denk geldim hocam bugün familia 40 lı parfümü 35 liraydı.
Dolar 1 lira düştü, üstüne kimsede neredeyse limit kalmadı ama yine de düzgün bir indirim göremedim ben. Kalan son kurşunumu amazon'a harcatamam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
3999 tl lik laptop nasıl arkadaşlar?Kaçırma
-
Takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4600'lük ryzen 5 laptop IPS ekranıyla beraber iyi fırsat.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Siparişleri İptal Ediyorlar. Limitiniz Varsa Alın. Yoksa Uğraşmayın Pc lerle. İhtiyacı Olan Düşünmeden Alsın. Kalmaz Sonra
-
Bu sefer gol olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Durun bakalım hb, trendyol, n11 fiyatları indirsin amazon bey ancak o zaman indirim yapabiliyor. Gücü bu kadar demek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
listeyi hazırlayıp reklam için yolluyorlar artık, başlamadan konu açılıyor |
Dolar 1 lira düştü, üstüne kimsede neredeyse limit kalmadı ama yine de düzgün bir indirim göremedim ben. Kalan son kurşunumu amazon'a harcatamam :) |
Amerikada thanksgiving (şükran günü) her kasımın 4. perşembesi olarak kutlanır. Ertesi gün de black friday diye geçer ve gerçekten büyük indirimler olur veya eskiden olurdu, belki orada da bizimki gibi b.ku çıkmış olabilir fakat black friday kasım ayının 4. veya son cuma gününde olur. Bizde ise eylülden ocak ayına kadar her cuma kör tuttugunu öper günü var. |
Trash gibi geldi.
|
Cehaletle daima dalga geçerim kardeş. Benimle aynı dinden olması fark etmez, isterse babamın oğlu olsun. En cahil kişinin bile cebinde interneti var. Hepsi instagrama "mangal yaparkene" videosu atmayı biliyor. Bir zahmet google'a "black friday nedir" diye yazıp öğrensinler. Bu devirde cahil kalmayı başarabilen kişi her türlü maytap geçilmeyi hak eder. |
4600'lük ryzen 5 laptop IPS ekranıyla beraber iyi fırsat.
|
popo kağıtlarında indirim olmazsa darılırım? |
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- instagram telefon numarası
- tiktok keşfet saatleri
- instagram takip etmeyenleri bulma
- whatsapp durum beğenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X